2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok güzeller. Kime yaptırmıştın canım daha önce yazdın ama almamışım adını.. Bi de ücreti ne kadardı? Biz de henüz isme karar veremedik, üç seçeneğe indirdik şimdilik, Neşe, İdil ya da Çağla düşünüyoruz. ☺️ Karar verelim ben de yaptırsam diye düşündüm çok hoşlar.
Biz İdil’e karar verdik 😍😍 şimdi benzer görünce yazayım dedim

Kızlar benim bu aralar kalbimde ritm bozukluğu var gibi oluyor. Baktım normal yazıyor gebelikte ? Böyle 3-5 sn pır pır atıyor sonra normalleşiyor

Ben hiç bi şey almadım indirimden
Takip eden arkadaşım pek de indirim yok dedi de içim rahat etti 🤣

Çok güzel bir isim bence. 🥰 Çağla İdil ya da Neşe İdil diye iki isim mi olsa diye de düşünüyoruz.
İdil Çağla bence böyle gayet uyumlu oluyor. 😍 ben kız çocuğuna tek isimden tarafım ama belki bizim de soyadı kullanır diye 😀 ama erkeğe iki isim karizmatik oluyor

İdil Çağla bence böyle gayet uyumlu oluyor. 😍 ben kız çocuğuna tek isimden tarafım ama belki bizim de soyadı kullanır diye 😀 ama erkeğe iki isim karizmatik oluyor
Çift isimli biriyim herzaman tek ismden yanayım ne erkeğe ne kıza çift isim hiç yakıştırmıyorum ben ama kimi eşler anne baba isimlerini koydukları için annede yanına kendi istediği ismi ekleyince çift isim oluyor mecburen benim 2. İsmimi kullanan bile yok ilk ismimden tanıyor herkes sadece bankaları aradığımda hangi ismnizle hitap edelim dye soruyorlar okadar 🤣ben rahatsızım iki isimli olmaktan

Ben hiç bi şey almadım indirimden
Takip eden arkadaşım pek de indirim yok dedi de içim rahat etti 🤣
Valla biz beşiği cibinliği ve nevresimlerş yatağı yorganı yastığı falan inidimde çok gzel fiyata aldık bebek arabasınıda öyle pusetiylr birlkte baya kârlı çıktık

Back
X