Çok geçmiş olsun sanırım hastanedesiniz doktor gözetimindesiniz bizler de dua edelim tüm değerleriniz normale dönsün inşallahKızlar karaciğer değerlerim düşmüyor daha da yükseliyor, haftam çok erken. Ne yapacağım ben.
Yok çok şükür etmiyorŞuan devam ediyor mu?
Benim de sürekli sol veya sağ tarafta oluyorKızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedinormal mi olur mu böyle şeyler?
Benim de taş gibi ve sancılar varHadi ya peki sizin de karnınız taş gibi oldu mu aşırı sert oldu benim. Ağrıda bir solda bir sağda
Aynı şekilde ve kısa süreli bi ağrı da değil uzun sürdü baya taş gibi karnım şuandaBenim de sürekli sol veya sağ tarafta oluyor
Bende yok öyle bir şey canm ıdrara sıkışınca sertleşiyor o kadarAynen o şekilde şimdi sağa geçti ağrıbirde sizin de karnınız sertleşiyor mu taş gibi oldu benim
Doktorun ne diyor bu durumaKızlar karaciğer değerlerim düşmüyor daha da yükseliyor, haftam çok erken. Ne yapacağım ben.
Takip ediyorlar iyi ki hastanede yatıyorum şimdi bile doktor gelip iyi olup olmadığımı sordu. Çok ilgililer rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bebeleri bize bağışlasın inşallahDoktorun ne diyor bu duruma
Amin inşallah canm gönlünü ferah tutTakip ediyorlar iyi ki hastanede yatıyorum şimdi bile doktor gelip iyi olup olmadığımı sordu. Çok ilgililer rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bebeleri bize bağışlasın inşallah
Hangi siteden aldınız acaba güzelmiş
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim alacağım inşallahLinki bıraktım krem rengi de güzel duruyordur ama stok bitmiş galibamigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu hafta bende de ağrı çok hatta bazen vaginaya vuruyor sanırım büyüyor diye düşünüyorum ilk gebeliklerde bu ağrılarda daha fazla oluyormuş sanırımKızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı
Kendini mi yordun bazen öyle şiddetli ağrılar yorulunca oluyorKızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı
Evet bugün altta da hissettim dediğin gibiBu hafta bende de ağrı çok hatta bazen vaginaya vuruyor sanırım büyüyor diye düşünüyorum ilk gebeliklerde bu ağrılarda daha fazla oluyormuş sanırım
Bir gün önce yorulmuştum. Normalde pek hareket etmiyorum sıcaktan. Acaba vücut alışık değildi ağrı mı yaptıKendini mi yordun bazen öyle şiddetli ağrılar yorulunca oluyor
Evet bence bebek büyüyor. O sertlik te bebek. Bir sağa doğru bir sola doğru kayıyor. Siz yine dr gittiğinizde bir sorun. Özellikle 17-22 haftalar arasında bebeklerimiz hızlı büyüme aşamasına geliyormuşHadi ya peki sizin de karnınız taş gibi oldu mu aşırı sert oldu benim. Ağrıda bir solda bir sağda
Enfeksiyon yine. Her ay antibiyotik kullanıyorum bir kere idrar tahlilimin temiz çıktığı olmadı. Bunun bir çaresi yok mu acaba yaÇıktımı sonuçların ?
Yeni yaşadım işte canım enfeksiyon çıktıKızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı
Geçen hafta kan vermiştim idrar temiz çıkmıştı aslındaYeni yaşadım işte canım enfeksiyon çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?