- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Merhaba canim ben de kurtaj olmusdum amma bende aksine reglim cok az oluyordu ondan sonra icinde kaliyordu yani bu kotu doktorumun soyledigine gore cok gelmeliymis simdi sen bak. Kac gune gecicek reglin. Gecmezse doktora gidersinHerkese iyi akşamlar arkadaşlar 1 ay önce 14 haftalık gebeligimi sonlandırmak zorunda kalmıştım belki hatırlarsınız. Her gün girip mesajlarınızı okuyorum Rabbım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin düşmanımı bile evladiyla sınamasın. Sormak icin doğru yer burası mı bilmiyorum ama dahil olduğum baska bir grup yok hata yaptıysam da kusura bakmayın. Gebelik sonlandirildiktan sonra 30 gun boyunca lekelenmem devam etti 3 gün önce de ilk reglimi oldum ama kanamam çok fazla 2 saatte 1 ped doluyor ve taşıyor lavaboya girdiğimde de küçük tuvaletimi yapiyormus gibi akıp gidiyor onceden bu kadar çok olmazdı. çok olması kürtaj da olduğum için normal bir durum mu yoksa doktora gozukmem gerekir mi.( soruyorum çünkü gerçekten doktor yüzü görmek istemiyorum hastaneye gidince kötü oluyorum aynı şeyleri yaşamış gibi hissediyorum )
banada süt , soda , kefir , yeşil elma iyi geliyorsoğuk su da biraz rahatlatıyor salatalık ve tahinin üstünde biriken yağ da muzla karışınca iyii geliyormuş ama bende yaramadı maalesef mecbur kullanıyorum ilk hamilelikte en zoru 38den sonnra oldu yatamaz hale getiriyor
Öyle düşünme zaten bunu da düşünürsek evimize sinek girdiğinde de aynı şey Allah bilir nerelere konuyorKızlar dünden beri hiç iyi değilim psikolojik olarak
Dün avm de kırsal bir alan vardı bankta oturuyordum arka taraf topraklı kediler vardı kedi dıskısı da vardı haliyle toprak olduğu için tabi ki aramızda bir 5-10 metre vardır ama bacağıma sinek kondu ısırık gibi gibi acıttı siyah sinek kovdum baktım sinek ısırığı gibi bisey yok ama acı hissettim
İnternete baktım toksoplazma sinekten bulaşır diye hiçbir şey bulamadım çok korkuyorum dıskıya konduysa vs diye de buna maruz kalmısızdır mantıken diye de düşünüyorum yazın hep sinek ısırdı hepimizi çünkü ama gece hep korku girdi içimebulaşır mı öyle acaba
Dimi doğru mantıken sinekten bulaşma olsa herkeste olurdu hele yazlık yerde yaşıyoruz bir kaçımızÖyle düşünme zaten bunu da düşünürsek evimize sinek girdiğinde de aynı şey Allah bilir nerelere konuyorgerçekten artık kafayı yedik çok saçma şeylere takılır olduk bağzı insanlar o kadar takmıyor ve rahat geçiriyor ki özeniyorum..
Allah ne verdiyse nereye denk gelirse artıkSanırım rahim bağları yapıyor ağrıyı dün benim ki aşşa doğru tekme sallıyordu resmen korktum ama geçti nereye salladığı hiç belli değil
Ayy benim de haftaya inşallah güzel haberlerle dönelim hepimizDimi doğru mantıken sinekten bulaşma olsa herkeste olurdu hele yazlık yerde yaşıyoruz bir kaçımızdıskıyı gördüm ya ondan direkt korktum konmuştur diye biraz rahatladım yarın detaylı ultrasonum var
Banyo küvet takımı aldınızmı kızlar?Çok mu pahalı ne
Pahalı işte e bebekte baktım şimdi katlanır değil en uygunu 340 diyorduHOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Banyo Seti 4 Parça / Küvet, Kova, Maşrapa, Pamuklu File - Fiyatı, Yorumları
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Banyo Seti 4 Parça / Küvet, Kova, Maşrapa, Pamuklu File yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu takımdan almıştım ben kutuda duruyor ilk bununla deneriz gibi
Beni kim bilir kaç sinek ısırdı hiç bakmadım bişeyde olmadı şükür daha neladar üzerine titrersek ozaman bişey oluyorKızlar dünden beri hiç iyi değilim psikolojik olarak
Dün avm de kırsal bir alan vardı bankta oturuyordum arka taraf topraklı kediler vardı kedi dıskısı da vardı haliyle toprak olduğu için tabi ki aramızda bir 5-10 metre vardır ama bacağıma sinek kondu ısırık gibi gibi acıttı siyah sinek kovdum baktım sinek ısırığı gibi bisey yok ama acı hissettim
İnternete baktım toksoplazma sinekten bulaşır diye hiçbir şey bulamadım çok korkuyorum dıskıya konduysa vs diye de buna maruz kalmısızdır mantıken diye de düşünüyorum yazın hep sinek ısırdı hepimizi çünkü ama gece hep korku girdi içimebulaşır mı öyle acaba
canım öyle olsa afrikada hindistanda pakistanda heralde çocuk doğmazdı :) ya da köylerde kırsallar da da olmaz bebekler sadece metropollerde olurdu :)Kızlar dünden beri hiç iyi değilim psikolojik olarak
Çok doğrucanım öyle olsa afrikada hindistanda pakistanda heralde çocuk doğmazdı :) ya da köylerde kırsallar da da olmaz bebekler sadece metropollerde olurdu :)
Merhaba tansiyonunuz yüksekmiş evet bol su için yinede siz limonlu falanda içe bilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam sizde ikilide sıkıntı mı olmuştu şimdi nasıl? Fetal dna yaptırdınızmı?Herkese merhababugün doktorda geldim 19haftalk 265 Gr olmuş. kalp atışı,boyutu, sıvısı normal çok şükür .tansiyonum 3gunde beri çıkıyordu. Tuzlu kullanmıyorum bol su iciyorum.18/10, 16/9 çıkıyordu.tansiyon ilacı yazdı 1hafta boyunca tansiyon takip edicem haftaya tekrar gidecem.
organ taraması randevu verdi 25inde nekadar yaptırdınız.ozelde yaptırıyorum kaç dk suruyor
organ taraması dediğiniz detaylı değil mi? Benim de 25 inde olacak 2.250 nakit. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok. Özellikle perinatolojiden aldım. Biraz da korkuyorum her şeyi yolunda gider umarım hepimizinHerkese merhababugün doktorda geldim 19haftalk 265 Gr olmuş. kalp atışı,boyutu, sıvısı normal çok şükür .tansiyonum 3gunde beri çıkıyordu. Tuzlu kullanmıyorum bol su iciyorum.18/10, 16/9 çıkıyordu.tansiyon ilacı yazdı 1hafta boyunca tansiyon takip edicem haftaya tekrar gidecem.
organ taraması randevu verdi 25inde nekadar yaptırdınız.ozelde yaptırıyorum kaç dk suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?