2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bizim de tasinacagimiz eve aldigimiz esyalarda sikinti cikti benim de ondan moralim bozuk..

Bende göbek deliğinin yakınlarında hissediyorum bazen çok kuvvetli vuruyor dışardan da belli oluyor İstirahat halindeyken özellikle
Benimki daha gobegime kadar gelmedi ki kasiklarimda zaten karnimda cok bilinmiyor daha asagida bebegim
Bide kizlar gobegime iğne vurdugum icin taş gibi ya morluklar falan elimle bile dokunsam aciyor

Tavsiyeler için sağolun kızlar ilacın saatini değiştireyim öyle deneyii birde inşallah bı daha olmaz takviye de çok kötü kokuyor zaten ogurerek içiyorum zorla bide demir ilacı halsiz bırakıyor beni

Merhaba kızlar 17.haftaya giricem yarın ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada daha iyi olur 19.hafta erkenmi olur sonuç vs de hemen söylüyorlar mi yaptiranlar kısa bir bilgi verebilirse çok sevinirim.

Kızlar ben de çok kötüyüm o kadar moralim bozuk ki. İşte de canım sıkıldı çekip gidesim geldi bir annık. Eve geldim midem yanıyordu ne kadar yaparsam dayanamadım kustum. Sonra daha kötü oldum neden boyleyim acaba psikolojim bozuldu sabahtan beri her şey üst üste geliyor sanki

Merhaba kızlar 17.haftaya giricem yarın ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada daha iyi olur 19.hafta erkenmi olur sonuç vs de hemen söylüyorlar mi yaptiranlar kısa bir bilgi verebilirse çok sevinirim.
Beni doktorum 21 haftada çağırdı. Çok erken gidince böbreklere falan iyi bakamıyolar duyduguma gore yinede doktorunuzdan sorun

Beni doktorum 21 haftada çağırdı. Çok erken gidince böbreklere falan iyi bakamıyolar duyduguma gore yinede doktorunuzdan sorun
Bulunduğumuz şehir de böyle bir işlem yapılmadığını söylendi bizde izne cikicagimiz icin memleketimize gidip orda özel hastanede yaptiricaktik kendi doktorum hicbisi demedi sadece burda yapılmıyor dedi

Bulunduğumuz şehir de böyle bir işlem yapılmadığını söylendi bizde izne cikicagimiz icin memleketimize gidip orda özel hastanede yaptiricaktik kendi doktorum hicbisi demedi sadece burda yapılmıyor dedi
Ben tam bilemiyorum belki kızlar daha iyi bilir ben de 17 haftadayim 21e kadarda nasıl dayanacam

Canım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık

Eklentiler

• IMG_2098.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2099.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_2100.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_2101.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2102.webp
    142 KB · Görüntüleme: 91
Bayiliyorum next ürunlerine . Sağlıkla giysin kızların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…