- 17 Nisan 2023
- 2.709
- 1.871
- 63
- 31
Amin aminAynen demi öğle uykusu olmaması biraz üzdüneyse o yaştada anaokuluna kreşe felan giderler belki biraz bizde dinleniriz
Benim annem de rahatsızHer şeyin artıları var eksileri var ben henüz çocuğumu tüm gün birisine bırakmadım çok nadiren görümceme verdim max 3 saat ve çokta güzel bakıyor ama onunda çocukları var işte eğer işe dönsem kreşe vermek zorunda kalırdım annem zaten bakamaz bacağı rahatsız kv ben bırakamam çok seviyor çok düşünüuor ama ben onun bakmasını beğenmiyorumbenimki şımarmaya çok müsait ya 2 gün bıraksam öyle birisine iyice huyu suyu değişir daha da zorlanırken kreşe verince en azından para veriyorum istediğimi sorma hakkım olur kafasındayım şimdi babaannesinin bıraksam ne yedi ne içti diye sorsam o kafasında bir sürü şey düşünecek sordum diye çok çok karışık uzun konular. Annem sağlıklı olsaydı ben de bu kadar zorlanmazdım ara sıra çıkardım dışarıya kocamdan zaten hiç hayır yok
Ben de 4e kadar dayanmayı düşünüyorum . Çocuğumu 4 yaşında kreşe verip tekrar insan halime dönme hayali kuruyorum.4 yaşından en ideali değil mi kreşe versen olur vermesen olur konuşur söz dinler okul vakti de dğeil arada kalan bir dönem elinden tut dışarı çık meme yok bez yok ne versen yer ayrı yemek hazırlama derdi yok. En önemlisi bebek arabası yok öğle uykusu yokay anlatırken iştahım kabardı 4 yaş rahat bir yaş mı ya başka çocukları olanlar bi yazsın M Mamyy sen bilirsin
Ya kıyamam nasıl da herşeyin farkındalar artık, herşeyi anlıyorlar gerçektenKızım gece çok uyandığı için sabah babası artık süt içme bırak artık emmeyi büyüdün sen falan diyordu . Kızım uyumadan önce şüt dedi emecek misin dedim yok yok dedi . Ne yok dedim , meme dedi . Kim dedi sana yok diye dedim. Baba dedi. Çok üzüldüm valla. Hayır kızım emebilirsin gündüz istediğin zaman dedim .
Ya açıkcası yemediği için bende zorlayarak yediriyorum çoğu zaman ama sınırımı biliyorum midesini biliyorum çocuğumu tanıyorum benim kv öyle inanılmaz çok yemek yediriypr bir kere beni şok edecek kadar çok kusmuştu yani normal bir yemek yedirmemiş sana anlatamam o yemek midesine nasıl sığdı iyiki sadece kusmayla kaldı başka nbişey olmadı çok korktum eşime vaya kızmıştım o beni zorluyor bırak diye benimkide yakında oturuyoruz ama belli dönem köyde kalıyor ondan oğlumun huyunu suyunu bilmez zaten. Kendisi de çok yediğii için kendi gibi görüyor el kadar çocuğu. İşte herkesin iyi kötü taraflarj var zorda kalırsam bırakırım mecbur çünkü başka kimse yokBenim annem de rahatsızbırakamıyorum anneme de kıyamıyorum . Kv uzak ama iyiki yakın değil . Çocuğum şeker çikolataya dadanırdı çoktan o baksaydı. Bi de zorlaya zorlaya yedirirdi ağzına tıkardı her şeyi. Allahım şükürler olsun ki uzak
ÜzdünM meraklibirkisi M merakediyorum1 walla en rahat dönemi ne zama derseniz bence anne karnındaoldukları zaman... Umalım ki iyiye doğru gitsin hepsi ama büyüdükçe anlaşma, farkındalık artıyor...
Sanki alınmış gibi geldiYa kıyamam nasıl da herşeyin farkındalar artık, herşeyi anlıyorlar gerçekten
Ben de çok ısrar ediyorum yedirirken ama başkası yapsa sinir oluyorum babası bile biraz ısrarcı olsun bana geliyorlar hemenYa açıkcası yemediği için bende zorlayarak yediriyorum çoğu zaman ama sınırımı biliyorum midesini biliyorum çocuğumu tanıyorum benim kv öyle inanılmaz çok yemek yediriypr bir kere beni şok edecek kadar çok kusmuştu yani normal bir yemek yedirmemiş sana anlatamam o yemek midesine nasıl sığdı iyiki sadece kusmayla kaldı başka nbişey olmadı çok korktum eşime vaya kızmıştım o beni zorluyor bırak diye benimkide yakında oturuyoruz ama belli dönem köyde kalıyor ondan oğlumun huyunu suyunu bilmez zaten. Kendisi de çok yediğii için kendi gibi görüyor el kadar çocuğu. İşte herkesin iyi kötü taraflarj var zorda kalırsam bırakırım mecbur çünkü başka kimse yok
Öyle ya her şeyin bir sıkıntısı var işte karşılıklı idare ediyor herkes birbiriniHer şeyin artıları var eksileri var ben henüz çocuğumu tüm gün birisine bırakmadım çok nadiren görümceme verdim max 3 saat ve çokta güzel bakıyor ama onunda çocukları var işte eğer işe dönsem kreşe vermek zorunda kalırdım annem zaten bakamaz bacağı rahatsız kv ben bırakamam çok seviyor çok düşünüuor ama ben onun bakmasını beğenmiyorumbenimki şımarmaya çok müsait ya 2 gün bıraksam öyle birisine iyice huyu suyu değişir daha da zorlanırken kreşe verince en azından para veriyorum istediğimi sorma hakkım olur kafasındayım şimdi babaannesinin bıraksam ne yedi ne içti diye sorsam o kafasında bir sürü şey düşünecek sordum diye çok çok karışık uzun konular. Annem sağlıklı olsaydı ben de bu kadar zorlanmazdım ara sıra çıkardım dışarıya kocamdan zaten hiç hayır yok
Buldun mu canım, hangi markaGünaydın kızlar BİM’den manyetik blok aldım teyzeme söylemiştim sabah gitmiş o 679₺ birazdan bende çıkcam bir tane daha bulurum inş
Ben de baktım bulamadım bi tane geldi satıldı dedi. Diğerlerine bakana kadar zaten bitmiştirGünaydın kızlar BİM’den manyetik blok aldım teyzeme söylemiştim sabah gitmiş o 679₺ birazdan bende çıkcam bir tane daha bulurum inş
Bir tane mi geliyormuş sadeceBen de baktım bulamadım bi tane geldi satıldı dedi. Diğerlerine bakana kadar zaten bitmiştir
Buldun mu canım, hangi marka
Magly markaydı canın ben bulamadım teyzem bir tane 36lı almış toplam 5 bim gezdik yok . 36lı çok mu az gelir kiBen de baktım bulamadım bi tane geldi satıldı dedi. Diğerlerine bakana kadar zaten bitmiştir
Evet . Saat 10 a doğru gittim . 1 tane geldi sattık dediBir tane mi geliyormuş sadece
Ben de kasiyere sordum magly marka mı geldi diye. Evet dedi. 36 az değil bizimm çocuklar için küçükler daha. Ama işte indirimde bulursam 72 olsun demiştim .Magly markaydı canın ben bulamadım teyzem bir tane 36lı almış toplam 5 bim gezdik yok . 36lı çok mu az gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?