- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Yaa bakalım ben de yarın özeldeki doktoruma gidicem onun yönlendirmesine göre yaptırırım ben deeBenim doktorum ikilide sonuçlar güzel çıktı başka teste gerek yok dedi ben de başka yaptırmayacağım
Ya ben anlamadım doktor sonuç iyi sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra 3lü teste gelirsin falan dedi doktorlar gerek görmüyosa bu adam neden gerek gördü kafamda deli sorular
Hiç bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedimKızlar daha önce böyle bişey yaşayanlarınız var mıdır? Vücudumun iç bacak iç kol ve çok olmasa da karın kısmında çıktı. Kaşıntısız ve gün geçtikçe artıyor. Doktordan randevu alıcam ama sekreteri ingilizce konuşmadığı için yarın nir arkadaşımla alıcam ama stres yaptım daha önce deneyimleyen var mı?Eki Görüntüle 3290248
Bana şase li fermix vermiş doktor henüz başlamadı bakalm bnm 10.5 kan değerim ferritin 6 düşük ilaç içmek hiç isteğim yok nedense mide bulantılarım şükr yeni geçtiKızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
Haha aynen valla ekstra buyuo akşam nedense birde bende safra yok şişip geziyorumgayet normal benceama akşamları göbeğim 7 aylık oluyor
canım benim bildiğim devlette zorunlu o sisteme yazmak durumunda ama sen istemezsen yaptırmıyorsun gidip kan vermiyorsunAhahahahha yok artıkya evet işte ben de özelde boşuna fazladan test yaptırırlar para için diye devlete gidiyorum bu testler için ama bu adam da kafayı yedirticek bana az kaldı başka doktora gidicem artık devlette gitsem de
Çok teşekkür ederimHiç bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedimönemli bir şey değil bence panik yapmamaya çalış
Prilam kullaniyor musn. Ben kullanmak istemiyiorm ama asla dayanamiyorm gunde iki tane aliyorm yine de bos
kızlar neden kullanmak istemiyorsunuz onu anlamadım ben kullanıyorum herhangi bir yan etkisi mi var çünkü birşey yiyemediğim zaman bebeğe daha çok zararlı değil mi?Hayır kullanmıyorum şuanda, başta 9. Haftaya kadar gece prilam alıyordum 2 tane bi tık işe yaramıştı sonra bıraktım kullanmak istemedim çok kötü olunca başka bir ilaç verdi çok kötü olunca gündüz onu alıyorum ama bir işe yaramıyor bende içmek istemiyorum bu eziyeti çekiyorum malesef saat 10 olmuş bulgur pilavına yoğurt koyup yedim onu da çıkardım geri su bile içemiyorum
Ben doktoruma sorduğum zaman hiç beslenmemek dehidrasyona girmek daha mı iyi demişti zararlı olsa niye yazalım falan demişti bence de herhangi bir zararı olsa neden yazsın doktorlar ilaç almadığım günler açlıktan kusmaktan çok kötü oluyorum bu bence daha kötü etkiliyor bebeğikızlar neden kullanmak istemiyorsunuz onu anlamadım ben kullanıyorum herhangi bir yan etkisi mi var çünkü birşey yiyemediğim zaman bebeğe daha çok zararlı değil mi?
Prilam kullaniyor musn. Ben kullanmak istemiyiorm ama asla dayanamiyorm gunde iki tane aliyorm yine de bos
Prilamı 6. Haftadan beri alıyorum kısa bisüre 1 sonra 2 tane almam gerekti. Arada hastameye yatırıldım çıktım bidaha yatırıldım başka ilaçlar serumla verildi falan baya tecrübeliyim. Çok geçmiş olsun öncelikle.Ben doktoruma sorduğum zaman hiç beslenmemek dehidrasyona girmek daha mı iyi demişti zararlı olsa niye yazalım falan demişti bence de herhangi bir zararı olsa neden yazsın doktorlar ilaç almadığım günler açlıktan kusmaktan çok kötü oluyorum bu bence daha kötü etkiliyor bebeği
Bende de aynısı oldu karnımda fark ettim sadece. Kaşıntı ya da batma hissi olmadığı için ciddiye almadım, bir iki hafta sonra kendiliğinden geçti. Bi süre çatlak önleyici kremi kullanmadımKızlar daha önce böyle bişey yaşayanlarınız var mıdır? Vücudumun iç bacak iç kol ve çok olmasa da karın kısmında çıktı. Kaşıntısız ve gün geçtikçe artıyor. Doktordan randevu alıcam ama sekreteri ingilizce konuşmadığı için yarın nir arkadaşımla alıcam ama stres yaptım daha önce deneyimleyen var mı?Eki Görüntüle 3290248
Ben de bir süre kullanmayayım bakalım belki benimki de geçerBende de aynısı oldu karnımda fark ettim sadece. Kaşıntı ya da batma hissi olmadığı için ciddiye almadım, bir iki hafta sonra kendiliğinden geçti. Bi süre çatlak önleyici kremi kullanmadım
Bende 12.haftadyim ama bende baslamadm Bende merak ediyorumÇatlak önleyici kreme kaçıncı haftada başladınız kızlar? Ben okadar halsizim ki aldığım halde başlamadım henüz13. Haftadayım
Ben de merak ediyorum. Bildiğim tek şey sadece karın göğüs değil bacaklara popoya falan da sürmek lazımmış. Oraları unutanların hep çatlamışÇatlak kremini aldım dün sürdüm bugün de sürerim günde kaç kez sürülecek krem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?