2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim de kasık sancılarım var yürürken sağ tarafıma özellikle rahim büyüdüğü için mi acaba

ben yaşıyorum canım şurup verdi dr onu içiyorum uyumadan en azından gece biraz uyuyabiliyorum.
banada şurup verdi içebilirsin dedi ama içmekte istemiyorum böyle çekiyorum herşeyde midem yanıyor işte önceden böyle değildi gün geçtikçe dahada artıyo

Erkek odası için bakıyorsun sen de ondan perde ve halı benle de paylaşsana
Tabiki kafama yatanları gönderirim halı da kolay yıkanabilir antialerjik alayım diyorum oyun halısı gibi olanlar var ama bi yorum analizi yapacağım

Tabiki kafama yatanları gönderirim halı da kolay yıkanabilir antialerjik alayım diyorum oyun halısı gibi olanlar var ama bi yorum analizi yapacağım
Oyun halilari sipurgeye gelmiyor sürekli kayıyor onlar yıkamak iui at makineye yikansin tamm ama elektrik süpürgesi kaydiriyo

banada şurup verdi içebilirsin dedi ama içmekte istemiyorum böyle çekiyorum herşeyde midem yanıyor işte önceden böyle değildi gün geçtikçe dahada artıyo
Bende şurup içiyorum canım. Çok zorlanıyorsan iç bence bi sıkıntı olacak olsa doktorlar vermezdi. Mideyi baya rahatlatıyor şurup

Kizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi

Bende 19.haftadayim 48 ile gebe kaldım şuan 55 oldum karnım da çok yok öyle sanki bana da kilo almamisim gibi geliyor bende 7 kilo olmasına rağmen az mı diyorum
Kizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi
Ben yaptırdım canım yok alttan muayene yapılmadı

Sevindim:)cok tesekkur ederim canim. Peki özelde mi yaptirdin devlette mi, kac dk surdu

soğuk su da biraz rahatlatıyor salatalık ve tahinin üstünde biriken yağ da muzla karışınca iyii geliyormuş ama bende yaramadı maalesef mecbur kullanıyorum ilk hamilelikte en zoru 38den sonnra oldu yatamaz hale getiriyor

Belki rahim ağzı için duruma göre alttan yapabilir. Henüz gitmedim 1.5hafta sonra gideceğim ama araştırmıştım. Karından baktığında ölçümü kısa görürse net olarak anlamak için vajinal bakabilir ölçüme

Benim de kasık sancılarım var yürürken sağ tarafıma özellikle rahim büyüdüğü için mi acaba
Benim de var bugün. Sağ karın boşluğumda da garip bir ağrı var. Neyseki yarın randevum var. Sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum baskı var çünkü kasıklarımda. Ama yatarken göbek değilimin oralarda hareketleri. Otururken kasık bölgemde hareketleri. Büyüyolar karnımın her yerinde mi acaba şu an bebek anlayamıyorum.

Sanırım rahim bağları yapıyor ağrıyı dün benim ki aşşa doğru tekme sallıyordu resmen korktum ama geçti nereye salladığı hiç belli değil

Çok teşekkür ederim umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz. Özel takipli ilerliyordum genetik test patoloji olaylarından tip fakültesinde devam etmek zorunda kaldım. Ama tekrar rutin kontroller için özeli seçmem gerektiğine emin oldum. Rabbım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

T
Cok teşekkür ederim bugün azalmış eğer tekrar artarsa gideceğim cevap verdiğiniz için sagolun. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba canım tekrar basın sağolsun kısa zamanda dolsun kucağın sağlıkla dilerim Aralık ayında bende bebeğimi kaybettim kürtajla parça kalmasın diye alıp temizlediler. Ara ara lekelenme ilk adete kadar bende devam etti ilk adette evet biraz yoğun geldi ama sonraki tüm adetlerim 2-3 gün ve az az sürdü normalde benim genç kızken 6-7 gün yoğun şekilde gelirdi kürtaj sonrası çok azaldı adet miktarı ve süresi ilk panik olmuştum ama tekrar gebe kaldım gebeliğe engel değilmiş düzensizlik olabiliyormuş yine de doktora görünmeni tavsiye ederim iyice baksın parça kalmış mı temizlenmiş mi diye akabinde takviye kullanabilirsin inositol içeren doktora danışıp iyice yumurtlarını da düzenler

Bencede öyle canım benim ayakkabılarım bile olmuyor doktora giderken giyicek ayakkabı bulamıyorum
Görenlerde hiç 10 kilo almış gibi değilsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…