- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Benim sıpa da bana çektiriyor sağlıkla doğsun popişe yiyecek bı tane bendenG Gecekusum999 kuzum çok çektin sen kıyamam ya bir bitseydi benim bir arkadaşım da böyle gece gündüz acillere gidiyordu serumla besleniyordu aylarca.. bebişi doğdu cokkk sağlıklı ama sıpa anneye çok çektirdiaz daha dayan kuzum geçecek serum alman çok iyi hem vitamin sıvı
Ah evetCanım ya bi bitmedi senin çilen. Merak etme bebegin sağlıklı olur inşallah. Tez bir zamanda iyileşirsin benim yengemdü zamanında senin gibi olmuş 6ay kusma bulantı yaşamış bazen oluyor boyle her organizma farklidir üzülme insallah geçer
Kızlar benim bulantılarım baya azaldı bazen oluyorda çok az kusmada gitti. Geçen haftadan inşallah normaldir şimdi 14cu haftadayim.iştahim amma çok yok iki uc gundur
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Sabah kalktığımdada afedersinz akıntıyla karışık kahverengilikler vardı eski kan gibi aynı korkuyla acile gittim düşük riski var dedi ilca başlattı 2 hafta yatacam evde ilişki yasak 2 li test için doktoruma gittim oda baktı bebek gayet iyi ben sıkıntı görmüyorum dedi enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini düşünüyor ilaçları içemiyorum çünkü cıkartıyorum hepsini
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun
Sğol canmGeçmiş olsun canım kendine dikkat et uzan dinlen H Hasretimm123
Vajinal alınca daha etkili oluyorKızlar daha önce kullandınız mı progestan ağızdan veya vajinal demiş mide bulantım oldugu için vajinal kullanıyım dimi
Benim kullandığım uygulamada normal olduğu yazıyormuş kolostrum üretilmeye başlıyormuş sarı renkli ve kokusuz bir sıvı değil mi?Kızlar 3-4 Gündür göğüslerimde ıslaklık hissediyorum acaba terliyor muyum dedim Hayır sadece göğüs kısmım ıslak böyle bir durum yaşayan var mı? 15+2 deyim
Ben ağızdan kullanıyorum doktorum çok mide bulantısı yaparsa vajinale geç dediKızlar daha önce kullandınız mı progestan ağızdan veya vajinal demiş mide bulantım oldugu için vajinal kullanıyım dimi
Çok teşekkürlerSizin msj a cevap vermek isterken başka arkadaşa cevap yazmışımben 2 hamileliğimde de kusmadım şükür
vajınal daha etkılı canım ,ben vajınal kullandım 3 ayKızlar daha önce kullandınız mı progestan ağızdan veya vajinal demiş mide bulantım oldugu için vajinal kullanıyım dimi
Evet normal canım benim de öyle migrenim var normalde şimdi sürekli tutmaya başladı malesefMerhaba hanımlar 12+4 oldu bugün bebis yarın doktora gidicez mide bulantısı vs çok olmadı fakat 2 haftadır başım çok ağrıyor migren de var acile gidiyorum sürekli normal mi böyle olması
Evet normal canım benim de öyle migrenim var normalde şimdi sürekli tutmaya başladı malesef
Mide bulantisi da yapıyor gun boyu hiçbir şey yiyemiyor hiçbir çözüm de yok demi bunaEvet normal canım benim de öyle migrenim var normalde şimdi sürekli tutmaya başladı malesef
Evet benimde böyle eşim e-bebekten almıştı aşırı güzel ve rahatKızlar trendyoldan aldım hamile yastığı böyle rahat bisey yok çok iyi oldu çarşafı dolayıp bacağımı üstüne atıyordumnisa baby tasarım 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Ve Emzirme Yastığı Beyaz Yıldız Fiyatı, Yorumları - Trendyol burdan aldım
Evet kusma bile yapıyor bendeMide bulantisi da yapıyor gun boyu hiçbir şey yiyemiyor hiçbir çözüm de yok demi buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?