Çok çok geçmiş olsun ben de 2 hafta önce benzer şekilde yatırıldım. Kusmaktan ağlayarak artık doktora gitmiştim. Kusma bikere yoğunlaşınca durdurmak çok zor oluyor bikaç gün serumla baskılanınca benimki tamamen geçmese de yaşanabilir düzeye gelmişti. Bulantı geçmedi ne yazık ki ama kusma azaldı. Allah yardımcımız olsun. Ben de 12+5deyim son normal kontrolümde yine keton pozitif çıktığım için serum tedavisine geçtiler. Bakalım geçecek diyolar sabırla bekliyorum. Herkesin dediği er geç herkeste geçiyorKızlar gece kötüleştim ben 2 saat içinde 10 defa kustum artık midemde birşey de kalmadı safra kusmaya başladımbabam acile getirdi koştur koştur şimdi 3 tane serum alıyorum sabah da doktoruma muayene olacağım inşallah.Bebeği gördük çok şükür kalp atışını ama çok korktum kendimi hazırladım herşeye felan
Çok geçmiş olsun canımKızlar gece kötüleştim ben 2 saat içinde 10 defa kustum artık midemde birşey de kalmadı safra kusmaya başladımbabam acile getirdi koştur koştur şimdi 3 tane serum alıyorum sabah da doktoruma muayene olacağım inşallah.Bebeği gördük çok şükür kalp atışını ama çok korktum kendimi hazırladım herşeye felan
Maşallah barekallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımValla ben hiçbir şeye net gözüyle bakmıyorum artık.
Korunmayı bıraktığım tarih ovülasyondan 1 hafta sonrasıydı, olması mümkün olmayan ay baktım hamileyim. Ki ilk kızımda aylarca uğtaşmıştım olmamıştı, bunda resmen tek korunmasız ilişki ile oldu.
Gittik kese yok bebek yok, meğer eski sezaryen dikişi arkasındaymış ondan göremiyormuş ultrason. Güç bela bulduk.
Tüm belirtilerim erkek, kız gebeliğini yaşadım alakası yok.
Ama bebek, hop kız oldu.
Bakalım ne çıkacak
AllaaaahımmmmBebiş 16+1'de kıza döndü bizim
Ama iki kontrol erkek olup bunda kız deyince doktor "her geldiğimde tekrar bakalım" dedi
Kızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Ayy çok değişik yaa nasıl oluyor boyle insan artık şüphe duymaya basladi cinsiyyetdenBebiş 16+1'de kıza döndü bizim
Ama iki kontrol erkek olup bunda kız deyince doktor "her geldiğimde tekrar bakalım" dedi
Canım ya bi bitmedi senin çilen. Merak etme bebegin sağlıklı olur inşallah. Tez bir zamanda iyileşirsin benim yengemdü zamanında senin gibi olmuş 6ay kusma bulantı yaşamış bazen oluyor boyle her organizma farklidir üzülme insallah geçerKızlar gece kötüleştim ben 2 saat içinde 10 defa kustum artık midemde birşey de kalmadı safra kusmaya başladımbabam acile getirdi koştur koştur şimdi 3 tane serum alıyorum sabah da doktoruma muayene olacağım inşallah.Bebeği gördük çok şükür kalp atışını ama çok korktum kendimi hazırladım herşeye felan
İnşallah istediğin gibi olur da hepimiz rahatlarız toplucaBenim ultrason resmini gören herkes bu kadar büyük yer pipi olmaz 12. Haftaya göre mümkün değil diyorlar kordon diyen çok var haftasına göre bebek küçük pipi büyük ben de artık güvenmiyorum erken haftalarda söylenen şeylere , doktorlar 16. Haftaya güveniyor kızıyordum artık kesinlikle hak veriyorumaceleciğim ve sabırsızlığıma çok güzel ders verdi benim minnosum kova bebeğinden koç anaya büyük ders
Daha hiç midem bulanmadı herhalde öyle çok rahatsız eden bir durum olmadıKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Seni heveslendirmek istemiyorum kaç gündür ama 17. Haftaya kadar ablamın bebeğinde kordonu görüp pipi sanmıştı devletteki doktor bizde ona itimat etmiştik sonra anladık ki o kordonBenim ultrason resmini gören herkes bu kadar büyük yer pipi olmaz 12. Haftaya göre mümkün değil diyorlar kordon diyen çok var haftasına göre bebek küçük pipi büyük ben de artık güvenmiyorum erken haftalarda söylenen şeylere , doktorlar 16. Haftaya güveniyor kızıyordum artık kesinlikle hak veriyorumaceleciğim ve sabırsızlığıma çok güzel ders verdi benim minnosum kova bebeğinden koç anaya büyük ders
beeennn,Kızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
canım ulturason resımlerını doktor buyutuyor normalde , zaten kocaman pipi değildir o miniktir :))Benim ultrason resmini gören herkes bu kadar büyük yer pipi olmaz 12. Haftaya göre mümkün değil diyorlar kordon diyen çok var haftasına göre bebek küçük pipi büyük ben de artık güvenmiyorum erken haftalarda söylenen şeylere , doktorlar 16. Haftaya güveniyor kızıyordum artık kesinlikle hak veriyorumaceleciğim ve sabırsızlığıma çok güzel ders verdi benim minnosum kova bebeğinden koç anaya büyük ders
Fotoğrafı gösterip işte erkek dediğim herkes ama herkes istisnasız hayır bekle dedi eşim mantık adamı tamamen gözle görmeden doktordan duymadan asla inanmaz hiçbir şeye ultrason resmine bu ne zenci mi doğuracaksın dediSeni heveslendirmek istemiyorum kaç gündür ama 17. Haftaya kadar ablamın bebeğinde kordonu görüp pipi sanmıştı devletteki doktor bizde ona itimat etmiştik sonra anladık ki o kordongeröekten o yüzden senin bebeğin cinsiyeti çok merak ediyorum valla
Yok büyütmedi hiç doktor kendi dedi çözemedim normalden çok büyük duruyor bu diye o yüzden yüzdelik verdi emin olamadı kan akısına bakamadı kordon mu değil mi diye kendi de emin değildi tamamencanım ulturason resımlerını doktor buyutuyor normalde , zaten kocaman pipi değildir o miniktir :))
yeniden ne zaman gideceksin iyice baksınlar bi pipi mi değil mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?