- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
Aaaa hiç aklıma gelmemişti benim deBen de merak ediyorum. Bildiğim tek şey sadece karın göğüs değil bacaklara popoya falan da sürmek lazımmış. Oraları unutanların hep çatlamış
Benim yakın bi arkadaşım üstüne basa basa uyardı. Karnımla bacağım arasındaki farkı bilmesem kremi bukadar övmezdim dedi. Üst bacak popo kısmı çatlamış karnında çatlak yokmuşAaaa hiç aklıma gelmemişti benim debi tek göbeğe sürdüm geçtim komple sürelim
Evet doğrudur günde çok fazla ilaç aldığım için onu da içmek istemiyorum bari onu içmeyim diyorum kendimce. Ama böyle de aşırı eziyet oluyor banakızlar neden kullanmak istemiyorsunuz onu anlamadım ben kullanıyorum herhangi bir yan etkisi mi var çünkü birşey yiyemediğim zaman bebeğe daha çok zararlı değil mi?
Teşekkürler doktor hanımGeçmiş olsun arkadaslar
Bence meme popo bacak bel bölgelerine komple sürmeyi düşünüyorum lierac 16. Hafta olunca başlayacağım
Tetanoz bebeğin ilk hareketini ne zaman hissederseniz o zaman yapılıyor 17-23 e kadar yolu var
Türkiye şartlarında herşey her gün zamlanıyor eşiniz haklı bence alın haftaya daha pahalıya bulursunuz benceKızlar ben kanguru da aldım büyükleri kısım kısım araştıra araştıra almaya başladım sizce indirim olur mu eşim daha pahalilanir diyo bizde alıyoruz siz ne dersiniz ?
13 eylülde benim de 17. Haftamda çağırdılar tetanoz için bende o zaman gideceğimSelam kızlar. Daha önce gebelik geçirmiş annelere bir sorum olacak. Gebelikte tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız ? Benim bildiğim 20 hafta civarında yapılıyor. Sağlık ocağı haftaya beni tetanoz aşısı için çağırdı ve 17.haftanın içinde olacağım erken gibi geldi bana. Hekimime ulaşamadığım için sizlere sormak istedim.
Doktorumdan da teyit alıp öyle gideceğim13 eylülde benim de 17. Haftamda çağırdılar tetanoz için bende o zaman gideceğim
Ben karnımın büyümesinin hızlandığını fark ettiğimden beri kullanmaya çalışıyorum, 14. haftada çok hızlandı. Şu an 16 bitmek üzere. Tabi önler mi bilmiyorum ama en azından nemlendiriyor iyi oluyor. Cildimiz çok kuruyor hamilelikten dolayı çünkü. En azından banyodan sonra kullanılabilir bence.Çatlak önleyici kreme kaçıncı haftada başladınız kızlar? Ben okadar halsizim ki aldığım halde başlamadım henüz13. Haftadayım
Ne demek rica ederimTeşekkürler doktor hanım
Oleyy bende karar verememiştimTürkiye şartlarında herşey her gün zamlanıyor eşiniz haklı bence alın haftaya daha pahalıya bulursunuz bence
Amiiiin rabbim hepimizin sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin insalllahKızlaar bende taburcu oldum hastaneden çok şükürbulantılarım devam ediyor ama kusmam kesildi şimdilik bakalım inşallah devam etmez Benim bebiş bacak bacak üstüne atmış cinsiyeti göstermedi ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan aldılar ve 3 gün önde gidiyor çok şükür bir de kızlar bebeğinin yüzünü gören var mı aranızda ? doktorum gösterdi ben bu nee çok tuhaf demişim doktor da ekrana dönüp sen annene bakma diyor benim yerime doktorum sevdi bebeği resmen bebeğimi görünce rahatlama geldi tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hangi marka kanguru aldınızKızlar ben kanguru da aldım büyükleri kısım kısım araştıra araştıra almaya başladım sizce indirim olur mu eşim daha pahalilanir diyo bizde alıyoruz siz ne dersiniz ?
Geçmiş olsunnn benimki de bacak bacak üstüne atmıştı 15 teyiz hâlâ gostermiyo amiiinnn sağ salim alalım kucağımizaKızlaar bende taburcu oldum hastaneden çok şükürbulantılarım devam ediyor ama kusmam kesildi şimdilik bakalım inşallah devam etmez Benim bebiş bacak bacak üstüne atmış cinsiyeti göstermedi ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan aldılar ve 3 gün önde gidiyor çok şükür bir de kızlar bebeğinin yüzünü gören var mı aranızda ? doktorum gösterdi ben bu nee çok tuhaf demişim doktor da ekrana dönüp sen annene bakma diyor benim yerime doktorum sevdi bebeği resmen bebeğimi görünce rahatlama geldi tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?