Bende de aynı durum var maalesefBenim de var bugün. Sağ karın boşluğumda da garip bir ağrı var. Neyseki yarın randevum var. Sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum baskı var çünkü kasıklarımda. Ama yatarken göbek değilimin oralarda hareketleri. Otururken kasık bölgemde hareketleri. Büyüyolar karnımın her yerinde mi acaba şu an bebek anlayamıyorum.
Bnm kızımdan kalan duruyor file alırım sadece havlulu olanlardan o daha rahat oluyor batmıyor bebeğe hem bakalmBanyo küvet takımı aldınızmı kızlar?Çok mu pahalı ne
Aynen cnm ben detaylı da sordum asagda mi çok diye onun bı önemi yok dedi özel perinatolga gtmstm şimdi büyüdükçe göbek deligim sağ sol göbek kısmım heryerden biyerleri boksluo şuanBende de aynı durum var maalesef
Ben 19 unda gittim çok şükr güzel haberlerle çıktım şekere dikkat et şeker yuklemesi yaptır dedi sadece 1600 odedm bendeorgan taraması dediğiniz detaylı değil mi? Benim de 25 inde olacak 2.250 nakit. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok. Özellikle perinatolojiden aldım. Biraz da korkuyorum her şeyi yolunda gider umarım hepimizin
Bizim 1 saat denildi 50 dk kdr sürdü arada mola verdikHerkese merhababugün doktorda geldim 19haftalk 265 Gr olmuş. kalp atışı,boyutu, sıvısı normal çok şükür .tansiyonum 3gunde beri çıkıyordu. Tuzlu kullanmıyorum bol su iciyorum.18/10, 16/9 çıkıyordu.tansiyon ilacı yazdı 1hafta boyunca tansiyon takip edicem haftaya tekrar gidecem.
organ taraması randevu verdi 25inde nekadar yaptırdınız.ozelde yaptırıyorum kaç dk suruyor
Oo canım burda her adım başı nerdeyse kedi köpek dışkısı var öyle olsa 10 kez toxoplazma olmuştukDimi doğru mantıken sinekten bulaşma olsa herkeste olurdu hele yazlık yerde yaşıyoruz bir kaçımızdıskıyı gördüm ya ondan direkt korktum konmuştur diye biraz rahatladım yarın detaylı ultrasonum var
Ay hiç sorma canım benimki de geceleri çok hareketli rahatsız şekilde uyusam hemen vuruyo kalk diyeAynen cnm ben detaylı da sordum asagda mi çok diye onun bı önemi yok dedi özel perinatolga gtmstm şimdi büyüdükçe göbek deligim sağ sol göbek kısmım heryerden biyerleri boksluo şuan
bizim tahminizi bırak doktorun kız dediği erkek çıktı erkek dediği kız olduBakarmisiniz
Evet canım ben sağdan sola geçişini bile hissediyorum artıkKızlar benim kız hem sağa hem sola vuruyor ya sizde de öyle mi ?
Ben e bebekten bu 3lü seti 280 tl ye aldımBanyo küvet takımı aldınızmı kızlar?Çok mu pahalı ne
Merhaba canım sende Antalyadasın sanırım. Ben daha ayrıntılı ultrasona gitmedim ama Prof Dr Mehmet Şimşek e gidicem. 1700 nakitte 1200 olur dediler.Herkese merhababugün doktorda geldim 19haftalk 265 Gr olmuş. kalp atışı,boyutu, sıvısı normal çok şükür .tansiyonum 3gunde beri çıkıyordu. Tuzlu kullanmıyorum bol su iciyorum.18/10, 16/9 çıkıyordu.tansiyon ilacı yazdı 1hafta boyunca tansiyon takip edicem haftaya tekrar gidecem.
organ taraması randevu verdi 25inde nekadar yaptırdınız.ozelde yaptırıyorum kaç dk suruyor
Ben alırken mağazada son 1 ürün kalmıştı nette yoktu. Şimdi stoklara girmiş ama 350 tl olmuşBen e bebekten bu 3lü seti 280 tl ye aldım
Bende bunu beğendim almayı düşünüyordum, hayırlı olsun sizeBen e bebekten bu 3lü seti 280 tl ye aldım
Teşekkür ederimBende bunu beğendim almayı düşünüyordum, hayırlı olsun size
kasıktan vurduğu oluyor mu? işim masa başı sürekli oturuyorum bu garibim de mecburi kasıklarıma mı yerleşiyo yoksa endişelenmem gereken bir şey mi var acaba yaAynen cnm ben detaylı da sordum asagda mi çok diye onun bı önemi yok dedi özel perinatolga gtmstm şimdi büyüdükçe göbek deligim sağ sol göbek kısmım heryerden biyerleri boksluo şuan
Bakarmısınız demişsin de cinsiyetimi tahmin edecezbakarmisiniz?
Ne güzel İstanbul dışında yaşamak burda o ücrete doktorun sekreteri bile bakmazMerhaba canım sende Antalyadasın sanırım. Ben daha ayrıntılı ultrasona gitmedim ama Prof Dr Mehmet Şimşek e gidicem. 1700 nakitte 1200 olur dediler.
çok geçmiş olsun büyük soru işaretlerinden kurtulmuşsunuzBen 19 unda gittim çok şükr güzel haberlerle çıktım şekere dikkat et şeker yuklemesi yaptır dedi sadece 1600 odedm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?