2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende de aynı durum var maalesef

Bende de aynı durum var maalesef
Aynen cnm ben detaylı da sordum asagda mi çok diye onun bı önemi yok dedi özel perinatolga gtmstm şimdi büyüdükçe göbek deligim sağ sol göbek kısmım heryerden biyerleri boksluo şuan

organ taraması dediğiniz detaylı değil mi? Benim de 25 inde olacak 2.250 nakit. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok. Özellikle perinatolojiden aldım. Biraz da korkuyorum her şeyi yolunda gider umarım hepimizin
Ben 19 unda gittim çok şükr güzel haberlerle çıktım şekere dikkat et şeker yuklemesi yaptır dedi sadece 1600 odedm bende

Bizim 1 saat denildi 50 dk kdr sürdü arada mola verdik

Oo canım burda her adım başı nerdeyse kedi köpek dışkısı var öyle olsa 10 kez toxoplazma olmuştuk Ama çok berbat bi görüntü ya kimisi köpeğine kaldırımın ortasında yaptırıyor tutup atmıyor öyle bırakıp gidiyor iğrenç gerçekten sokaktaki hayvanları hiç saymıyorum bile zaten

Aynen cnm ben detaylı da sordum asagda mi çok diye onun bı önemi yok dedi özel perinatolga gtmstm şimdi büyüdükçe göbek deligim sağ sol göbek kısmım heryerden biyerleri boksluo şuan
Ay hiç sorma canım benimki de geceleri çok hareketli rahatsız şekilde uyusam hemen vuruyo kalk diye

Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmi. Kasilma sayısı ve süresinde değişiklik hissettiniz mi.

Merhaba canım sende Antalyadasın sanırım. Ben daha ayrıntılı ultrasona gitmedim ama Prof Dr Mehmet Şimşek e gidicem. 1700 nakitte 1200 olur dediler.

kasıktan vurduğu oluyor mu? işim masa başı sürekli oturuyorum bu garibim de mecburi kasıklarıma mı yerleşiyo yoksa endişelenmem gereken bir şey mi var acaba ya

Merhaba canım sende Antalyadasın sanırım. Ben daha ayrıntılı ultrasona gitmedim ama Prof Dr Mehmet Şimşek e gidicem. 1700 nakitte 1200 olur dediler.
Ne güzel İstanbul dışında yaşamak burda o ücrete doktorun sekreteri bile bakmaz uçmuş gitmiş hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…