2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
canım ben bugün söyledim çünkü ay da 1 gün ücretli muayene randevu hakkım var. Birde haklarım neler diye öğrenmek için söyleidm .

Yaa benimkinin de aynı ondan önceki kontrolde dümdüz du bu sefer kocaman bişey gösterdi Dr pipi diye bende şok oldum ne zaman ciktida büyüdü diye

herkes tebrik etti hayırlı olsun fln yani çok bir tepki görmeyi beklemiyorum zaten şahsen başkası da hamile kalsa hayırlı olsun derim sadece Sen neden söylemek istemiyorsun anlamadım
çünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...

aman boşver ya sen söyle kimse senin ne zaman yapacağına karışamaz ki bu istenilen zamanda olacak birşey değil çocukta yaparım kariyerde dersin

Akademisyen misiniz

Ben 14.haftadayim henüz söylemedim. Ama haftaya falan söyleyeceğim. Memur oldugumdan 657yi açıp okudum haklarima baktım simdi sira isyerine söylemekte

Kızlar selam ben bir hafta önce çok kötü bir şekilde kustum ve şu an sanırım mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun dedi doktor dünden beri de ağzımda yaralar çıktı aft denilen beyaz iğne gibi batan yaralar var ya hani hem yanak içlerinde hem de diş köklerimin altındaki o dilimin kaldığı yerde çok acıyor su içemiyorum yemek yiyorum ama canım çok acıyor ağzım kuru olduğunda daha çok acıyor ne yapabilirim başına gelen ve önerisi olan var mı

Bende de çıktı tuzlu su yap her gün düzenli olarak bi iki güne geçti benim

Ben işlerine 7 haftalikken doktordan aldığım yazıyı isyeri hekime verdim doktor mail atti insan kaynaklarina insan kaynaklarida ilgili birimlere mail attılar doğuma kadar ayda Bi ücretli izin hakkimz var ben özelde çalışıyorm

Hasta oluyorum galiba boğazım acıyor gözlerim sulanıyor yanıyor napcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…