- 7 Şubat 2022
- 3.326
- 2.252
- 83
- 28
ayy neyse az kalmış, tüm topik bunu bekliyorYok büyütmedi hiç doktor kendi dedi çözemedim normalden çok büyük duruyor bu diye o yüzden yüzdelik verdi emin olamadı kan akısına bakamadı kordon mu değil mi diye kendi de emin değildi tamamen5 eylülde gidiyorum kendi doktoruma
Geçmiş olsun yat hiç kalkma tuvalet harici ilaç etki edecek risk büyük değildir önlem amaçlı veriyorlarKızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Sabah kalktığımdada afedersinz akıntıyla karışık kahverengilikler vardı eski kan gibi aynı korkuyla acile gittim düşük riski var dedi ilca başlattı 2 hafta yatacam evde ilişki yasak 2 li test için doktoruma gittim oda baktı bebek gayet iyi ben sıkıntı görmüyorum dedi enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini düşünüyor ilaçları içemiyorum çünkü cıkartıyorum hepsini
Kendi doktorumun cihazı daha iyi o yapar detaylı o yüzden hala bisey almadım bekliyorum bakalımayy neyse az kalmış, tüm topik bunu bekliyor
kan akışı önemli aslında renkli doopler yapsa kan akışından cözerdi
Buda ultrason resmimiz cinsiyeti sormayı unuttum o kadar korkmuştumkiKızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Sabah kalktığımdada afedersinz akıntıyla karışık kahverengilikler vardı eski kan gibi aynı korkuyla acile gittim düşük riski var dedi ilca başlattı 2 hafta yatacam evde ilişki yasak 2 li test için doktoruma gittim oda baktı bebek gayet iyi ben sıkıntı görmüyorum dedi enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini düşünüyor ilaçları içemiyorum çünkü cıkartıyorum hepsini
çocuk zaten çok şaşkındır,Kendi doktorumun cihazı daha iyi o yapar detaylı o yüzden hala bisey almadım bekliyorum bakalımoğlummm diye karnımı seviyorum sonra ay kızım da olabilirsin kusura bakma diyorum kafayı yedik çocukla
Sağol canm . Kendi doktorum ben risk görnüyorum diyince bi rahatladımGeçmiş olsun yat hiç kalkma tuvalet harici ilaç etki edecek risk büyük değildir önlem amaçlı veriyorlar
Ayy bal dudaklı bebiş masallahBuda ultrason resmimiz cinsiyeti sormayı unuttum o kadar korkmuştumki
Benim sadece 8. Hafta ile 9. Hafta arasında bulandıKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Geçmiş olsun canım . 2 hafta dinlen ne olur ne olmazKızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Benim 2 hamilelik sürecimde de bulanmadı geçen hafta dışardan çörek aldım o yaptı sadeceKizlar bizimki utangac cikti yuzunu de cinsiyetini de gostermedi
13. Haftada bana da oldu hatta kocaman bir pıhtı geldi benden . Dr bu haftalarda olabiliyor böyle şeyler 1 hafta dinlen dedi progestan içtiğimden mi bilmiyorum ama şükür kanama durduBuda ultrason resmimiz cinsiyeti sormayı unuttum o kadar korkmuştumki
Evet canmGeçmiş olsun canım . 2 hafta dinlen ne olur ne olmazprogestan mı başladılar
Benimki sadece kahverengilik inşallah bir daha gelmez ya13. Haftada bana da oldu hatta kocaman bir pıhtı geldi benden . Dr bu haftalarda olabiliyor böyle şeyler 1 hafta dinlen dedi progestan içtiğimden mi bilmiyorum ama şükür kanama durdu
Dimi tam öpmelikAyy bal dudaklı bebiş masallah
Sizin msj a cevap vermek isterken başka arkadaşa cevap yazmışımKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?