- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
canım ben bugün söyledim çünkü ay da 1 gün ücretli muayene randevu hakkım var. Birde haklarım neler diye öğrenmek için söyleidm .Kızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.
Yaa benimkinin de aynı ondan önceki kontrolde dümdüz du bu sefer kocaman bişey gösterdi Dr pipi diye bende şok oldum ne zaman ciktida büyüdü diyeFotoğrafı gösterip işte erkek dediğim herkes ama herkes istisnasız hayır bekle dedi eşim mantık adamı tamamen gözle görmeden doktordan duymadan asla inanmaz hiçbir şeye ultrason resmine bu ne zenci mi doğuracaksın dediben inandım kimse inanmadı ya erkek olduğuna o yüzden bir tarafım hep acaba diyor artık 5 Eylül de rahatlayacağız inşallah hepimiz 16. Haftası oluyor kendi doktoruma gidiyorum
nasıl bir tepki aldın peki canımcanım ben bugün söyledim çünkü ay da 1 gün ücretli muayene randevu hakkım var. Birde haklarım neler diye öğrenmek için söyleidm .
herkes tebrik etti hayırlı olsun fln yani çok bir tepki görmeyi beklemiyorum zaten şahsen başkası da hamile kalsa hayırlı olsun derim sadecenasıl bir tepki aldın peki canım
çünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...herkes tebrik etti hayırlı olsun fln yani çok bir tepki görmeyi beklemiyorum zaten şahsen başkası da hamile kalsa hayırlı olsun derim sadeceSen neden söylemek istemiyorsun anlamadım
aman boşver ya sen söyle kimse senin ne zaman yapacağına karışamaz ki bu istenilen zamanda olacak birşey değil çocukta yaparım kariyerde dersinçünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...
Akademisyen misinizçünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...
Ben 14.haftadayim henüz söylemedim. Ama haftaya falan söyleyeceğim. Memur oldugumdan 657yi açıp okudum haklarima baktım simdi sira isyerine söylemekteKızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.
Benim bulanmiyor sadece diş fırçalarken çok zorlaniyorumKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Öyle yapım ozaman yazaten midem almıyorVajinal alınca daha etkili oluyor
Zaten mide bulantısı cok var bendeBen ağızdan kullanıyorum doktorum çok mide bulantısı yaparsa vajinale geç dedi
Karnın davul oluyor dimikızlar elam nasıl gidiyor hamilelikler maalesef benim de bulantılar geçmedi bekliyorum ki an önce bitsin birde akşam yemek yedikten sonra taş gibi oluyor sanki tabaklarca yemek yemişimde sindirememiş gibi :)))
Bende de çıktı tuzlu su yap her gün düzenli olarak bi iki güne geçti benimKızlar selam ben bir hafta önce çok kötü bir şekilde kustum ve şu an sanırım mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun dedi doktor dünden beri de ağzımda yaralar çıktı aft denilen beyaz iğne gibi batan yaralar var ya hani hem yanak içlerinde hem de diş köklerimin altındaki o dilimin kaldığı yerde çok acıyor su içemiyorum yemek yiyorum ama canım çok acıyor ağzım kuru olduğunda daha çok acıyor ne yapabilirim başına gelen ve önerisi olan var mı
Ben işlerine 7 haftalikken doktordan aldığım yazıyı isyeri hekime verdim doktor mail atti insan kaynaklarina insan kaynaklarida ilgili birimlere mail attılar doğuma kadar ayda Bi ücretli izin hakkimz var ben özelde çalışıyormKızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.
Aynen beni de tebrik ettiler bebeğimin olması suç mu gayet güzel karşıladılarherkes tebrik etti hayırlı olsun fln yani çok bir tepki görmeyi beklemiyorum zaten şahsen başkası da hamile kalsa hayırlı olsun derim sadeceSen neden söylemek istemiyorsun anlamadım
Hemen limon su bal yap önlem alHasta oluyorum galiba boğazım acıyor gözlerim sulanıyor yanıyor napcam bilemedim
Bol bol içtim limonu bile yedimHemen limon su bal yap önlem al
Ben bu saat oldu hala kahvalti yapamadim. Safra kusuyorm artk. Dayanamiyorm ne zaman bitecekKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?