2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar benimde sağ ve sol yanlarda arada da kasiklarimda ağrı oluyor arada ve pozisyonla değişebiliyor normal midir sizce

Açıkçası ben küvet almayı düşünmüyorum banyoda 5 dk’da elimde yıkarım diye düşünüyorum
İkinci bebeğinizmikışa denk gelicek ya doğalgazlar açık olsada banyo herzaman sıcak olmuyor birde öyle 5 dakkada yıkamak kolaymıhele bi tekken

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın. ağzı burnu her şeyi nasıl belli minikonun
Evet ya hersey yerli yerinde masallah ayak.parmaklarina kadar gösterdi doktor sürekli parmak emiyo çok.guzel poz verdi dedi rabbim devamını getirsin herkese güzel.haberler versin ins

İkinci bebeğinizmikışa denk gelicek ya doğalgazlar açık olsada banyo herzaman sıcak olmuyor birde öyle 5 dakkada yıkamak kolaymıhele bi tekken
Yok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konuda Benim banyoda petek var kışın evin en sıcak yeri banyo oluyor yani en azından benim için 5 dk’da yıkamak kolay

Kızlar benimde bebek saga sola vuruyor. Bide bazen kafasının yerini degistirdiginde hiss ediyorum aynı yer buyuyor top gibi sizdede oluyormu?

Benimkide hatekeylinbebege atyik göbekten baktlat tahmin üstünde külot hizasında bakıyorlar şimdi karından göbekten baktılar bebek yukarı cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…