2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet bayadır yoktunuz siz nerelerdeydiniz her şey yolundadır umarım nasıl geçti süreç ?
Bu arada Atlas ismine bayılırım
Yaa ay teşekkür ederiiz benim de çok sevdiğim bir isimdi zaten erkek de olsa kız da olsa ismi belliydi ama netleşmiş oldu
4.aya kadar mide bulantılarıyla baş edemedim sürekli klozet başında veya koltukta uyuklar haldeydim işimle alakalı birkaç problem yaşadım, bebişin ihtiyaçlarını araştırdım eşyalarını tamamlamaya çalıştım derken bugüne gelebildik elim daha rahat ve boşta plduğu için girebildim siteye. Siz neler yaptınız? Umarım her şey sağlıkla güzellikle ilerliyodur

Merhaba ben 28 haftaligim bende de ara ara toplanıp baskı oluyor doktorum bu normal dedi ama 5 dk süre tut uzun süre oluyorsa hemen gel dedi aklınızda olsun diye yazıyorum kasılma anlamına geliyormuş sanırım özellikle söylemesi beni rahatlattı en azından durumu bilmiş oldum bende toplanma olunca pıt pıt vuruyorum brz cekilio hemen

Hanımlar 24+3 deyim salı günü doktora gittim enfeksiyon çıktı idrar yolunda antibiyotik verdi bide afedersiniz ama kaşıntı var pelvis kemiğinde sanki Bi ağrı var akıntı kokusuz sarı yesil gibi sümüksuydu söyledim daha önce 2 kere fitil kullandım hem de şimdi yeni bir fitil verdi doktor ama yok böyle bisi aşırı koku oluyor biraksam mi fitili acaba ne yapsam ya doktora gitmemede daha çok var

Fitili bırakmayın. İçeriyi temizliyor. Bol bol su için. Wc sonrasi ılık su ile temizlik yapın. Ilık su daha rahat İçeriyi bosaltiyomus. Gecen arkadaş dedi ben öyle yaptım. Fitil de kullaniyodum. Benim kokulu kaşıntı yapan bi akinti da değildi. Ama çok iltihap vardi. Elhamdülillah rabbime fitil bittiği gibi iltihap da bitti. Kaşıntı olduğunda kasimayin. Avuç içi kadar pamuğa 1 tatlı kaşığı ev yapımı yogurttan koyup vajene koyun. İçeri itmeyin dudaklara yerlessin temas etsin yani. 2 3 saat kadar dokunmayın pamuğa sonra su ile temizleyin. Kaşıntı devam ederse gene yoğurt koyun. O kasintiyi azaltır. Onun dışında doktora gitmeyi istiyosaniz acile başvurun. Çoğu hastahanede acil kadın doğumda doktor oluyo. O bakar çok zorlaniyosaniz muayene zamanını beklemeyin.

Sabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor
Bende aynı durumdayım tekmeciklerden uyuyamıyorum artık gece uykusuzluk karı başladı

Maşallah kızlar boyları öğrendiniz mi kaç cm oluyorlar merak ediyorum unutmuşum
Ben 24+5 ken gittim o haftada şeker yüklemesni yaptırmıştım şükür sorun çıkmadı o hafta 33 cm demişti doktorum boyu için kilosuda 890 dı 26+5 deyim 1 kiloyu bulmuştur artık

Arkadaşlar son 1 ayda 4 kilo almışım, doktorum çok kızdı, hamur ve tatlıyı keseceksin dedi nasıl yapacağım bilmiyorum

Benimde geçen hafta oldu kanamam. 4-5 damla geldi. Muayenede hiçbir sıkıntı görülmedi önlem amaçlı iğne yaptı. Ertesi gün yine geldi bukez daha fazlaydı progestan başladı.
Benim büyük kızım ameliyat oldu birkaç hafta sürekli hastanede koşturmaca halindeydim 2yaşta mızmız bir miniğim var sürekli kucak isteyen o yüzden çok yorulmuştum biz ona bağladık. Doktorum çocuğuda kucaklamayacaksın dikkat ediceksin bol bol dinlen dedi. 12.haftadada aynı şekilde yaşamıştım kanama. Doktorunuz gerekli önlemi almıştır endişe etmeyin bolca dinlenin

kızınıza çok geçmiş olsun

Kızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım

Eklentiler

• IMG_6373.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_6374.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar ayna hediyeliklerim geldi çok beğendim makyaj çantama atcam bir tane
Çok güzeller. Kime yaptırmıştın canım daha önce yazdın ama almamışım adını.. Bi de ücreti ne kadardı? Biz de henüz isme karar veremedik, üç seçeneğe indirdik şimdilik, Neşe, İdil ya da Çağla düşünüyoruz. Karar verelim ben de yaptırsam diye düşündüm çok hoşlar.

İnstagramda nehir davetiye sayfası tanesi 9₺ 50 tane yaptırdım

Kızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım
Ben bundan alıcam. Hem kulak hem alından aynı zamanda oda ısısı ve cisim ısısı vs de ölçüyor. Ateş ölçümleri hastane ölçümleriyle aynı çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…