- 4 Ağustos 2022
- 6.955
- 3.072
- 123
Bence yeterli, ben 72 li aldım ama 36lı olsa da olurmuş zaten şekil yapmayı bilmiyorlar şuanda sadece üst üste diziyor bide renkleri öğretiyorum renkleri diziyorum aynı rengi altına getirip koyuyorMagly markaydı canın ben bulamadım teyzem bir tane 36lı almış toplam 5 bim gezdik yok . 36lı çok mu az gelir ki
Canım küçük parça değil, bide ısırırsa kırılacak bişey değil, baya sert sağlamManyetik blok tavsiye etmem şimdilik.ogluma 4yasinda olduğunda alırım. Şimdi alsam ağzına alır dişlerinde var ısırır kırilir. Allah korusu ufacık bişey yutar tehlikeli bana göre.saniyelik yaninda ayrılırsam oo dusunemiyorum.çok ayrıntılı dusunuyorumya
İlk zamanlardaki telaşlarımız tersine dönüyor değil mi ? Benim kızım da sık sık meme reddi yaptı . Şimdi sürekli meme istiyor diye söyleniyorum . Sütü de rahatlatacak kadar sağmak gerekiyor diye biliyorum . İyice boşaltmadan ağrı hafifleyecek kadar . Lahana yaprağı koyanlar oluyormuş ağrı için. Ilık duşta tarakla masaj yapan da oluyormuş. o zaman sütün fazlası kendiliğinden akıyormuşBen de emzirmeyi bıraktım. Bugün 3.gündeyiz.
Son dönemde sadece sabahları uyanınca emiyordu. Ancak geceleri çok sık uyanmaya başlamıştı ve beni gördüğü anda meme krizine giriyordu ki ben gece beslenmesini 8.ayda kesmiştim. Buna rağmen her gördüğünde meme istemeye başlayınca zamanı geldi diye düşündüm.
Şu anda fena gitmiyor.
Tek sıkıntı göğüslerim patlayacak gibi. Ki ilk başta sütüm olsun diye yaptıklarımı düşününce şu anki halime çok gülüyorum ve nankörlük yapmak istemiyorum ama sütün tamamen hızlıca bitmesi için var mıdır bi öneriniz?
Soğuk kompres vs yapıyorum ama sanki kollarıma kadar indi ağrısı.
Ben de iki tane alsam iyi olur diyordum ama bulamadım ikinciyi neyse ileride büyüyünce ihtiyaç olursa alırım o zamanBen de kasiyere sordum magly marka mı geldi diye. Evet dedi. 36 az değil bizimm çocuklar için küçükler daha. Ama işte indirimde bulursam 72 olsun demiştim .
Sevindim bunaBence yeterli, ben 72 li aldım ama 36lı olsa da olurmuş zaten şekil yapmayı bilmiyorlar şuanda sadece üst üste diziyor bide renkleri öğretiyorum renkleri diziyorum aynı rengi altına getirip koyuyor
Anladım cnm.Canım küçük parça değil, bide ısırırsa kırılacak bişey değil, baya sert sağlam
Ben emzirmeyi azaltarak ilerliyorum ve şunu deneyimledim tamamen kesince çok ağrı olacak sabahtan akşama kadar emmediğinde gögüslerim ağrıyodu aradan 1 hafta fakan geçti şuan sabahtan akşama emmesin öyle bişey olmuyor sanırım sütte çekişiyor yavaş yavaş beniö istediğim de buydu. Uyku konusunda çok fazla sorun yaşayan insanlardan birisiyim burda ama ona rağmen emzirmeyi kesiyorum diye çok vicdan yaptım hir kaç kere o istemeden ben teklif ettim emzirdim içimi rahatlatmak için. En azından süt yavaş yavaş azalırsa süt bitmiş olur belki daha kendisi istemez. Emzirmeye başlamak ta zor bitirmekte çok duygusal bir süreç ya hakkımızda hayırlısı olsun kolay geçsin inşallah güzel uykular olsun. Bunarada gece emmesini kesmek çok zor nasıl kestiniz ki ben çok denedim beniök bana mısın demedi şuan gündüz çok nadir meme istiyor( tüm istediğini emzipe çevirdi) ama gece en az 2 kere meme istiyor emzirmezsem mümkün değil geri uyumazBen de emzirmeyi bıraktım. Bugün 3.gündeyiz.
Son dönemde sadece sabahları uyanınca emiyordu. Ancak geceleri çok sık uyanmaya başlamıştı ve beni gördüğü anda meme krizine giriyordu ki ben gece beslenmesini 8.ayda kesmiştim. Buna rağmen her gördüğünde meme istemeye başlayınca zamanı geldi diye düşündüm.
Şu anda fena gitmiyor.
Tek sıkıntı göğüslerim patlayacak gibi. Ki ilk başta sütüm olsun diye yaptıklarımı düşününce şu anki halime çok gülüyorum ve nankörlük yapmak istemiyorum ama sütün tamamen hızlıca bitmesi için var mıdır bi öneriniz?
Kızlar trendyolu iyintakip edin gerçi çocukla zor ama bildirimleri açın en azından. Her gün mega kupon veriyor. Zaten o dediğiniz rakamlara düşüyor mesela 800 tl ye 200 tl kupon verdi mi ve üründe indirimli denk gelirse 600lwre kadar iniyor bakmıştımBen de kasiyere sordum magly marka mı geldi diye. Evet dedi. 36 az değil bizimm çocuklar için küçükler daha. Ama işte indirimde bulursam 72 olsun demiştim .
8 aylıktı kestiğimizde. O dönem gece mama da veriyordum ama 3 saatte bir uyanıyordu yine mama/meme için. Ben azaltarak kestim. Önce gecede 2ye düşürdüm. Sonra 1e derken tamamen bıraktım. Zor oldu tabi çok ağladı ama dönmedim hiç geri. Sanırım bir hafta gibi bi sürede tamamen bıraktı ağlamayı ve uyanmayı. Bu gibi bi şeyleri bırakma konusunda annenin çok kararlı olması gerekiyor ki çocuk da karışmasın. Çünkü bi verip bi vermezseniz (hele de şu anda) çok iyi kullanırlar bunu. Meme konusunda ben de azaltarak bıraktım. Son dönemde sadece uyanınca istiyordu. Bence sütüm de çok azalmıştı ama şu anda ciddi ağrım var memelerimde. Umarım geçer. Hepimize kolay gelsinBen emzirmeyi azaltarak ilerliyorum ve şunu deneyimledim tamamen kesince çok ağrı olacak sabahtan akşama kadar emmediğinde gögüslerim ağrıyodu aradan 1 hafta fakan geçti şuan sabahtan akşama emmesin öyle bişey olmuyor sanırım sütte çekişiyor yavaş yavaş beniö istediğim de buydu. Uyku konusunda çok fazla sorun yaşayan insanlardan birisiyim burda ama ona rağmen emzirmeyi kesiyorum diye çok vicdan yaptım hir kaç kere o istemeden ben teklif ettim emzirdim içimi rahatlatmak için. En azından süt yavaş yavaş azalırsa süt bitmiş olur belki daha kendisi istemez. Emzirmeye başlamak ta zor bitirmekte çok duygusal bir süreç ya hakkımızda hayırlısı olsun kolay geçsin inşallah güzel uykular olsun. Bunarada gece emmesini kesmek çok zor nasıl kestiniz ki ben çok denedim beniök bana mısın demedi şuan gündüz çok nadir meme istiyor( tüm istediğini emzipe çevirdi) ama gece en az 2 kere meme istiyor emzirmezsem mümkün değil geri uyumaz
Ben 10 gün denedim gece emmesini kesmek için ama olmadı hedefim 2 yaş zaten daha fazla emzirmek istemiyorum bakakım nasıl süreçler bizi bekliyor8 aylıktı kestiğimizde. O dönem gece mama da veriyordum ama 3 saatte bir uyanıyordu yine mama/meme için. Ben azaltarak kestim. Önce gecede 2ye düşürdüm. Sonra 1e derken tamamen bıraktım. Zor oldu tabi çok ağladı ama dönmedim hiç geri. Sanırım bir hafta gibi bi sürede tamamen bıraktı ağlamayı ve uyanmayı. Bu gibi bi şeyleri bırakma konusunda annenin çok kararlı olması gerekiyor ki çocuk da karışmasın. Çünkü bi verip bi vermezseniz (hele de şu anda) çok iyi kullanırlar bunu. Meme konusunda ben de azaltarak bıraktım. Son dönemde sadece uyanınca istiyordu. Bence sütüm de çok azalmıştı ama şu anda ciddi ağrım var memelerimde. Umarım geçer. Hepimize kolay gelsin
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğinAyyy hanımlar buraya girmeyeli ne kadar zaman olmuş, sanki yıllardır görmemişim gibi özlemişim. Ben ikinciye hamile olduğum için başka bir grupta takılıyorum artık7 buçuk aylık oldum ikinci oğlum oluyor, Ali kerem 19 aylık oldu, artık çok hareketli zamanları , merak ettikleri dönemler e tabi 2 yaş sendorumuna da yavaş yavaş girdik sanırım. Ben uyku konusunda. Duzen oturtamadim kızlar.ya gece 1 gibi uyuyor gece bir kere mama içiyor sonra sabah 11 gibi kalkıyor öğlen 4 gibi tekrar uyuyup 7 ye kadar uyuyor, yani erken de kaldırdığim zamanlar oldu ama ne yaparsam yapayım ne kadar yorulursa yorulsun hep geç uyuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden çocuk bakmak zor
AA canım benim hatırlamaz miyim hiçCanım hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğinMart annelerinden tanışıyorduk biz hatırlıyorsan bizim de uykumuz çok sorunlu gece defalarca uyanıyoruz . Bazen azalıyor uyanma 2-3 düşüyor ama genelde daha çok uyanıyoruz. Hala öğrenemedik kendi kendimize uyumayı benimki çok temkinli , oraya buraya pek koşturmuyor tek başına. Parkta falan elimi bırakmıyor tutturuyor hep. Beni sürükleyip duruyor . Ben çok yoruluyorum bi de çenesi durmuyor maşallah . Bildiği sayılı kelime var sürekli onları söylüyor . Kafam zor dayanıyor
Uykuda emzir canım seni rahatlatır, bir seferden bir şey olmazBen de emzirmeyi bıraktım. Bugün 3.gündeyiz.
Şu anda fena gitmiyor.
Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakma kararından sonra hiç geri dönmemek gerekiyor. Ki ben neredeyse bir senedir gece emzirmiyorum, onun da kafasını karıştırmak istemem. İlk birkaç güne göre şu an çok daha iyiyim bu arada. Soğuk kompres çok işe yarıyorUykuda emzir canım seni rahatlatır, bir seferden bir şey olmaz
Tabiii ki bir şeyleri rayına oturtmaya çalışırken kararlı ve net olmak en önemlisiAraştırdığım ve bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakma kararından sonra hiç geri dönmemek gerekiyor. Ki ben neredeyse bir senedir gece emzirmiyorum, onun da kafasını karıştırmak istemem. İlk birkaç güne göre şu an çok daha iyiyim bu arada. Soğuk kompres çok işe yarıyor
Benimki de geceleri 1 kez mama içiyor genel olarak uyuduktan 3-4 saat sonra nasıl keseceğim bilmiyorum cesaret edemiyorumTabiii ki bir şeyleri rayına oturtmaya çalışırken kararlı ve net olmak en önemlisisizi gece emzirmeyi kesme konusunda tebrik ediyorum herkesin isteyip çoğumuzun başaramadığı bir konu benim söylediğim büyüklerin deneyip söylediği bir yöntem, en yakın zamanda da kuzenim deneyimlemişti, abla çok iyi geldi göğüslerime dediği için yazmıştım. Benim ilk ikisinde hiç ağrım olmadam bitmişti sütüm çünkü öyle foşur foşur sütüm hiç olmadı.
Mama miktarını azaltmayı deneyebilirsin canım ve daha sulu yapabilirsin, ilk aklıma bunlar geldiBenimki de geceleri 1 kez mama içiyor genel olarak uyuduktan 3-4 saat sonra nasıl keseceğim bilmiyorum cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?