2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de aynısı oldu akıntım da var yarın alttan bakacak doktorum enfeksiyon var mi diye ağrıyla akıntı cok normal değil dedi bir bakalım dedi akıntım yoğun benim yumurtlama dönemi gibi
Akıntı şuanlık yok enfeksiyonum ara ara oluyor çok su içiyorum geçiyor

Sağlıkla gelsin küçük prens

canım benim bildiğim su gelmesi aynı çiş yapıyormussun gibi öyle yoğun akımtı gibi değil doğum yapan arkadaslarımız daha iyi bilirler ama su fışkırıyor resmen
Evet canım önceki gebeliğimde ben gittiğimdede doktor öyle demişti çişini tutabilirsin ama suyu tutamazsın demişti boşuna evham yapıyorum heralde
Sanırım yine enfeksiyonum tekrarladı

Arkadaşım bebeğinden kalma ergopouchun 2.5 togunu verecek kış için iyi olur baya kalın dedi, içine sadece zıbın giydirip yatırırım diye düşünüyorum. ama günlük kullanımda içine zıbından fazlasını giydirecekseniz 1.0 tog yeterli diye biliyorum ben

Yok o da juno aldım diye paylaşmıştı. Ama bak senin paylaştığında ayak aparatı var sanırım nazlı onu çıkarmış ondan öyle duruyordur belki

P paki34 canım senin sonuçların çıktı mı
Maalesef haftaya belli olacak. Kızlar günlerimi size anlatsam inanamazsınız. Ağlama, isyan etme, kabul etme, iyiye şartlanma, kötüye hazırlanma, kaldıramama, dua etme psikolojim o kadar kötü ki. O kadar zorlanıyorum ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Canım Allah yardımcın olsun Allah’ın izniyle inşallah bu sınavı da atlatacaksınız. Bol dua et canım başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. Her dua ettiğimde sana da ediyorum Kendine mukayyet olmaya çalış yavrunda etkilenmesin Rabbim gönlüne ferahlık versin canım seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…