Açıkçası ben küvet almayı düşünmüyorum banyoda 5 dk’da elimde yıkarım diye düşünüyorumBanyo küvet takımı aldınızmı kızlar?Çok mu pahalı ne
Bende de aynı durum var hemencik kayıyor sağa solaKızlar benim kız hem sağa hem sola vuruyor ya sizde de öyle mi ?
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın. ağzı burnu her şeyi nasıl belli minikonunAyrintiliya girdim hersey yolunda çok şükür bin şükür 350 gram 21 hafta
İkinci bebeğinizmiAçıkçası ben küvet almayı düşünmüyorum banyoda 5 dk’da elimde yıkarım diye düşünüyorum
Uygunmuş nezaman aldınız?mağazasındanmı sitesindenmi aldınız?Ben set halinle pembe en uygun 340 a buldum bugün sitedenBen e bebekten bu 3lü seti 280 tl ye aldım
Evet ya hersey yerli yerinde masallah ayak.parmaklarina kadar gösterdi doktor sürekli parmak emiyo çok.guzel poz verdi dedi rabbim devamını getirsin herkese güzel.haberler versin insÇok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın. ağzı burnu her şeyi nasıl belli minikonun
Yok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konudaİkinci bebeğinizmikışa denk gelicek ya doğalgazlar açık olsada banyo herzaman sıcak olmuyor birde öyle 5 dakkada yıkamak kolaymı hele bi tekken
Maşallah şirinAyrintiliya girdim hersey yolunda çok şükür bin şükür 350 gram 21 hafta
Bebek haraket edince mi değişiyor?Kızlar kızlar
Bendede bugun iştekiler senin karnın çok küçük hiç belli olmuyor diyolar6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım
Benim göbek bayq baya ben burdayım diyo onde6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?