- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Sen erkek mi istiyorsunDarısı başıma
Aynı durumdayızBenim karnımda aşırı ağrım var gaz var sancı var sıkıntılıyım ya
Aa olabilir de mi doğru biraz esiyordu hava ondan mı kiÜşüttünmü acaba
Benim bir kızım var ya kız olsa sevinirim erkek olsa daha çok sevinirimSen erkek mi istiyorsun
Benim de aynı ama düşündüm de bulgur yedim ve rüzgarda kaldım ondan mu oldu bağırsak da sıkışıyor karnımızdaAynı durumdayızgaz mı başka bişey mi emin olamadım kasıklarda da karnımda da ağrı var baya da sert oldu karnım
Kızlar bugün benimde altıma iki kez vurdu hatta öyle bi vurduki idrarımı tutamıycaktım altıma yapıcaktım resmenEvet bugün altta da hissettim dediğin gibi
Olabilr canmAa olabilir de mi doğru biraz esiyordu hava ondan mı ki
Bana senin erkek olacak gibi geliyor bir yandanBenim bir kızım var ya kız olsa sevinirim erkek olsa daha çok sevinirimikisi de olsun istiyorum 3. Çocuğum da kız olsun kız erkek kız
Benimki net kız ama burada duyduklarımdan sonra bende endişe ettimCinsiyeti net olan yok mu ki grupta ya
Fetalde kız olduğunu öğrendik 3 hafta sonra kontrolde doktor bahsederken hep kızınızın elleri, midesi falan diye bahsetti yanlış değildir herhaldeCinsiyeti net olan yok mu ki grupta ya
Allah gönlüne göre versin canımBenim bir kızım var ya kız olsa sevinirim erkek olsa daha çok sevinirimikisi de olsun istiyorum 3. Çocuğum da kız olsun kız erkek kız
Bende bulgur yiyince gaz sıkışması oluyor öyle de olmuş olabilirBenim de aynı ama düşündüm de bulgur yedim ve rüzgarda kaldım ondan mu oldu bağırsak da sıkışıyor karnımızda
Zararı vardır maalesef, yanımızda olması bile zararlı; ama telefonla çok haşır neşir olmayan var mıdır ki ? Kim başka odaya bırakıp oturabiliyor?Benimde hem usg hem fetal dna uyumlu erkek çok azinlikmisiz kızlar ya
Kızlar ben çok telefonla uğraşıyorum sizce bebeğe zarar verir mi ?
Dimi bencede hayırlısı o zaman diyelimZararı vardır maalesef, yanımızda olması bile zararlı; ama telefonla çok haşır neşir olmayan var mıdır ki ? Kim başka odaya bırakıp oturabiliyor?hiç kimse bence
Keşke biz de başta genetik testten mi yaptırsaydık içimiz rahat olurduBana senin erkek olacak gibi geliyor bir yandansanki detaylı da çıkıntı var burda diyecekler gibi
Amin hepimizin önce sağlık sonra da gönlümüzdeki inşAllah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?