2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çok çok geçmiş olsun ben de 2 hafta önce benzer şekilde yatırıldım. Kusmaktan ağlayarak artık doktora gitmiştim. Kusma bikere yoğunlaşınca durdurmak çok zor oluyor bikaç gün serumla baskılanınca benimki tamamen geçmese de yaşanabilir düzeye gelmişti. Bulantı geçmedi ne yazık ki ama kusma azaldı. Allah yardımcımız olsun. Ben de 12+5deyim son normal kontrolümde yine keton pozitif çıktığım için serum tedavisine geçtiler. Bakalım geçecek diyolar sabırla bekliyorum. Herkesin dediği er geç herkeste geçiyor

Benim bugün perinatologda ayrıntılı ultrason muayenem vardı. Çok şükür ense kalınlığı 1.8 burun kemiği var ve iyi uzun dedi kalan herşeylerine de baktı şükür sorun yok. Ama ben yine içim rahat etmediği için nipt yaptırmıştım. O da haftaya çıkacak sanırım. Ben yurtdışındayım cinsiyet söylemiyolar burda 16dan önce. Fetal dna sonucunu bekliyorum artık cinsiyeti de seçmiştim

Çok geçmiş olsun canım

Maşallah barekallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

G Gecekusum999 kuzum çok çektin sen kıyamam ya bir bitseydi benim bir arkadaşım da böyle gece gündüz acillere gidiyordu serumla besleniyordu aylarca.. bebişi doğdu cokkk sağlıklı ama sıpa anneye çok çektirdi az daha dayan kuzum geçecek serum alman çok iyi hem vitamin sıvı

15+1’im bu sabah kustum bende. Her akşam yemekte midem bulanıyor öğüre öğüre yemek yiyorum resmen. Bugün çok uzun zaman sonra sabah mide bulantısı yaşadım aç karnınaydım tutamadım kustum. Ne zaman hamileliğin balayı dönemini yaşayacağız çok merak ediyorum.

Canım ya bi bitmedi senin çilen. Merak etme bebegin sağlıklı olur inşallah. Tez bir zamanda iyileşirsin benim yengemdü zamanında senin gibi olmuş 6ay kusma bulantı yaşamış bazen oluyor boyle her organizma farklidir üzülme insallah geçer
Kızlar benim bulantılarım baya azaldı bazen oluyorda çok az kusmada gitti. Geçen haftadan inşallah normaldir şimdi 14cu haftadayim.iştahim amma çok yok iki uc gundur

Benim ultrason resmini gören herkes bu kadar büyük yer pipi olmaz 12. Haftaya göre mümkün değil diyorlar kordon diyen çok var haftasına göre bebek küçük pipi büyük ben de artık güvenmiyorum erken haftalarda söylenen şeylere , doktorlar 16. Haftaya güveniyor kızıyordum artık kesinlikle hak veriyorum aceleciğim ve sabırsızlığıma çok güzel ders verdi benim minnosum kova bebeğinden koç anaya büyük ders

İnşallah istediğin gibi olur da hepimiz rahatlarız topluca

Seni heveslendirmek istemiyorum kaç gündür ama 17. Haftaya kadar ablamın bebeğinde kordonu görüp pipi sanmıştı devletteki doktor bizde ona itimat etmiştik sonra anladık ki o kordon geröekten o yüzden senin bebeğin cinsiyeti çok merak ediyorum valla

canım ulturason resımlerını doktor buyutuyor normalde , zaten kocaman pipi değildir o miniktir :))
yeniden ne zaman gideceksin iyice baksınlar bi pipi mi değil mi diye

Fotoğrafı gösterip işte erkek dediğim herkes ama herkes istisnasız hayır bekle dedi eşim mantık adamı tamamen gözle görmeden doktordan duymadan asla inanmaz hiçbir şeye ultrason resmine bu ne zenci mi doğuracaksın dedi ben inandım kimse inanmadı ya erkek olduğuna o yüzden bir tarafım hep acaba diyor artık 5 Eylül de rahatlayacağız inşallah hepimiz 16. Haftası oluyor kendi doktoruma gidiyorum

canım ulturason resımlerını doktor buyutuyor normalde , zaten kocaman pipi değildir o miniktir :))
yeniden ne zaman gideceksin iyice baksınlar bi pipi mi değil mi diye
Yok büyütmedi hiç doktor kendi dedi çözemedim normalden çok büyük duruyor bu diye o yüzden yüzdelik verdi emin olamadı kan akısına bakamadı kordon mu değil mi diye kendi de emin değildi tamamen 5 eylülde gidiyorum kendi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…