2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben içiyorum ama yine de oluyor bende bugün topal topal gezdim
kızlar hepiniz suda eriyen magnezyum mu kullanıyorsunuz bana dr ilk ondan verdi sonra dr gidince başkasına geçtim onlar işe yaramıyor diye kapsül olandan verdi erbatab diye bi marka önerdi. üçlü formmuş şimdilik iyi geliyor günde 1 alıyorum

Kızlar benim gibi çatlağa meyilli olanlar vardır illaki öncesindede çatlaklarım vardı ne kullanıyorsunuz özellikle çatlağa meyilli olan vücutlar
bio oil ve kakao yağı ama belli aydan sonra pek de etkisi olmuyor benim 35ten sonra deli gibi kaşınmıtı kaşıdıkça kıpkırmızı çatlamıştı bu nasıl olur bilmiyorum

Kızlar gebeliğimin başından beri kabızlık yaşıyorum kayısı mercimek çorbası felan ile sürekli düzeltiyorum sonra tekrar oluyorum. Doktor ilaç teklif etti kabızlık için ama ben istemedim doğal yollarla çare bulayım dedim ama bu aralar aşırı zorluyor beni. Çok afedersiniz tuvalete çıkamıyorum ve aşırı zorlama ve ıkınma yaşıyorum bu durum rahim açıklığına sebep olur mu? Kafama çok takıldı çok zorlanma ve ıkınmadan rahimde açılma olur mu

Kendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldım
Doğru taşınır oda yapacaksanız alın ben oda yapma olarak da düşündüm aslında ben mesela şu an oda yapmayacağım 2 sene sonra insallah kendi evime geçeceğim o zaman oda yaparım yüksek ihtimalle

geçmiş olsun. Hamilelikte oluyor maalesef activia ve kefir daha iyi düzenliyor. Ama çok zorlamamak lazım fazla ıkınmasan iyi olur canım. Rahim açılması falan olmasa da hemeroid olabiliyor sonra daha çok zorlar

Bende 19.haftadayim 48 ile gebe kaldım şuan 55 oldum karnım da çok yok öyle sanki bana da kilo almamisim gibi geliyor bende 7 kilo olmasına rağmen az mı diyorum
Yani ben ömrüm boyunca pek kilo almadim hep zayıf minyondum fakat bole herkes 3 kilo 5 kilo deyince eksiklik hissediyorum. Doktor bu konuda bi sey de demedi ama. Almak da sıkıntı alamamakta galiba. Ama şu var malesef yayildim son bir aydır yat otur bide bebem kiz doğuma kadar kiloyu geçtim leğen gibi olucam

Suya atılandan normal zamanda midem bulanıyordu ondan direkt hap istedim ben hap içiyorum

Kızlar benim gibi çatlağa meyilli olanlar vardır illaki öncesindede çatlaklarım vardı ne kullanıyorsunuz özellikle çatlağa meyilli olan vücutlar
Lierac ve badger aldım. Badger çok güzel nemlendiriyor ama sürmek zor. Lierac jel olduğundan sürmesi çok rahat. Benim doktor amaç nemlendirmek ondan bebe yapı bile sürsen olur demişti

Merhaba. Belki ilaç iyi gelirdir sana eger doğal yollarla geçmiyorsa biraz ilaçla bagirsaklarini boşaltırsın sonra yemegine dikkat edersen olmazdır. Bende önceler çok oluyordum kabız fitil dedi doktorum onla cika biliyodum ıkınmak olmaz bana soyledi. Bir kaç kez oyle bosaldim hatta hemoroidim bile baş kaldırdı yine. Simdi duzeldim eskisine nazaran. 2gunde bir cikiyorum rahatça

Benimki bu normal hap şeklinde

Eklentiler

• IMG_20231008_215232.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 40
Verdikleri ilaçlar hiç etki etmiyor
Hamileyiz diye en basitini veriyorlar
Banada ıkınmak yasak oldugu için sabah activia kayısı parçacıklıdan yiyorum bol su içiyorum
Akşamdanda ceviz ıslatıp suyunu içiyorum

Allah sabrını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…