2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Şimdi böyle birşey çıktı karşıma en çok 4 numaranın kullanıldığı doğruymuş demekki 1 numarayı 1 aylık alıcaz ozaman
Ben 140 adet 1 numara 120 adet 2 numara aldım.
1 bidaha almayacağım doğduğunda ihtiyaç olunca alırım dedim. İndirimde yakalarsam 2 ve 3 numaradan 2şer paket alırım yine

Ben 140 adet 1 numara 120 adet 2 numara aldım.
1 bidaha almayacağım doğduğunda ihtiyaç olunca alırım dedim. İndirimde yakalarsam 2 ve 3 numaradan 2şer paket alırım yine
Biz daha almadık bezleri valiz hazırlarken alırım dye düşündüm hangisi iyi gelicek nasıl kaç kilo doğucak tam blmyrum açıkcası sleepy düşünyrum onunda kalıbı küçük dye okuyorum kararsızım

SLeepy için çok iyi diyen de var sızdırıyor diyen de var. Herkesin deneyimi çok farkli ya ben prima premium aldım ama ona da kötü yorum var tamamen kendimiz deneyimleyeceğiz

Kızlar bu süreçte türk kahvesinden sonra baş dönmesi yaşayan var mı?Ben de hamilelikten öncede oluyordu şimdi her içtiğimde oluyor bişeyimi etkileyor sanırım limonlu suyla rahatlıyorum biraz

Kızlar su gibi akıntısı olan varmı aranızda
3-4 gündür su gibi akıntım var progestan mı
Yoksa sıcaklardan terliyormuyum anlamadım pek
Stres oldum
Benimde bazen oluyor hatta tedirgin olup size soruyordum olabilir bence ama yanlış da yönlendirmek istemem

Benimde bazen oluyor hatta tedirgin olup size soruyordum olabilir bence ama yanlış da yönlendirmek istemem
Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Önceki gebeliğimdede hep suyum geliyo sanıp doktora giderdim test yaparlardı hep temiz çıkıyodu
Bundada yine o strese kapıldım

Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Önceki gebeliğimdede hep suyum geliyo sanıp doktora giderdim test yaparlardı hep temiz çıkıyodu
Bundada yine o strese kapıldım
canım benim bildiğim su gelmesi aynı çiş yapıyormussun gibi öyle yoğun akımtı gibi değil doğum yapan arkadaslarımız daha iyi bilirler ama su fışkırıyor resmen

Dün gece regl ağrısı gibi bir şeyler yaşadım 16+2 deyim. Bebiş bi hafta önde 17 yani. Ağrı yaşayan var mı ?

Kızlarrr genelde geceleri okuyorum mesajları. Sabah çalışıyorum okuldayım, gelince uyuyorum akşam olmuş oluyor. Yemek falan derken zaman geçiyor pek yazamıyorum kusura bakmayın. Ama takipteyim :))
Bebişle iyi olun da

Dün gece regl ağrısı gibi bir şeyler yaşadım 16+2 deyim. Bebiş bi hafta önde 17 yani. Ağrı yaşayan var mı ?
Ben de aynısı oldu akıntım da var yarın alttan bakacak doktorum enfeksiyon var mi diye ağrıyla akıntı cok normal değil dedi bir bakalım dedi akıntım yoğun benim yumurtlama dönemi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…