2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aranızda çocuğu için bireysel emeklilik yaptıran var mı? Birşey danışacağım

Merhaba doktor bulabildiniz mi

Arkadaşlar merhaba hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucaklarınıza almışsınız çok şükür Size bir sorum olacak İstanbul Küçükçekmece ve civar ilçelerinde kadın doğum doktoru ve hastane tavsiyesi olan var mı mümkünse piyasaya göre daha uygun fiyatlı çünkü sorduğum yerler uçmuş

Bizde bu hafta dusunuyorduk.Ama kesinti vs neden olurki.yapikrediden bakmistim ben ama hangisi mantikli acaba?
İşbankasından yaptık, haftaiçi arayıp soracağım neden kesinti olduğunu, her ay böyle kesinti olursa ne anlamı kaldı devlet desteği veriyorlar onuda kesinti ile geri alıyorlar

Medipol Bahçelievler (eski Nisa) muhtemelen aramışsındır. Asiye Uzun ve Reyhan hanım var soyismini hatırlamıyorum. Asiye Uzun benim iki çocuğumun doktoru, İstanbulda olsam 3. Yü de onda doğururdum hoş ilk muayenemi yine o yaptı, kalp atışını onunla duyduk.
Doğum fiyatı değişir mi bilmiyorum ama doktorların muayene fiyatları farklıymış, sonra başka bir doktora giden kuzenimden öğrenmiştim. Daha az tercih edilenler daha uygunmuş şimdi nasıldır bilemiyorum.

Canım daha yeni yaptırdım kesinti oluyor, normalde devlet katkısı eklenmesi lazım ama hem devlet katkısı eklenmedi hemde kesinti yaptı yatırdığımız tutardan, her ay böyle kesinti yapıyor mu

Yani bizde kesinti yok, hangi tutardan yaptırdıysak o tutar yansıyor ödemelerimize, ama devlet katkısı hep bir ay geriden gelecek şekilde ekleniyor. O an hemen eklenmiyor yani. Kesinti olayını bilmiyorum, merak ettim daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Fazla tutar yatırmıyorsun değil mi? Çünkü ben fazla yatırırsam soruyor ara ödeme mi yoksa ileri dönemki borcuna mı gitsin diye. Yani diyelim 500 TL fazla yatırdım, o 500 TL ödeme listesinde sonraki ayın bakiyesinde görünüyor. Ama sonuçta total tutara da yansıyor. Bilemedim garip bir durum.
K kartal86 Ben Garanti Emeklilik'ten yaptırdım, fonlara bağladım bir de gayet güzel oluyor getirisi de

K kartal86 Şimdi BES ile ilgili kesinti neden olur diye araştırırken şikayetleri gördüm, ayrılmak istendiği zaman da ana paradan kesintiler olduğuna dair şikayetler gördüm birçok firma için. Benim bilgim firmalara göre değişmekle beraber örnek veriyorum ilk 3 yıl ya da 5 yıl içinde ayrılırsanız ana paranın tamamının geri alınacağı fakat devlet katkısını alamayacağımız yönündeydi. Ama görüyorum ki birçok firma aylık yatırılmış bu ana paralardan da kesinti yapmış. Ben de kendi firmama bugün bunu soracağım böyle bir şey var mı diye. Hoş şu an çıkmak gibi bir düşüncem yok ama hayat sonuçta bir gün lazım olur bir şey olur. Yanlış bilgi verilmemesi gerekir sonuçta. Sen de düşünüyorsan bu konuyu iyice sor didikle istersen, kendi ana parandan kesinti olmaması gerekir mantıken

Fazla yatırmıyorum neyden kaynaklı kesinti oldu anlamadım, bireysel emeklilik uzmanına sordum o da daha dönüş yapmadı yani sürekli böyle kesinti olursa hiç bir anlamı yok

merhaba kızlar . Benim kızım yine hastalandı . Ateşi var . Öğlen uyandıktan 3-4 saat sonra da uyuyakaldı tekrar. Of ateşten başka da belirti yok şu an.
Benimkide hasta burnu tıkalı benden bulaştı yüksek ihtimalle evde hasta olan bendim. Grip mi olduu acaba seninkide burnu nasıl. Ben hastalıktan değilde ateşten çok korkuyorum 38i geçmiyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…