Evet bakıyorlar bende kendi doktorum baktı iyice inceledi ölçtüKızlar ben 2li tarama yaptirmayacağim fetal dna icin konusacagim bakalim yarin doktorlarama 2li tarama yapmadan burun kemigi ve ense kalinligina bakiyolarlar mi ? Bakiyorsa ona ulrasonda kendi doktorum mu bakiyor yoksa farkli bolume mi gitmem gerek ?
Ay benimde ağzımın içi aynı şekilde sabah biraz sumak aldım ağzıma bi derece fayda etti sankiKızlar selam ben bir hafta önce çok kötü bir şekilde kustum ve şu an sanırım mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun dedi doktor dünden beri de ağzımda yaralar çıktı aft denilen beyaz iğne gibi batan yaralar var ya hani hem yanak içlerinde hem de diş köklerimin altındaki o dilimin kaldığı yerde çok acıyor su içemiyorum yemek yiyorum ama canım çok acıyor ağzım kuru olduğunda daha çok acıyor ne yapabilirim başına gelen ve önerisi olan var mı
Benm doktor bakti ilk gebeligimde de doktorum bakmisti. Ben hicbir testi yapmayacam Rabbim hayrlisini nasip etsnKızlar ben 2li tarama yaptirmayacağim fetal dna icin konusacagim bakalim yarin doktorlarama 2li tarama yapmadan burun kemigi ve ense kalinligina bakiyolarlar mi ? Bakiyorsa ona ulrasonda kendi doktorum mu bakiyor yoksa farkli bolume mi gitmem gerek ?
Evet bakılıyor bana baktı bu gün doktorKızlar ben 2li tarama yaptirmayacağim fetal dna icin konusacagim bakalim yarin doktorlarama 2li tarama yapmadan burun kemigi ve ense kalinligina bakiyolarlar mi ? Bakiyorsa ona ulrasonda kendi doktorum mu bakiyor yoksa farkli bolume mi gitmem gerek ?
Evet bakıyorlar bende kendi doktorum baktı iyice inceledi ölçtü(yanlış okumuşum ben ikili yaptırdımama zaten fetal yaptıracak olsaydım da kendi doktoruma ölç desem ölçerdi sanırım bir sorun kendisine
Benm doktor bakti ilk gebeligimde de doktorum bakmisti. Ben hicbir testi yapmayacam Rabbim hayrlisini nasip etsn
Tamamdir kizlar cok tesekkur ederimEvet bakılıyor bana baktı bu gün doktor
İnşallah canmTamamdir kizlar cok tesekkur ederimAllahın izniyle sorunsuz geçer insallaaaahh
Benimde hala bitmedi bugün 3 4 kere kustum yediğim iki lokma onuda çıkarıyorum zaten hep aynı şeyleri yiyorum farklı bişey midem kabul etmiyor yoğurtlu şeyler domates salatalık dışında bişey alamıyorum ağzıma bazende makarna yiyorum. Et tavuk balık ağzıma alamıyorum görmeye düşünmeye tahammülüm yok çok zor gerçekten umarım geçer hepimizinkiBen bu saat oldu hala kahvalti yapamadim. Safra kusuyorm artk. Dayanamiyorm ne zaman bitecek
Ben varımKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Rengini ve kıvamına bakamıyorum kiBenim kullandığım uygulamada normal olduğu yazıyormuş kolostrum üretilmeye başlıyormuş sarı renkli ve kokusuz bir sıvı değil mi?
Benim duyduğum bir hikayede de bir tane kadının bilmem kaç tane kızı varmış hep erkek istiyorlarmış. Kadın yine hamile kalmış doktor bu sefer erkek demiş ve her gittikleri doktor erkek olduğunu söylüyormuş. Tabi bunlar çok sevinçliler sonunda oğlumuz oluyor diyeSeni heveslendirmek istemiyorum kaç gündür ama 17. Haftaya kadar ablamın bebeğinde kordonu görüp pipi sanmıştı devletteki doktor bizde ona itimat etmiştik sonra anladık ki o kordongeröekten o yüzden senin bebeğin cinsiyeti çok merak ediyorum valla
Ben yaptırmamıştım benim doktorum gerek yok demişti önceki gebeliğimde. Şimdi de nipt yaptırdım başka şey yaptırmayacağımMide bulantısı kusma düşük tehlikesi yaşayan tüm arkadaşlarım sizin için dua ediyorum Allah kolaylık şifa versin inşallah
Kızlar ben ikili test sonucumu aldım üçlü test yaptırmaya gerek var mı sizce şu an içim rahatladı tekrar o stresli süreci yaşamak istemiyorum açıkçasıı
Prilam kullaniyor musn. Ben kullanmak istemiyiorm ama asla dayanamiyorm gunde iki tane aliyorm yine de bosBenimde hala bitmedi bugün 3 4 kere kustum yediğim iki lokma onuda çıkarıyorum zaten hep aynı şeyleri yiyorum farklı bişey midem kabul etmiyor yoğurtlu şeyler domates salatalık dışında bişey alamıyorum ağzıma bazende makarna yiyorum. Et tavuk balık ağzıma alamıyorum görmeye düşünmeye tahammülüm yok çok zor gerçekten umarım geçer hepimizinki
Hayır kullanmıyorum şuanda, başta 9. Haftaya kadar gece prilam alıyordum 2 tane bi tık işe yaramıştı sonra bıraktım kullanmak istemedim çok kötü olunca başka bir ilaç verdi çok kötü olunca gündüz onu alıyorum ama bir işe yaramıyor bende içmek istemiyorum bu eziyeti çekiyorum malesef saat 10 olmuş bulgur pilavına yoğurt koyup yedim onu da çıkardım geri su bile içemiyorumPrilam kullaniyor musn. Ben kullanmak istemiyiorm ama asla dayanamiyorm gunde iki tane aliyorm yine de bos
Ya ben anlamadım doktor sonuç iyi sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra 3lü teste gelirsin falan dedi doktorlar gerek görmüyosa bu adam neden gerek gördü kafamda deli sorularBen yaptırmamıştım benim doktorum gerek yok demişti önceki gebeliğimde. Şimdi de nipt yaptırdım başka şey yaptırmayacağım
Doktordan doktora değişiyor canım, ben de anlamıyorum ama nipt yaptırdığı halde ikili ve üçlü test yaptırtan doktor bile duydumYa ben anlamadım doktor sonuç iyi sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra 3lü teste gelirsin falan dedi doktorlar gerek görmüyosa bu adam neden gerek gördü kafamda deli sorular
Bu hikayeyi teyzem yaşadı kız beklediğimiz kuzenimBenim duyduğum bir hikayede de bir tane kadının bilmem kaç tane kızı varmış hep erkek istiyorlarmış. Kadın yine hamile kalmış doktor bu sefer erkek demiş ve her gittikleri doktor erkek olduğunu söylüyormuş. Tabi bunlar çok sevinçliler sonunda oğlumuz oluyor diyeDoğum gerçekleşmiş ve kadın tekrar kız doğurmuş. Meğerse doktorun pipi sandığı bebeğin bacağı altından soktuğu eliymiş. Bebek doğarken hareket çekerek doğmuş Yani kıssadan hisse herşeyin hayırlısı diyelim
Benim doktorum ikilide sonuçlar güzel çıktı başka teste gerek yok dedi ben de başka yaptırmayacağımMide bulantısı kusma düşük tehlikesi yaşayan tüm arkadaşlarım sizin için dua ediyorum Allah kolaylık şifa versin inşallah
Kızlar ben ikili test sonucumu aldım üçlü test yaptırmaya gerek var mı sizce şu an içim rahatladı tekrar o stresli süreci yaşamak istemiyorum açıkçasıı
Ahahahahha yok artıkDoktordan doktora değişiyor canım, ben de anlamıyorum ama nipt yaptırdığı halde ikili ve üçlü test yaptırtan doktor bile duydumözelde para için olabilir, yoksa bana saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?