- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 30
ben yaşıyorum canım şurup verdi dr onu içiyorum uyumadan en azından gece biraz uyuyabiliyorum.kızlar yaa benim mide yanmam efsane oluyo korkudan birşey yemek istemiyorumaynı şeyi yaşıyan var mıı
banada şurup verdi içebilirsin dedi ama içmekte istemiyorum böyle çekiyorum herşeyde midem yanıyor işte önceden böyle değildi gün geçtikçe dahada artıyoben yaşıyorum canım şurup verdi dr onu içiyorum uyumadan en azından gece biraz uyuyabiliyorum.
Tabiki kafama yatanları gönderirimErkek odası için bakıyorsun sen de ondan perde ve halı benle de paylaşsana
Oyun halilari sipurgeye gelmiyor sürekli kayıyor onlar yıkamak iui at makineye yikansin tamm ama elektrik süpürgesi kaydiriyoTabiki kafama yatanları gönderirimhalı da kolay yıkanabilir antialerjik alayım diyorum oyun halısı gibi olanlar var ama bi yorum analizi yapacağım
Bende şurup içiyorum canım. Çok zorlanıyorsan iç bence bi sıkıntı olacak olsa doktorlar vermezdi. Mideyi baya rahatlatıyor şurupbanada şurup verdi içebilirsin dedi ama içmekte istemiyorum böyle çekiyorum herşeyde midem yanıyor işte önceden böyle değildi gün geçtikçe dahada artıyo
Bende 19.haftadayim 48 ile gebe kaldım şuan 55 oldum karnım da çok yok öyle sanki bana da kilo almamisim gibi geliyor bende 7 kilo olmasına rağmen az mı diyorum
Ben yaptırdım canım yok alttan muayene yapılmadıKizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi
Benimde bugün saat 1 de hayırlı haberler alttan bakılmıyor bebeğin olcumlerine organ gelişimine bskiliyoKizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi
soğuk su da biraz rahatlatıyor salatalık ve tahinin üstünde biriken yağ da muzla karışınca iyii geliyormuş ama bende yaramadı maalesef mecbur kullanıyorum ilk hamilelikte en zoru 38den sonnra oldu yatamaz hale getiriyorbanada şurup verdi içebilirsin dedi ama içmekte istemiyorum böyle çekiyorum herşeyde midem yanıyor işte önceden böyle değildi gün geçtikçe dahada artıyo
Cok tesekkur ederim, hepimiz hayirli guzel haberler aliriz insallahBenimde bugün saat 1 de hayırlı haberler alttan bakılmıyor bebeğin olcumlerine organ gelişimine bskiliyo
Belki rahim ağzı için duruma göre alttan yapabilir. Henüz gitmedim 1.5hafta sonra gideceğim ama araştırmıştım. Karından baktığında ölçümü kısa görürse net olarak anlamak için vajinal bakabilir ölçümeKizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi
Benim de var bugün. Sağ karın boşluğumda da garip bir ağrı var. Neyseki yarın randevum var. Sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum baskı var çünkü kasıklarımda. Ama yatarken göbek değilimin oralarda hareketleri. Otururken kasık bölgemde hareketleri. Büyüyolar karnımın her yerinde mi acaba şu an bebek anlayamıyorum.Benim de kasık sancılarım var yürürken sağ tarafıma özellikle rahim büyüdüğü için mi acaba
Ben geçen hafta gittim alttan bakmadı serviks i ultrasondan ölçtüKizlar merhaba, ayrintili ultrason yaptiran var mi, ben bugun gidicem ogleden sonra, alttan muayene gibi bisey de oluyor mu? Bilginiz var mi
Çok teşekkür ederim umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz. Özel takipli ilerliyordum genetik test patoloji olaylarından tip fakültesinde devam etmek zorunda kaldım. Ama tekrar rutin kontroller için özeli seçmem gerektiğine emin oldum. Rabbım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsincanım benim bildiğim rahim yenilendiği için normal kendini yeni gebeliğe hazırlayacak moralini bozma çok insan benzer şeyler yaşıyor sana özel bir durum değil bende yaşadım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelecek sağlıklı uzun ömürlü olmalarını dilerim hayat zor senin de kucağın yine dolar hızlıca toparlanırsan inşallah ama kontrollerini özelde yaptır
Cok teşekkür ederim bugün azalmış eğer tekrar artarsa gideceğim cevap verdiğiniz için sagolun. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTekrardan başınız sağ olsun
Bence doktora görünmeden karar vermek zor olur çünkü ilk adet çok kanamalı da olabilir ya da Allah korusun bir komplikasyon da olabilir . En iyi kararı ultrason ile doktor verir. Sakin bir klinik tercih edin isterseniz
Merhaba canım tekrar basın sağolsun kısa zamanda dolsun kucağın sağlıkla dilerimHerkese iyi akşamlar arkadaşlar 1 ay önce 14 haftalık gebeligimi sonlandırmak zorunda kalmıştım belki hatırlarsınız. Her gün girip mesajlarınızı okuyorum Rabbım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin düşmanımı bile evladiyla sınamasın. Sormak icin doğru yer burası mı bilmiyorum ama dahil olduğum baska bir grup yok hata yaptıysam da kusura bakmayın. Gebelik sonlandirildiktan sonra 30 gun boyunca lekelenmem devam etti 3 gün önce de ilk reglimi oldum ama kanamam çok fazla 2 saatte 1 ped doluyor ve taşıyor lavaboya girdiğimde de küçük tuvaletimi yapiyormus gibi akıp gidiyor onceden bu kadar çok olmazdı. çok olması kürtaj da olduğum için normal bir durum mu yoksa doktora gozukmem gerekir mi.( soruyorum çünkü gerçekten doktor yüzü görmek istemiyorum hastaneye gidince kötü oluyorum aynı şeyleri yaşamış gibi hissediyorum )
Bencede öyle canım benim ayakkabılarım bile olmuyor doktora giderken giyicek ayakkabı bulamıyorumcanım ben 5 kg aldım ama agır grip geciriyorum çok fazla ter attım 2 gecedir sırılsıklam giydiklerim 3 kg vermişim iki günde ki imkansız bence o yüzden bazılarımızın aldıklarımızın yarısı ödem yarısı kilo gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?