2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benim annem de rahatsız bırakamıyorum anneme de kıyamıyorum . Kv uzak ama iyiki yakın değil . Çocuğum şeker çikolataya dadanırdı çoktan o baksaydı. Bi de zorlaya zorlaya yedirirdi ağzına tıkardı her şeyi. Allahım şükürler olsun ki uzak

Ben de 4e kadar dayanmayı düşünüyorum . Çocuğumu 4 yaşında kreşe verip tekrar insan halime dönme hayali kuruyorum. gerçi kreşe gitmek istemeyenler de var ama bizimkiler zorluk çıkarmaz inşallah

Kızım gece çok uyandığı için sabah babası artık süt içme bırak artık emmeyi büyüdün sen falan diyordu . Kızım uyumadan önce şüt dedi emecek misin dedim yok yok dedi . Ne yok dedim , meme dedi . Kim dedi sana yok diye dedim. Baba dedi. Çok üzüldüm valla. Hayır kızım emebilirsin gündüz istediğin zaman dedim .

Ya kıyamam nasıl da herşeyin farkındalar artık, herşeyi anlıyorlar gerçekten

Ya açıkcası yemediği için bende zorlayarak yediriyorum çoğu zaman ama sınırımı biliyorum midesini biliyorum çocuğumu tanıyorum benim kv öyle inanılmaz çok yemek yediriypr bir kere beni şok edecek kadar çok kusmuştu yani normal bir yemek yedirmemiş sana anlatamam o yemek midesine nasıl sığdı iyiki sadece kusmayla kaldı başka nbişey olmadı çok korktum eşime vaya kızmıştım o beni zorluyor bırak diye benimkide yakında oturuyoruz ama belli dönem köyde kalıyor ondan oğlumun huyunu suyunu bilmez zaten. Kendisi de çok yediğii için kendi gibi görüyor el kadar çocuğu. İşte herkesin iyi kötü taraflarj var zorda kalırsam bırakırım mecbur çünkü başka kimse yok

Ben de çok ısrar ediyorum yedirirken ama başkası yapsa sinir oluyorum babası bile biraz ısrarcı olsun bana geliyorlar hemen benim kv de bu yemek işini abartmasa iyi bakar gibi geliyor oyun oynar oynatır . Enerjik kadın ama benim çocuk büyümeden kendi ben babaannemde kalıcam demeden kolay kolay bırakamam .

Öyle ya her şeyin bir sıkıntısı var işte karşılıklı idare ediyor herkes birbirini

Ben de emzirmeyi bıraktım. Bugün 3.gündeyiz.
Son dönemde sadece sabahları uyanınca emiyordu. Ancak geceleri çok sık uyanmaya başlamıştı ve beni gördüğü anda meme krizine giriyordu ki ben gece beslenmesini 8.ayda kesmiştim. Buna rağmen her gördüğünde meme istemeye başlayınca zamanı geldi diye düşündüm.
Şu anda fena gitmiyor.
Tek sıkıntı göğüslerim patlayacak gibi. Ki ilk başta sütüm olsun diye yaptıklarımı düşününce şu anki halime çok gülüyorum ve nankörlük yapmak istemiyorum ama sütün tamamen hızlıca bitmesi için var mıdır bi öneriniz?
Soğuk kompres vs yapıyorum ama sanki kollarıma kadar indi ağrısı.

Manyetik blok tavsiye etmem şimdilik.ogluma 4yasinda olduğunda alırım. Şimdi alsam ağzına alır dişlerinde var ısırır kırilir. Allah korusu ufacık bişey yutar tehlikeli bana göre.saniyelik yaninda ayrılırsam oo dusunemiyorum.çok ayrıntılı dusunuyorumya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…