2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bence yaptırın kızlar ikinci gebelikte gerek kalmaz ben gebelik sonrası da devam edeceğim tetanoz aşısına ömür boyu bağışık olursak bi daha gerek kalmaz
3. Doz doğumdan sonra mı yapalım o zaman

Bence yaptırın kızlar ikinci gebelikte gerek kalmaz ben gebelik sonrası da devam edeceğim tetanoz aşısına ömür boyu bağışık olursak bi daha gerek kalmaz
Ömür boyu değil ki 10 yıllık koruma saglaniyomus.

Herkese merhabalar hanımlar öncelikle inşallah sağ salim karnınızda ki minik mucizeleri kucağınıza almak nasip olur.Sürekli ... Ayı anneleri topikleri karşıma çıkıyor ve içimden birgün bende buralarda olabilecek miyim, bende kaç haftalık oldum diye sayabilecek miyim, bende o mucizemin tekmelerini hissedebilecek, yumurta takibi,çatlatma iğnesi için değilde kese,kalp atışı,cinsiyet vs için hastane yoluna düşecek o heyecanla beklediğim kan testinin sonucunu pozitif alabilecek miyim diye geçiriyorum sürekli. İnşallah birgün bana ve benim gibi bu zor süreçte,sınavda olan arkadaşlarımıza da nasip olur. Hamilelerin duası kabul olurmuş ben ve nice bu süreçte yorgun düşmüş pes etmenin eşiğinde olan arkadaşlarıma dua eder misiniz lütfen sevgilerimle herkese hayırlı geceler

En hayırlı zamanda önce sağlıklı gebelik haberi alman dileğiyle sonra sağlıcakla kucağına alıp büyütmen dileğiyle

İnşallah, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız en yakın zamanda

Kızlar selamlar herkese, bayadır takip edemedim sizi umarım herkes iyidir
Tetanoz şeker yüklemesi vs yaptırdını mı? Benim doktorum aşı vs önermedi açıkçası doğumu hastanede yapacaksın nasıl olsa gerek yok dedi, tekrar sorcam önümüzdeki kontrolde ama yine de kararsız kaldım napsam?
Bu arada minik kurabiyemin adı Atlas olacak kısmetse canım cinsiyeti öğrenmeden önce bile belliydi ama siteye girmiyordum söyleyemedim, tabloya ekleyebilirsin B Buffalosos

En kısa zamanda en doğru zamanda güzel haberi alırsın inşallah ben de aynı yollardan geçtim tüp bebek annesi olacağım ne kadar zor ve yorucu olduğunu çok iyi biliyorum ama yolun sonu o kadar güzel ki her bir iğneye çok şükür diyorum şu an

Ğ
Aynı durumdayız hala suyum geliyor bi değişiklik yok cnm
inşallah durur ve bebişin rahat rahat kalır içerde
en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavuşmanız dileğiyle ben de kayıplar kötü günlerden sonra düşe kalka buralara geldim o günler hiç geçmeyecek sandım ama geçiyor Allah güç kuvvet sabır versin

Benim de aynı şekilde çikolatadan kapı süsüne, babynestten nevresimine, yatak koruyucudan kutulara kadar her şeyi isimli yaptırdım. İnşalkah erkekten devam ederiz

Ömür boyu korumuyor canım, 3. Altı aydan sonra birer sene arayla 5 e tamamlatıyorlar. O da 10 yıl koruyor. Ben ilk gebeliğimde 5 e tamamlamıştım. 2. Bebede Olmadım mesela. Bunda oldum, hatta pandemi de elime iğne battı, o zaman bile 1 doz yaptılar.

Canım benim inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı şekilde evlat sahibi olursun Rabbim kolaylık versin

Bilmiyorum hiç önde arkada diye yorum yapmadılar ama ben bebeği 16.haftadan beri hissediyorum önde olsa hissetmem geç olurdu galiba
Aynen benim önde ve geç oldu hissetmelerim tam olarak . Hani ne bilim ihtimal düşünmeye çalışıyorum nolur git başka doktora bize de söyle

Amin amin Doğumda 3 kg üstünde olsunlar da tosbik olmasalar da olur

Evet bayadır yoktunuz siz nerelerdeydiniz her şey yolundadır umarım nasıl geçti süreç ?
Bu arada Atlas ismine bayılırım

Kızlar bu dağıtmalık süsler ne kadar sürede geliyor ? Yani sezaryen tarihi netleşse tarihli yaptırsak olmaz mı ? Kızımda öyle yapmıştım

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim yolun zorluğuna razıyım yeter ki sonunda olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplar içinde başınız sağolsun evet günler o kadar zor ki hiç geçmicek gibi olsun razıyım sonunda çok şükür diyebileyim razıyım

Kizlar selam herkese ben de 23+4um dun aksam hic yasamadigim bisey yasadim hafif akintiyla karisik kanama oldu bnde hemen acile gittim ultrasonla bakti herhangi bi kanama yok dedi olsa direk yatis veririm dedi bol bol dinlenecem bi e progestan fitil 200 mg kullanmaya basladim var mi boyle birsey yasayan acikcasi cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…