2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz

İyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz
İyi akşamlar Ben 20+4’te gittim detaylıya, herşeyi net belliydi. Bilindik bir perinatolojiye gittim erken ya da daha sonra gel demedi. Bence senin haftan gayet uygun.

Bende öyleyim canım 5. Ay bitti ama karnımı anlayan yok
Evet ya son ay şişicez biz galibaama hem hayalimde hemde rüyalarımdaki hamileliği yaşıyorum rüyamdada karnımı hep bu şekilde görürdüm top gibi değil geniş şekilde görürdüm

Evet ya son ay şişicez biz galibaama hem hayalimde hemde rüyalarımdaki hamileliği yaşıyorum rüyamdada karnımı hep bu şekilde görürdüm top gibi değil geniş şekilde görürdüm
Muhtemelen Ben bu gece rüyamda hamileyken şişe şişe süt sağdım göğsümden ilginçti :)

Merhabalar ayrintili ultrason icin ben yaşadığım şehir de imkan olmadığı için eşimin de işi gereği izin alması başka şehire gitmemiz sıkıntı bizde izne memlekete yeni gittik 18.haftada yaptırmak zorunda kaldık özelde yaptırdık doktor ilk çocuk uygunsa yaparız dedi ve yaptı çok mu erken oldu acaba rahim uzunluğu vs şu demedi raporda bisi yazmıyor acaba ultrason kağıdında falan mı çok tereddütte kaldım ben daha sonra grip oldum tahlil vs yapıldı ve doktor dedi karaciğer enzimler yükselmiş parol vs bisi kullanma

Yok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konuda Benim banyoda petek var kışın evin en sıcak yeri banyo oluyor yani en azından benim için 5 dk’da yıkamak kolay
ben de inşallah durumum el verirse yenidoğan konusunda tecrübeli yardımcı bulmak istiyorum ama direk uzman bebek konusunda bir sürede olsa siz ne dersiniz bana yardım edecek eşim dahil kimsem yok

ben de inşallah durumum el verirse yenidoğan konusunda tecrübeli yardımcı bulmak istiyorum ama direk uzman bebek konusunda bir sürede olsa siz ne dersiniz bana yardım edecek eşim dahil kimsem yok
Size yardım edecek hiç kimse yoksa ve yardım konusunda ihtiyaç hissediyorsanız imkanınız varsa yardımcı tutabilirsiniz tabi neden olmasın.

Benimki 22 haftayı tamamladıktan sonra gelmemi istedi. Beyin ve kalbine detaylı bakmak istiyormuş. Her doktorun farklı oluyor sanırım

canım ben de grip oldum ama hiçbirsey yapmadım gitmek gerekir mi acaba doktora öksürünce kasıklarımda batma oluyor ( ama çok şiddetli bir öksürüğüm yok ( 18 erken gibi geldi bana ama 21-22 diyorlar nerdeyse 3 hafta fark var hoş annem bana hamileyken detaylı ultrason mu varmış eşimin annesi evde doğurmuş hiç doktora gitmemi çok da canını sıkma imkanın olursa zaten 1 ay sonra kontrole yine gidersin

Arkadaşlar merhaba hamilelikte antibiyotik kullanan var mı aranızda ne kullandınız ben de boğaz enfeksiyonu var da doktorum Sulcid 750 mg verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…