- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Merhaba benim de 1 hafta önce olmuştu böyle bir ağrı 3 gün sürdü özellikle oturunca çok ağrı oluyordu. Dr gittim vajinal baktılar birşey yok dediler idrar tahlili kültürü yaptırdım bir sorun çıkmadı. Dr kas ağrısı bebek büyüyor dedi.Kızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedinormal mi olur mu böyle şeyler?
Kazasız belasız ilişki olsun diyorsunİlk bebekten sonra tam duzelmeye basladik ki gene başa sardi bizde bacı kardeş olmaya karar verdik en temizişaka bi yana pek iyi bi durum degil kizlar hormonlarimin kafası yandin o yuzden bu dogumda tüplerimi baglaticam insallah
Aaa hangisi canım fiyatı iyiymiş ben de bakayım senin aldığına
Harika buna bakayımmmEki Görüntüle 3298726
Bunu aldım ben bebeğim. Aslında pierre cardin alacaktim ama yorumlarında demiri yamuk gelen falan olmuş bunuda daha önce favlamıştım bunu aldım rengi de hoşuma gitti
Markanın adı: OHYO Baby
Off hiç sorma ya agdaya gidiyom 1 hafta sonra aynıKızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Ama bu gebelikte hemen tüylenme arttı ya
Sizde de tüylenme arttı mı
Daha önce rahim büyürken kanama gerçekleşmiş olabilr fark edilmemiştir şu an geliyor olabilr dedi . Salı günü başka doktorada gidecem 4. Olacak bu gideceğim doktor buda normal derse rahim ağzı uzunluğuna baklarını istiycem o kafama takılıyorDoktorun yorumu ne oldu?
Bende sabah gözümğ sçtıgımda canavar gibi hissediyom kendimi midemden filan ses geliyorKızlar ben artık geceleri açıkarak uyanıyorum ve yemek yemeden uyuyamıyorum yeni güncelleme geldi resmen
Bunlari yiyecek ekmekleri varmis diyelimBenim ilki gayet bilinçli ama bu kazaeşime tam da kısır değilim yalnız diyip uyarı yaptığım anda
Rahim büyüdüğü için oluyor canm o geriliyor benim her zaman solda olurdu 2 3 gündür sağ tarafta oluyorKızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedinormal mi olur mu böyle şeyler?
Aynen yoksa huni takarız kari kocaKazasız belasız ilişki olsun diyorsun
İlk hamileligimde sirf kabak cekirdegi cilek et ve muz tüketiyordum bebise güzel kilo aldiriyor hepsiKabak çekirdeği yiyin kızlar bebeğe faydalı bu aralar sardım akşamları
Yok canım hiç bir hareket yapmadım soldaydı ağrı şimdi sağ kasığıma girdi birde geçmiyorGün içinde uzun süreli tek taraflı ağrılar ben de çok oluyor bağlar gerildiği için , dönerken vs farketmeden zorlanmış olabilir mi
Hadi ya peki sizin de karnınız taş gibi oldu mu aşırı sert oldu benim. Ağrıda bir solda bir sağdaMerhaba benim de 1 hafta önce olmuştu böyle bir ağrı 3 gün sürdü özellikle oturunca çok ağrı oluyordu. Dr gittim vajinal baktılar birşey yok dediler idrar tahlili kültürü yaptırdım bir sorun çıkmadı. Dr kas ağrısı bebek büyüyor dedi.
Ben de bunlardan alcam. Arkadaşımın bebeği büyüdü otomatik ana kucağı verdi sağolsun kullanmam için ama bunlar daha iyiymiş bebekler daha uzun oturuyormuş bunlarda. Babybjörn muadili birkaç marka var trendyolda onlara bakacağım bu da güzel duruyo güle güle kullanınEki Görüntüle 3298726
Bunu aldım ben bebeğim. Aslında pierre cardin alacaktim ama yorumlarında demiri yamuk gelen falan olmuş bunuda daha önce favlamıştım bunu aldım rengi de hoşuma gitti
Markanın adı: OHYO Baby
Aynen o şekilde şimdi sağa geçti ağrıRahim büyüdüğü için oluyor canm o geriliyor benim her zaman solda olurdu 2 3 gündür sağ tarafta oluyor
Hangi siteden aldınız acaba güzelmişKızlar ürün geldi ben beğendimm
Bende son zamanlar kabak cekirdegi yiyorumKabak çekirdeği yiyin kızlar bebeğe faydalı bu aralar sardım akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?