Ben soldaki tulumdan aldım cokkk tatlıKızlar ben yenidoğan almışım hatta abartarak0-3 , 3-6 da düşünüyorum benim yaşadığım yer soğuk 6-9 yaz gibi alacağım 10 ar parça gibi sonrasını yine kış alacağım insallah doğru yapıyorumdur hatta şunları yaz için aldım bile
Yine ne planlar dönüyor acabaKızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var
Umarım yeniden aşıyı zorunlu tutmazlar, gebelikten önce yapmıştım ama gebelikte bu aşıyı yaptırmak istemiyorum.Kızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var
Keşke gerçekliği olmasa da plan olsa. Bir daha karantina dönemlerine geri dönmek hiç istemiyorum.Yine ne planlar dönüyor acaba
Bende gebelikten önce aşılarımı yaptırmıştım ama gebelikte covid aşısı yaptırmak istemem. İnşallah başa dönmeyiz.Umarım yeniden aşıyı zorunlu tutmazlar, gebelikten önce yapmıştım ama gebelikte bu aşıyı yaptırmak istemiyorum.
İnşallah yaaAy bir yakışıklı daha geliyoroğluma bir sürüüüü arkadaş geliyor oleyyy
Bende sordum doktoruma bugün oda ol dedi karma yada tetenoz hangisi ellerinde varsa onu vururlar dedi öyle söyleyince içime sindi birazBugün doktoruma tetanoz olmasam mi sizce korkuyorum dedim olman şart dedi o deprem bölgesinde neler neler oldu bir kazayla neler olabileceğini düşünmek bile istemeyiz dedikendi doktoruma güveniyorum o yüzden tetanoz olacağım herkes doktorunu dinlesin gerek görmeyen doktor da vardır elbet bildiği
amiiinnn canım ınsallaahhh, dun aldım bendeSizler aldıysanız güzel günlerde kullanın inşallah
bunlardan bende alıcam çok tatlılar yaaaaaKızlar ben yenidoğan almışım hatta abartarak0-3 , 3-6 da düşünüyorum benim yaşadığım yer soğuk 6-9 yaz gibi alacağım 10 ar parça gibi sonrasını yine kış alacağım insallah doğru yapıyorumdur hatta şunları yaz için aldım bile
Bende sordum karma eğer ölü aşıysa vurulablirdin anne ve bebek aşıları sağlık ocağının sorumluluğunda dediBende sordum doktoruma bugün oda ol dedi karma yada tetenoz hangisi ellerinde varsa onu vururlar dedi öyle söyleyince içime sindi biraz
Evet bende gördüm covid gibi önce türkiyede görülmedi dedi 5-10 gün sonra vakaya rastlandı diyorlar kapanış söz konusu yok diyorlar ama kesin oda olur eski günlere dönmeyiz inşallah ama ben sosyal mesafeye şimdiden başladım bile son geçirdiğim grip enfeksiyonu beni çok kötü yaptı hala daha kulağımda etkileri geçmedi ilk defa byle bişey yaşadım erisin belirtilerine baktım ama bitek kulak ağrısı yazmıyordu gerisini yaşadım resmenKızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var
İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Bende mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyorum Allah yardımcımız olsunEvet bende gördüm covid gibi önce türkiyede görülmedi dedi 5-10 gün sonra vakaya rastlandı diyorlar kapanış söz konusu yok diyorlar ama kesin oda olur eski günlere dönmeyiz inşallah ama ben sosyal mesafeye şimdiden başladım bile son geçirdiğim grip enfeksiyonu beni çok kötü yaptı hala daha kulağımda etkileri geçmedi ilk defa byle bişey yaşadım erisin belirtilerine baktım ama bitek kulak ağrısı yazmıyordu gerisini yaşadım resmen
Ben hiç almamıştım dün sipariş verdim 50 cm yazıyor çok kısalar ya 3 aylık almak daha mantıklı gibiKızlar şimdi baktım da ben de 8 tane yenidoğan almışımneyse iyiki konuştuk ben 3 tane sanıp yine alırdım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?