Geçmiş olsun arada bana da oluyor göz kararması baş dönmesi aç kalmayın hiçKizlar dusuk tansiyon sorunu yasayan var mi aranizda bugun en son markette gozlerim karardi basim dondu neredeyse bayiliyodum calisanlar farketti de cikolata falan verdiler kendime ancak geldim
ben yedıgıdan cok almadım o yuzden 3-6 ay falan aldım genelde .. kolları bacakları kıvırıp gıydırıım :)))Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
beennnn, gecen pazartesi bayıldım..Kizlar dusuk tansiyon sorunu yasayan var mi aranizda bugun en son markette gozlerim karardi basim dondu neredeyse bayiliyodum calisanlar farketti de cikolata falan verdiler kendime ancak geldim
Sağlıkla gelsinler de halledilir merak etmeyin şimdiden bez stoğu yapın indirime çok giriyor sleepy molfix ve turco baby sürekli indirimde takip edinEn büyük kalem bez olacak, bari diğer taraflardan kısayım diyorum. Direkt 3 6 aylara geçeceğim galiba
Çok geçmiş olsun canım iyi ki farkettinKızlar doktordan çıktım mantar enfeksiyonu olmuşum gebelikte sık sık olur dedi tek doz fitil verdi gyno canesten isimli , prospektüsünde hamilelikte kullanılır yazıyor
Hamilelikte ağızdan mantar ilacı alınmaz ama vajinal bir sorun olmaz mantar daha kötü ilaçtan dedi
Bu gece kullancam bir tane fitiliyice baktı alttan
Detaylı ne zamanHerkese merhaba kızlar bugün cinsiyet için tekrar gittim yok Allah yok göstermiyor sürekli kapatıyor kendini .Bacak arasında bir şey vsr ama kordon mu pipi mi emin olamadık .İşimiz detaylıya kaldı galiba
Ben deee. Acikinca ve hafif iş yapıp yorulunca öyle bir halsizlik ve düşük tansiyon oluyor ki 1 saat uzanıp anca kendime geliyorum. Yeni yeni kusmalarimiz geçmeye başladı kızlar ancak. Ben yavaş yavaş yumurta vs yuketmeye başladım, et hala tüketemiyorum. Acayip sağlıklı beslenirdim önceden, spor yapardım . Şimdi beyaz ekmek, makarna, kızartma, elimi de kaldıracak halim yokBulantılar geçtiğinden beri canım sürekli fast food tarzı şeyler iştiyo delircemyiyorum arada zaten ama artık kilo konusuda başladığı için can sıkmaya başladı napcam bilmiyom sürekli açım
Bir aksilik olmaz ise 13 EkimDetaylı ne zaman
Geçmiş olsun arada bana da oluyor göz kararması baş dönmesi aç kalmayın hiç
tesekkurler ⚘ ac degildim aslinda ama oglani okula biraktim oglen bayagi gunesin altinda kaldik bahcede girene kadar o da etkilemis olabilirbeennnn, gecen pazartesi bayıldım..
1 haftadır takıp eıdyorum.. kesınlıkle evden aç çıkmıyorum ..cok sukur bı kac gundur ıyıyım.
cok gecmıs olsun
Limonlu sıcak su iç limon çayı gibi olsun bir kasıkta bal koy , kemik sulu çorba yapabilirsen iyi gelir ve bol bol yatKizlar cok fena sifayi kapmisim burnum su gibi akiyor hapsirik falanilac da kullanamiyorum bitki caylari da onerilmiyor napsam ya fikri olan var mi nane limon falan mi icsem bol limonlu et sulu corbalar tuketiyorum halihazirda ama sanki cay tarzi seyler iyi gelecek gibi hissediyorum
Sagolasin canim sadece limon ve bal hic aklima gelmemisti 1 tutam da nane ekleyeyim kokusu olsun mademLimonlu sıcak su iç limon çayı gibi olsun bir kasıkta bal koy , kemik sulu çorba yapabilirsen iyi gelir ve bol bol yat
Canım dün bende aynısını yazmıştım burayaKızlar su gibi akıntınıx var mı ya aklıma her şey geliyor acaba keseden sızıntımı oluyor diye resmen aktıgını hissdiyorum. Progestan iğnenin etkisini mi veya içtipim hapın etkisini bilmiyorum
Ayy gercekten mi içimi rahatlattın ne bilim bebeğin plesenta asagıda demişti ya bana dedim acaba omu etkiledi. İğne olarak mı kullanıyorsun sen hap mıCanım dün bende aynısını yazmıştım buraya
Bende progestan kullanıyorum sanırım onun etkisi
Dışarıyı geçtim ben aktif çalışıyorum halaİnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Bende mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?