2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Evet maalesef her şeyin fazlası zarar. Bir dönem kullanmadık bıraktık şimdi yine başladık günde 3 damla veriyorum. Güneşe çıkarsa vermetin diyorlar ama aldığımız güneş hiç etki etmiyor vücuda ben kendime de yaz kış kullanıyorum. Bir dönem çok kötüydüm hem uykusuzluk hem çovuk durmuyor üstüne vitaminleriö yerlerdeydi ilaç yazdırmaya bile gidemedim sonra başladım hem b12 vitamini hemde d kullanıyıruö. Gün içinde meyve yemeye çalışıyorum pek sevmiyorum ama oğluma verirken yemezse yiyorum mecbur çöpe gitmesin diye birde ceviz yiyorum biraz olsun enerjim geldi uyumasına da öok sevindim şimdi biz çok yorgunuz ya onları yoramıypruz bence benimki hır gür sever böyle alıp onu hoplayıp zıplatıcan koşturucan yorucan ama nereye kadar yapayım ev işleri var yoruluyorum belki biraz daha onunla koşturabisem enerjisini atıp hem daha keyifli olavak hemde uyuyacak

Yok yaa benim oğlum akşam babası gelince mutlaka boğuşuyor onunla, zaten her gün dışarı çıkıyor. Hasta yine çıkıyor, bebek arabasını almayarak sokaklarda yürütüyorum. Gerçi genelde kucağımda ağlayarak dönüyoruz ama olsun, yoruyorum da yani

Maşallah ben o kadar yapamıyorum acaba diyorum yoramıyormuyum bunalrda hiç yorulmuyor ki

Ben yakında çalışmaya başlayacağım. 2 yaşına kadar kv ile idare edeceğim ama o da şehir dışından geldiği için tamamen yerleşiyor. Hem onun hem benim adıma sıkıntılar olabiliyor. Mecbur iki yaşında kreşe başlayacak. Tuvalet eğitimi o zamana inşallah olmuş olur. Ankara kreş öneriniz var mı?

Nereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam da ya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda

İyi bir kreş bulabilirsem ben kreşler ile ilgili söylenenlerin biraz acımasızca olduğunu düşünüyorum. Çok iyi eğitim veren kreşler var bizim evlerde veremeyeceğimiz yetileri kazanıyor çocuklar.

Nereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam da ya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda
Kullanmaıdpın bir alan varsa koy poşete maldır dolap üzerine falan en azından dene belki özlerim oyuncaklarını

Yıllar sonra da gelin damat muhabbeti aile sorunları felan derken gene rahatlamayız biz gene bizim başımız ağrır
M meraklibirkisi tam bunu yazacaktım A Alliswell23 in mesajını gördüm, 41 yaşında 3 çocuk annesiyim annemler İstanbul'dan bana turşu soğan sebze getirmek için teee Konya ya geldi. Yazın gittiğimde getirdiğim soslar sebzelerde ayrı... Annem hep der çocuk evde 3 Ken 3 tür. Ele karışınca o bir, olur iki sonra üç beş... Şimdi düşününce biz 3 kardeşiz ama şimdi 14 kişiyiz

Ç
Ay öyle oluyor değil mi? Biz de 3 kardeşiz . Eşim ve torunuyla beraber 5 çocuğu olmuş gibi oldu. Salça sos falan yapmış . Her zaman yaptığından daha fazla yapıyor bana da vermek için . Torununu bi çok eksiğini alıyor . Yükü arttı resmen . Kardeşlerim evlense daha da artacak anneliğe bulaştın mı kurtulamıyorsun

Kızlar sağlık ocağının da yönlendirmesi ile uyku problemi için (doktor bu kadar sık uyanmaması gerekir, isterseniz bir götürün dedi) dün oğlumu çocuk psikiyatristine götürdüm. Son olarak bunu da yapayım aklımda kalmasın dedim. Kadın bana 3 yaşına kadar çok normal dedi, 10 kere de kalkar 15 kere de dedi 3 yaşından sonra gerekirse ilaçla müdahale ediyoruz falan dedi. Yok ilaç zaten istemiyorum dedim, sadece bir sorun olmadığını duymaya ihtiyacım var dedim. 3-5 bir şey anlattı, hepsini uyguluyorum zaten dedim (rutini olsun, odasında uyusun, yanınızda uzun süreli yatmasın vb.). Oğluma bazı sorular sordu, sonuç olarak her şey çok normal psikiyatrilik bir durumu yok dedi. Keşke kendim gitseymişim bir sakinleştirici yazdırırdım bari

Kızlar çocuklarınıza inek sütü verdiniz mi hiç ben denemek istiyorum ama sulandırıp mı vermem gerekiyor direkt mi vereyim yani alerji durumu nasıl olur bilmiyorum.

Kızlar çocuklarınıza inek sütü verdiniz mi hiç ben denemek istiyorum ama sulandırıp mı vermem gerekiyor direkt mi vereyim yani alerji durumu nasıl olur bilmiyorum.
İnek sütü bu dönemin tü kakası durumunda. Ben bi ara vereyim en azından gece yatarken dedim açlıktan falan kalkıyorsa. Sonra içim rahat etmedi uykuda da bi değişim olmadı vermedim. Badem sütü konsantresi alıp deneyim dedim o da insan evladına zulüm gerçekten içmedi zaten.

Koy kalın bir çöp poşetine at balkona gitsin. Oynamıyorlar dağıtıp duruyorlar hem kendilerine zarar hem sana zarar. Oynama ihtimali olan 3/5 bırak belki bir süre sonra daha fazla odaklanır. Benimki kendi dökmedikçe ben oyuncak bile çıkarıp vermiyorum. Şuan da evin ortasında bi tren rayı, manyetik bloklar, birkaç araba ve pelüş oyuncak, bebek var. Dönüp dolaşıyor onlar arasında

Evet herkes o kafada inek sütü zararlı diyorlar ama yani eskiler bize vermiş diye düşünüyorum o yüzden versem mi dedim ama bilemedim

Ben 1 yaşında denemiştim yarısı su yarısı süt olacak şekilde şimdi devam sütü içiyor ama olmadığı zamanlar direkt inek sütü veriyorum

Evet herkes o kafada inek sütü zararlı diyorlar ama yani eskiler bize vermiş diye düşünüyorum o yüzden versem mi dedim ama bilemedim
Ben emmemişim daha 3 aylıkken başlamışım inek sütüne ne için vermek istiyorsun çok gerekli bir durum değilse verme

Ben emmemişim daha 3 aylıkken başlamışım inek sütüne ne için vermek istiyorsun çok gerekli bir durum değilse verme
Yani yararlıdır diye vermek istiyorum açıkçası şu sebepten dolayı diye bir şey gelmiyor aklıma vitamin olsun diye. Evet acele etmemek için zaten 21 aylığa kadar bekledim ama acaba doğru olan ne zaman vermek ki?

Ben 1 yaşında denemiştim yarısı su yarısı süt olacak şekilde şimdi devam sütü içiyor ama olmadığı zamanlar direkt inek sütü veriyorum
Benim oğlum da 9 aylıkken emmeyi bıraktı devam sütü veriyorum hala bazen geceleri yani her öğün vermiyorum tabii ki ama çok düzenleyemediği için ihtiyaç duyuyorum. Devam sütü dediğimiz bu arada mama değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…