2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba nasılsınız bir sorum var 1,5 yaş aşısını daha bugün yaptırdık ama bacakta olanın birinden sonra topallamaya başladı şimdide ağlıyor morluk var biraz böyle birşey yaşadınız mı calpol verdim ama ne yapayım

Evet aslında geçeceğini bende biliyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var ne bileyim gönlümce hareket etmek hepimize çok iyi gelir
Oğlum 20 aylık olacak 1 hafta sonra daha 1 kere bile tek başıma bir yere gitmedim gittiğim yerler hep market ya da hastane. Çoğu zaman onlarda da oğlum hep yanımda. Bırakacak kimsede yok zaten öyle gidip gezeyim bu da bir imtihan işte 2 seneye tamamen rahat etmiş oluruz inşallah

Babandan dolayı mı sen oraya gittin? Bence annenin sana gelmesi senin için daha iyi olur. Ben anneme çok nadir gidiyorum evleri duble devamlı merdivene gidiyor ya da evde çoknsüs var camlı şeyler var onun için o kadar tehlikeli şeyler var ki nirini kaldırsan.başka bir şeu buluyor ondan gidemiyorum

Geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlar bizde hiç sorun olmamıştı

Ben de heralde maksimum 5-6 kez çıkıp arkadaşlarımla buluşmuşumdur yalnız 3-4 kezde boyaya gittim işte kuaföre hepsinde de eşim baktı benimde bırakacak kimsem yok. Hala 2 yılımız var mı diyorsun

Yazdıklarınızı ya da yazdıklarımı bugün okuduğumda destek meselesinin önemini kendine vakit ayırabilmenin önemini o kadar net görüp anlayabiliyorum ki.. Benim çocukta biliyorsunuz zaten az çok zor olanlardan (kişiye göre değişebilir tabi bana göre öyle). Çocuk aynı çocuk ama ben eskisi kadar kötü hissetmiyorum. Çünkü annem babam evde bir şekilde çocuk ondan ona oyalanıyor ya da sinir mi oldum sıkıldım mı kapatıyorum kapıyı git dedene deyip kaçabiliyorum. Benim okula 10 dk yol git gel dışında öyle yine kendime bi vakit ayırdığım yok derslerimde üst üste genelde okulda da boş kalmıyorum git 5 saat derse gir boşluk olmadan çık hemen eve gel şeklinde ama o uzaklaşma paçandan birinin çekiştirmemesi bile o kadar rahatlatıcı bir şey ki. Bugün kendini kötü yetersiz çocuğa bakamıyorum tahammülüm yok şeklinde hissedilmesi tamamen bi noktadaki yalnızlıktan.

Evet ya babam gelmek istese bende kal derdim ama babam kalmak istemiyor, ben geleyim dedim 3 gündür burdayım ama aşırı yordu beni

En azından çalışmak sana nefes aldırıyor işte, çocuğa karşı da daha sabırlı olursun bu şekilde, annen baban sende mi kalıyorlar?

Yerim yoğun çalışmak bile daha iyi geldi diyorsun . Dediğin gibi yürürken bacağıma biri yapışmadan yürümeyi bile özledim valla evet hepsi yalnızlıktann annem çalışıyor 1,5 yılda herhangi bir desteği olmadı maalesef

Ben de heralde maksimum 5-6 kez çıkıp arkadaşlarımla buluşmuşumdur yalnız 3-4 kezde boyaya gittim işte kuaföre hepsinde de eşim baktı benimde bırakacak kimsem yok. Hala 2 yılımız var mı diyorsun
4 yaşından en ideali değil mi kreşe versen olur vermesen olur konuşur söz dinler okul vakti de dğeil arada kalan bir dönem elinden tut dışarı çık meme yok bez yok ne versen yer ayrı yemek hazırlama derdi yok. En önemlisi bebek arabası yok öğle uykusu yok ay anlatırken iştahım kabardı 4 yaş rahat bir yaş mı ya başka çocukları olanlar bi yazsın M Mamyy sen bilirsin

Evet ya babam gelmek istese bende kal derdim ama babam kalmak istemiyor, ben geleyim dedim 3 gündür burdayım ama aşırı yordu beni
Babanda evde otursum bir başına az kafa dinlesin ne güzel sessiz sakin tek başına Kalmış şimdi böyle daha mi iyi oldu sen gittin valla ben rahat edemiyorum şakası bir yana hastayım 2 gündür gitmedim yinede oraya gitsem daha kötü olurum durmayacak peşinde koştur dur insan en rahat evinde ya

Evet bu sene boyu bende olacaklar çocuğu kreşe vermek istemedik bi sene daha en azından
Her şeyin artıları var eksileri var ben henüz çocuğumu tüm gün birisine bırakmadım çok nadiren görümceme verdim max 3 saat ve çokta güzel bakıyor ama onunda çocukları var işte eğer işe dönsem kreşe vermek zorunda kalırdım annem zaten bakamaz bacağı rahatsız kv ben bırakamam çok seviyor çok düşünüuor ama ben onun bakmasını beğenmiyorum benimki şımarmaya çok müsait ya 2 gün bıraksam öyle birisine iyice huyu suyu değişir daha da zorlanırken kreşe verince en azından para veriyorum istediğimi sorma hakkım olur kafasındayım şimdi babaannesinin bıraksam ne yedi ne içti diye sorsam o kafasında bir sürü şey düşünecek sordum diye çok çok karışık uzun konular. Annem sağlıklı olsaydı ben de bu kadar zorlanmazdım ara sıra çıkardım dışarıya kocamdan zaten hiç hayır yok

Ahahahahha valla bir tek öğle uykusu yok kısmı beni üzdü dediğin gibi avmde görüyorum çocuklar annesinin elinden tutup geziyor bizimki ise deli dana gibi her yere koşuyor

Babam bir yumurta kırmasını bilmez annem ile de başımdan ayrılma diyor o yüzden
Gerçekten öyle, en iyisi insanın kendi evi kendi düzeni, özellikle çocuktan sonra daha çok böyle hisseder oldum

Ahahahahha valla bir tek öğle uykusu yok kısmı beni üzdü dediğin gibi avmde görüyorum çocuklar annesinin elinden tutup geziyor bizimki ise deli dana gibi her yere koşuyor
Aynen demi öğle uykusu olmaması biraz üzdü neyse o yaştada anaokuluna kreşe felan giderler belki biraz bizde dinleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…