2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim sıpa da bana çektiriyor sağlıkla doğsun popişe yiyecek bı tane benden doktorum bile diyor ki içinde bir kurtçuk var bütün düzenini alt üst ediyor birde Zofer alerji yapınca başka seçenekleri kalmadı en fazla elimizden bu geliyor bazı gebelerimiz ağır atlatiyor ama normal dedi yapacak bir şeyim yok

Ah evet ne diyim inşallah biter çabucak teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun

Kızlar 3-4 Gündür göğüslerimde ıslaklık hissediyorum acaba terliyor muyum dedim Hayır sadece göğüs kısmım ıslak böyle bir durum yaşayan var mı? 15+2 deyim

Kızlar daha önce kullandınız mı progestan ağızdan veya vajinal demiş mide bulantım oldugu için vajinal kullanıyım dimi

Kızlar 3-4 Gündür göğüslerimde ıslaklık hissediyorum acaba terliyor muyum dedim Hayır sadece göğüs kısmım ıslak böyle bir durum yaşayan var mı? 15+2 deyim
Benim kullandığım uygulamada normal olduğu yazıyormuş kolostrum üretilmeye başlıyormuş sarı renkli ve kokusuz bir sıvı değil mi?

Merhaba hanımlar 12+4 oldu bugün bebis yarın doktora gidicez mide bulantısı vs çok olmadı fakat 2 haftadır başım çok ağrıyor migren de var acile gidiyorum sürekli normal mi böyle olması

Merhaba hanımlar 12+4 oldu bugün bebis yarın doktora gidicez mide bulantısı vs çok olmadı fakat 2 haftadır başım çok ağrıyor migren de var acile gidiyorum sürekli normal mi böyle olması
Evet normal canım benim de öyle migrenim var normalde şimdi sürekli tutmaya başladı malesef

kızlar elam nasıl gidiyor hamilelikler maalesef benim de bulantılar geçmedi bekliyorum ki an önce bitsin birde akşam yemek yedikten sonra taş gibi oluyor sanki tabaklarca yemek yemişimde sindirememiş gibi :)))

Kızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.

Mide bulantisi da yapıyor gun boyu hiçbir şey yiyemiyor hiçbir çözüm de yok demi buna
Evet kusma bile yapıyor bende
Sürekli migren taşı sürüyorum soğutup buz koyuyorum kafama esneme ama tam çare olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…