2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedi normal mi olur mu böyle şeyler?
Merhaba benim de 1 hafta önce olmuştu böyle bir ağrı 3 gün sürdü özellikle oturunca çok ağrı oluyordu. Dr gittim vajinal baktılar birşey yok dediler idrar tahlili kültürü yaptırdım bir sorun çıkmadı. Dr kas ağrısı bebek büyüyor dedi.

Kazasız belasız ilişki olsun diyorsun

Aaa hangisi canım fiyatı iyiymiş ben de bakayım senin aldığına

Bunu aldım ben bebeğim. Aslında pierre cardin alacaktim ama yorumlarında demiri yamuk gelen falan olmuş bunuda daha önce favlamıştım bunu aldım rengi de hoşuma gitti
Markanın adı: OHYO Baby

Off hiç sorma ya agdaya gidiyom 1 hafta sonra aynı

Gün içinde uzun süreli tek taraflı ağrılar ben de çok oluyor bağlar gerildiği için , dönerken vs farketmeden zorlanmış olabilir mi
Yok canım hiç bir hareket yapmadım soldaydı ağrı şimdi sağ kasığıma girdi birde geçmiyor çok kötü değil ama yine de korkuttu

Hadi ya peki sizin de karnınız taş gibi oldu mu aşırı sert oldu benim. Ağrıda bir solda bir sağda

Ben de bunlardan alcam. Arkadaşımın bebeği büyüdü otomatik ana kucağı verdi sağolsun kullanmam için ama bunlar daha iyiymiş bebekler daha uzun oturuyormuş bunlarda. Babybjörn muadili birkaç marka var trendyolda onlara bakacağım bu da güzel duruyo güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…