- 4 Ağustos 2022
- 6.602
- 2.983
- 123
Yorgunluktan olabilir bir takip et diğer günlerde devam etmez umarımBir gün önce yorulmuştum. Normalde pek hareket etmiyorum sıcaktan. Acaba vücut alışık değildi ağrı mı yaptı
Bana da 12 ve 14de kız demişlerdi sonraki hafta erkek dedilerKızlar ben dün hastaneye gittim normalde bebeğin cinsiyeti kız di ama dün başka bı doktor erkek dedi 18 haftalık olduk ben şoktayım
Ama ikili testte baktık her şey kız ile uyumluydu dün de normal doktor erkek deyince kaldıkBana da 12 ve 14de kız demişlerdi sonraki hafta erkek dediler
Aynısı başıma geldi 2 farklı doktor kız demişti 3 gün önce gittiğim erkek dedi ben artık detaylı ultrasonu bekliyorumAma ikili testte baktık her şey kız ile uyumluydu dün de normal doktor erkek deyince kaldık
Tahlillerin temizse ultrasonda bebekte sağlıklı görünüyorsa büyümeden kaynaklı kas ağrılarıdır o zaman sıkıntı olmaz inşallahGeçen hafta kan vermiştim idrar temiz çıkmıştı aslında
Ama detaylı ultrason içinde randevu yok devlet hastanelerindeAynısı başıma geldi 2 farklı doktor kız demişti 3 gün önce gittiğim erkek dedi ben artık detaylı ultrasonu bekliyorum
Özele de para vermek istemiyorum çünkü oğlumu okula yazdım masraflar zaten çok biraz tutumlu olmak lazımAynısı başıma geldi 2 farklı doktor kız demişti 3 gün önce gittiğim erkek dedi ben artık detaylı ultrasonu bekliyorum
Benim 11 ekimde randevum devlette bulmak çok zor gerçektenAma detaylı ultrason içinde randevu yok devlet hastanelerinde
Benimde .kısa süreli de olsa ağrım oluyor..sağ ya da sol kasıkta.Kızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı
Aynen bulunmuyor sen özele mi gidiyonBenim 11 ekimde randevum devlette bulmak çok zor gerçekten
Evet ama buradaki özellerden de memnun değilim araştırma hastanesinde bir doktor varmış ondan randevu bulursak ona da gitmeyi düşünüyorum zaten kendim normal doğum istiyorum eğer olursa arkadaşımın annesi baş ebe ondan rica edeceğimAynen bulunmuyor sen özele mi gidiyon
Hayırlısı olsun kuzum inşallah normal olurEvet ama buradaki özellerden de memnun değilim araştırma hastanesinde bir doktor varmış ondan randevu bulursak ona da gitmeyi düşünüyorum zaten kendim normal doğum istiyorum eğer olursa arkadaşımın annesi baş ebe ondan rica edeceğimsezeryanda olursa araştırma hastanesinde olmak istiyorum :)
Bende hala şoktayım yüzde %85 kız demişti doktorum erkek olursa şok olurum baya belli 2 çizgi var demişti bizde gidip kız eşyaları almıştık 2 muayene de kız demişti sonraki gittiğimizde pipi var erkek dediAma ikili testte baktık her şey kız ile uyumluydu dün de normal doktor erkek deyince kaldık
Darısı başımaBende hala şoktayım yüzde %85 kız demişti doktorum erkek olursa şok olurum baya belli 2 çizgi var demişti bizde gidip kız eşyaları almıştık 2 muayene de kız demişti sonraki gittiğimizde pipi var erkek dedibiz şok
Amin inşallah canım benimHayırlısı olsun kuzum inşallah normal olur
Üşüttünmü acabaBenim karnımda aşırı ağrım var gaz var sancı var sıkıntılıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?