- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Ben 140 adet 1 numara 120 adet 2 numara aldım.Şimdi böyle birşey çıktı karşıma en çok 4 numaranın kullanıldığı doğruymuş demekki 1 numarayı 1 aylık alıcaz ozaman
Biz daha almadık bezleri valiz hazırlarken alırım dye düşündüm hangisi iyi gelicek nasıl kaç kilo doğucak tam blmyrum açıkcası sleepy düşünyrum onunda kalıbı küçük dye okuyorum kararsızımBen 140 adet 1 numara 120 adet 2 numara aldım.
1 bidaha almayacağım doğduğunda ihtiyaç olunca alırım dedim. İndirimde yakalarsam 2 ve 3 numaradan 2şer paket alırım yine
SLeepy için çok iyi diyen de var sızdırıyor diyen de var. Herkesin deneyimi çok farkli ya ben prima premium aldım ama ona da kötü yorum var tamamen kendimiz deneyimleyeceğizBiz daha almadık bezleri valiz hazırlarken alırım dye düşündüm hangisi iyi gelicek nasıl kaç kilo doğucak tam blmyrum açıkcası sleepy düşünyrum onunda kalıbı küçük dye okuyorum kararsızım
Küçük bi alet vardı elinde doploer mi ne deniyo galiba onunla dinlediNasıl dinlediler canım ultrason cihazıyla mı?
Aynen bendeBen de aldım gitti 0-4kirik beyazını teşekkürler sonrası yaz zaten sonrasında da mont giyer minişler artık o yüzden 0-4 aldim
Astral baby den mi aldınız ?Ben de indirimden alt üst takım şapka eldiven aldım hepsi 370 tuttu yerleri çok güzel. Ama newborn çok küçüktü 0-1 ay aldım o da normal sanki
Çok teşekkür ederim bende aldım hemen yine biter diye geçenkini yakalayamamıştımBen 0-4 aldım diğeri büyük gelir bence. canım bu yazdığını görmeden link atmışım sana.
bu bebise göre zor gibi duruyoKızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm
Benimde bazen oluyor hatta tedirgin olup size soruyordum olabilir bence ama yanlış da yönlendirmek istememKızlar su gibi akıntısı olan varmı aranızda
3-4 gündür su gibi akıntım var progestan mı
Yoksa sıcaklardan terliyormuyum anlamadım pek
Stres oldum
239 Du sanırımKızlar kaça aldınız trendyoldan mi
Evet bunu bende screenshot aldım bezleri buna göre alayım dedimŞimdi böyle birşey çıktı karşıma en çok 4 numaranın kullanıldığı doğruymuş demekki 1 numarayı 1 aylık alıcaz ozaman
Cevap verdiğin için teşekkür ederimBenimde bazen oluyor hatta tedirgin olup size soruyordum olabilir bence ama yanlış da yönlendirmek istemem
canım benim bildiğim su gelmesi aynı çiş yapıyormussun gibi öyle yoğun akımtı gibi değil doğum yapan arkadaslarımız daha iyi bilirler ama su fışkırıyor resmenCevap verdiğin için teşekkür ederim
Önceki gebeliğimdede hep suyum geliyo sanıp doktora giderdim test yaparlardı hep temiz çıkıyodu
Bundada yine o strese kapıldım
Bebişle iyi olun daKızlarrr genelde geceleri okuyorum mesajları. Sabah çalışıyorum okuldayım, gelince uyuyorum akşam olmuş oluyor. Yemek falan derken zaman geçiyor pek yazamıyorum kusura bakmayın. Ama takipteyim :))
Ben de aynısı oldu akıntım da var yarın alttan bakacak doktorum enfeksiyon var mi diye ağrıyla akıntı cok normal değil dedi bir bakalım dediDün gece regl ağrısı gibi bir şeyler yaşadım 16+2 deyim. Bebiş bi hafta önde 17 yani. Ağrı yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?