- 19 Mayıs 2024
- 3.886
- 2.219
- 53
Evet maalesef her şeyin fazlası zarar. Bir dönem kullanmadık bıraktık şimdi yine başladık günde 3 damla veriyorum. Güneşe çıkarsa vermetin diyorlar ama aldığımız güneş hiç etki etmiyor vücuda ben kendime de yaz kış kullanıyorum. Bir dönem çok kötüydüm hem uykusuzluk hem çovuk durmuyor üstüne vitaminleriö yerlerdeydi ilaç yazdırmaya bile gidemedim sonra başladım hem b12 vitamini hemde d kullanıyıruö. Gün içinde meyve yemeye çalışıyorum pek sevmiyorum ama oğluma verirken yemezse yiyorum mecbur çöpe gitmesin diye birde ceviz yiyorum biraz olsun enerjim geldiÇocuğum bu gece bayıldı sanırım çünkü bunun baika açıklaması olamazİlk uyuttuğumda yine abartmıyorum 1 saat içinde 7-8 kez kalktı. Sonra saat 1'e doğru kalktı, ondan sonra saat 5'te kalktı. Ben şoktayım uyumuşuz D vit olayını ilk kez senden duydum demek her şeyin abartısı zararmış gerçekten
Yok yaa benim oğlum akşam babası gelince mutlaka boğuşuyor onunla, zaten her gün dışarı çıkıyor. Hasta yine çıkıyor, bebek arabasını almayarak sokaklarda yürütüyorum. Gerçi genelde kucağımda ağlayarak dönüyoruz ama olsun, yoruyorum da yaniEvet maalesef her şeyin fazlası zarar. Bir dönem kullanmadık bıraktık şimdi yine başladık günde 3 damla veriyorum. Güneşe çıkarsa vermetin diyorlar ama aldığımız güneş hiç etki etmiyor vücuda ben kendime de yaz kış kullanıyorum. Bir dönem çok kötüydüm hem uykusuzluk hem çovuk durmuyor üstüne vitaminleriö yerlerdeydi ilaç yazdırmaya bile gidemedim sonra başladım hem b12 vitamini hemde d kullanıyıruö. Gün içinde meyve yemeye çalışıyorum pek sevmiyorum ama oğluma verirken yemezse yiyorum mecbur çöpe gitmesin diye birde ceviz yiyorum biraz olsun enerjim geldiuyumasına da öok sevindim şimdi biz çok yorgunuz ya onları yoramıypruz bence benimki hır gür sever böyle alıp onu hoplayıp zıplatıcan koşturucan yorucan ama nereye kadar yapayım ev işleri var yoruluyorum belki biraz daha onunla koşturabisem enerjisini atıp hem daha keyifli olavak hemde uyuyacak
Maşallah ben o kadar yapamıyorum acaba diyorum yoramıyormuyum bunalrda hiç yorulmuyor kiYok yaa benim oğlum akşam babası gelince mutlaka boğuşuyor onunla, zaten her gün dışarı çıkıyor. Hasta yine çıkıyor, bebek arabasını almayarak sokaklarda yürütüyorum. Gerçi genelde kucağımda ağlayarak dönüyoruz ama olsun, yoruyorum da yani
Nereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam daBence oyuncaklarını kaldır. Bizde öyle aşırı bir oyuncak yok. Oynasa doldururum evi ama oynamıyor zaten. Plastik çekmeceler var ya onlardan aldım 3 çekmece dolacak kadar var içleri çok derin değil zagen fazla oyuncak almıyor. Hiç açıp dökmüyor bile ama mutfak çekmecelerini yerle bir eder mesela her şeyi anlıyorlar işlerini geleni yapıyorlar. Bir motoru vardı tekerleği kırıldı düşer diye koltuğun arkasına koymuştum dün onu gördü ağladı bebde verdim 10 dk falan oyalandı onunla uzun zamandır görmediği şçin mutlu oldu istersen sende bir dene çekmecesiniboşalt mesela açınca şaşırsın
Kullanmaıdpın bir alan varsa koy poşete maldır dolap üzerine falan en azından dene belki özlerim oyuncaklarınıNereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam daya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda
Yıllar sonra da gelin damat muhabbeti aile sorunları felan derken gene rahatlamayız bizKızlar ne zaman rahat edeceğimizi buldum
M meraklibirkisi tam bunu yazacaktım A Alliswell23 in mesajını gördüm, 41 yaşında 3 çocuk annesiyim annemler İstanbul'dan bana turşu soğan sebze getirmek için teee Konya ya geldi. Yazın gittiğimde getirdiğim soslar sebzelerde ayrı... Annem hep der çocuk evde 3 Ken 3 tür. Ele karışınca o bir, olur iki sonra üç beş... Şimdi düşününce biz 3 kardeşiz ama şimdi 14 kişiyizYıllar sonra da gelin damat muhabbeti aile sorunları felan derken gene rahatlamayız bizgene bizim başımız ağrır
Ay öyle oluyor değil mi? Biz de 3 kardeşiz . Eşim ve torunuyla beraber 5 çocuğu olmuş gibi oldu. Salça sos falan yapmış . Her zaman yaptığından daha fazla yapıyor bana da vermek için . Torununu bi çok eksiğini alıyor . Yükü arttı resmen . Kardeşlerim evlense daha da artacakM meraklibirkisi tam bunu yazacaktım A Alliswell23 in mesajını gördüm, 41 yaşında 3 çocuk annesiyim annemler İstanbul'dan bana turşu soğan sebze getirmek için teee Konya ya geldi. Yazın gittiğimde getirdiğim soslar sebzelerde ayrı... Annem hep der çocuk evde 3 Ken 3 tür. Ele karışınca o bir, olur iki sonra üç beş... Şimdi düşününce biz 3 kardeşiz ama şimdi 14 kişiyiz
İnek sütü bu dönemin tü kakası durumunda. Ben bi ara vereyim en azından gece yatarken dedim açlıktan falan kalkıyorsa. Sonra içim rahat etmedi uykuda da bi değişim olmadı vermedim. Badem sütü konsantresi alıp deneyim dedim o da insan evladına zulüm gerçekten içmedi zaten.Kızlar çocuklarınıza inek sütü verdiniz mi hiç ben denemek istiyorum ama sulandırıp mı vermem gerekiyor direkt mi vereyim yani alerji durumu nasıl olur bilmiyorum.
Koy kalın bir çöp poşetine at balkona gitsin. Oynamıyorlar dağıtıp duruyorlar hem kendilerine zarar hem sana zarar. Oynama ihtimali olan 3/5 bırak belki bir süre sonra daha fazla odaklanır. Benimki kendi dökmedikçe ben oyuncak bile çıkarıp vermiyorum. Şuan da evin ortasında bi tren rayı, manyetik bloklar, birkaç araba ve pelüş oyuncak, bebek var. Dönüp dolaşıyor onlar arasındaNereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam daya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda
Evet herkes o kafada inek sütü zararlı diyorlar ama yani eskiler bize vermiş diye düşünüyorum o yüzden versem mi dedim ama bilemedimİnek sütü bu dönemin tü kakası durumunda. Ben bi ara vereyim en azından gece yatarken dedim açlıktan falan kalkıyorsa. Sonra içim rahat etmedi uykuda da bi değişim olmadı vermedim. Badem sütü konsantresi alıp deneyim dedim o da insan evladına zulüm gerçekten içmedi zaten.
Ben 1 yaşında denemiştim yarısı su yarısı süt olacak şekilde şimdi devam sütü içiyor ama olmadığı zamanlar direkt inek sütü veriyorumKızlar çocuklarınıza inek sütü verdiniz mi hiç ben denemek istiyorum ama sulandırıp mı vermem gerekiyor direkt mi vereyim yani alerji durumu nasıl olur bilmiyorum.
Ben emmemişim daha 3 aylıkken başlamışım inek sütüneEvet herkes o kafada inek sütü zararlı diyorlar ama yani eskiler bize vermiş diye düşünüyorum o yüzden versem mi dedim ama bilemedim
Yani yararlıdır diye vermek istiyorum açıkçası şu sebepten dolayı diye bir şey gelmiyor aklıma vitamin olsun diye. Evet acele etmemek için zaten 21 aylığa kadar bekledim ama acaba doğru olan ne zaman vermek ki?Ben emmemişim daha 3 aylıkken başlamışım inek sütünene için vermek istiyorsun çok gerekli bir durum değilse verme
Benim oğlum da 9 aylıkken emmeyi bıraktı devam sütü veriyorum hala bazen geceleri yani her öğün vermiyorum tabii ki ama çok düzenleyemediği için ihtiyaç duyuyorum. Devam sütü dediğimiz bu arada mama değil mi?Ben 1 yaşında denemiştim yarısı su yarısı süt olacak şekilde şimdi devam sütü içiyor ama olmadığı zamanlar direkt inek sütü veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?