2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aynısı başıma geldi 2 farklı doktor kız demişti 3 gün önce gittiğim erkek dedi ben artık detaylı ultrasonu bekliyorum
Özele de para vermek istemiyorum çünkü oğlumu okula yazdım masraflar zaten çok biraz tutumlu olmak lazım

Benimde .kısa süreli de olsa ağrım oluyor..sağ ya da sol kasıkta.
Geçmiş olsun canım

Bu arada kızlar iki gündür sersem gibiyim bide bugün yataktan dizlerimin üstüne düştüm ama kanama ağrı olmadi çok şükür

Aynen bulunmuyor sen özele mi gidiyon
Evet ama buradaki özellerden de memnun değilim araştırma hastanesinde bir doktor varmış ondan randevu bulursak ona da gitmeyi düşünüyorum zaten kendim normal doğum istiyorum eğer olursa arkadaşımın annesi baş ebe ondan rica edeceğim sezeryanda olursa araştırma hastanesinde olmak istiyorum :)

Hayırlısı olsun kuzum inşallah normal olur

Ama ikili testte baktık her şey kız ile uyumluydu dün de normal doktor erkek deyince kaldık
Bende hala şoktayım yüzde %85 kız demişti doktorum erkek olursa şok olurum baya belli 2 çizgi var demişti bizde gidip kız eşyaları almıştık 2 muayene de kız demişti sonraki gittiğimizde pipi var erkek dedi biz şok

Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…