- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bir daha ki randevu ne zaman ben sıramı saldım sanaOf benimkinin cinsiyeti kesinleşse de bende artık biraz alışveriş yapsam hep unisex aldım şuana kadar ama artık biraz cinsiyetine göre almak istiyorum
Çok güzel tasarımları var ben ay ve aslan görünce direkt aşık oldumBende bu sayfadan yaptıracağım bayıldım
Harika tam adına uygunİsimli çıkış bundan yaptırcam çok sevdim
Sizler aldıysanız güzel günlerde kullanın inşallahaynen canım tercih birazda bazı ürünler
Aynen canım 1 aydır bu sayfanın peşindeyim burda da paylaşmıştım hatta hem güzel hem uygun diyeÇok güzel tasarımları var ben ay ve aslan görünce direkt aşık oldumkiz bebişler için de çok güzel tasarımları var kiz olsa sadece aylı yaptırırdım
O aldığımız aylar bazen ayında giydirilmiyormuş çabuk büyüdükleri için mesela geçen biri 1 yaşında oğluna 2 yaş kıyafetleri giydirdiğini söyledi bebeği de normal standartta bi bebek yani 6 9 ay alsak bence yazın giydirilir 3 6 ayda kışı götürür diye düşünüyorum ama benimde kafam çok karışıkBenimkinin de net değil ya ne yazık ki ama birkaç erkek aldım, haftaya gidicem netleşir inşaallah
Ben de yazlığı 3-6 değil de 6-9 mu alsam diye düşünüyordum Haziran'da 4 ay olsa toplu bebek olsa diye düşündüm 6-9 sıkmadan güzel mi olur diyeçooook karışık kızlar
Kulaktan en doğru sonucu veriyormuşKızlar bu nasıl öylesine bakarken gördüm, fiyatı cok iyi geldi, cimriden de baktimBraun Irt3030 Kulaktan Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Irt3030 Kulaktan Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya da alından ölçen uygun bişey alsak nolur
Tecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazımKızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
En büyük kalem bez olacak, bari diğer taraflardan kısayım diyorum. Direkt 3 6 aylara geçeceğim galibaTecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazım
Aynen not etmek en mantıklısıymış ben aldığımı unutup yine almışım yamaşallaahh sende baya almışsın :)) aldıklarınızı not edın bence . ben excel tutuyorum aldıkca yaızyorum
Ay bir yakışıklı daha geliyorB Buffalosos Biz cinsiyeti öğrendik Rabbim nasip ederse bir oğluşumuz olacak inşallahBen tabi şoklardayım bulantı kusmadan felan çok net kız hissediyordum Oğluşum diye de ilk defa burda yazdım alışamadım hâlâ eşim oğlum diye sesleniyor ben bayılıyorum felan sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları bebekleri
Ben weewel diye bi markanın ateş ölçerini aldımKızlar bu nasıl öylesine bakarken gördüm, fiyatı cok iyi geldi, cimriden de baktimBraun Irt3030 Kulaktan Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Irt3030 Kulaktan Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya da alından ölçen uygun bişey alsak nolur
Dolaptan da bak canım ben bir kaç tulumu ordan aldım uyguna , çevreden de bebek kıyafeti verecek var mı olsa çok iyi olur Yenidoğanlar birkaç tane olsa da 3-6 ay arası olması daha iyi olur bol da olsa giyer zatenKızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
26 sinda devlette randevum var 11 ekimde detaylı ultrason özeldeBir daha ki randevu ne zaman ben sıramı saldım sanakesinleşme sırası sende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?