2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Of benimkinin cinsiyeti kesinleşse de bende artık biraz alışveriş yapsam hep unisex aldım şuana kadar ama artık biraz cinsiyetine göre almak istiyorum
Bir daha ki randevu ne zaman ben sıramı saldım sana kesinleşme sırası sende artık

Çok güzel tasarımları var ben ay ve aslan görünce direkt aşık oldum kiz bebişler için de çok güzel tasarımları var kiz olsa sadece aylı yaptırırdım
Aynen canım 1 aydır bu sayfanın peşindeyim burda da paylaşmıştım hatta hem güzel hem uygun diye

Kızlar yenidoğan ve 0-3 ay arasında beden farkı var mı yoksa ikisi de aynı mı beden olarak? Bana yenidoğan çok alma dediler 4 takım felan aldım hastane çıkışı tarzı 5li şeklinde birde isimli yaptırmayı düşünüyorum yeter heralde. Gerisini 0-3 ay mı almam gerek yoksa oda mı yenidoğan kategorisinde oluyor 3 6 ay alsam bebekler hızlı büyüyor kışın giydirilir mi yazı gelirse kışlıklar elimde patlar kafam karıştı

Benimkinin de net değil ya ne yazık ki ama birkaç erkek aldım, haftaya gidicem netleşir inşaallah
Ben de yazlığı 3-6 değil de 6-9 mu alsam diye düşünüyordum Haziran'da 4 ay olsa toplu bebek olsa diye düşündüm 6-9 sıkmadan güzel mi olur diye çooook karışık kızlar

O aldığımız aylar bazen ayında giydirilmiyormuş çabuk büyüdükleri için mesela geçen biri 1 yaşında oğluna 2 yaş kıyafetleri giydirdiğini söyledi bebeği de normal standartta bi bebek yani 6 9 ay alsak bence yazın giydirilir 3 6 ayda kışı götürür diye düşünüyorum ama benimde kafam çok karışık

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
Tecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazım

Tecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazım
En büyük kalem bez olacak, bari diğer taraflardan kısayım diyorum. Direkt 3 6 aylara geçeceğim galiba

B Buffalosos Biz cinsiyeti öğrendik Rabbim nasip ederse bir oğluşumuz olacak inşallah Ben tabi şoklardayım bulantı kusmadan felan çok net kız hissediyordum Oğluşum diye de ilk defa burda yazdım alışamadım hâlâ eşim oğlum diye sesleniyor ben bayılıyorum felan sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları bebekleri

Ay bir yakışıklı daha geliyor oğluma bir sürüüüü arkadaş geliyor oleyyy

Kızlar doktordan çıktım mantar enfeksiyonu olmuşum gebelikte sık sık olur dedi tek doz fitil verdi gyno canesten isimli , prospektüsünde hamilelikte kullanılır yazıyor
Hamilelikte ağızdan mantar ilacı alınmaz ama vajinal bir sorun olmaz mantar daha kötü ilaçtan dedi
Bu gece kullancam bir tane fitil iyice baktı alttan

Dolaptan da bak canım ben bir kaç tulumu ordan aldım uyguna , çevreden de bebek kıyafeti verecek var mı olsa çok iyi olur Yenidoğanlar birkaç tane olsa da 3-6 ay arası olması daha iyi olur bol da olsa giyer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…