2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben sola yatarken bebek kuduruk gibi hareketleniyor içeride rahatı bozuluyor sanki, sağa yatınca sakinleşiyor
Ne zaman sola yatsam başlıyor ayakları vurmaya bugün ödüm koptu uyku uyanık arasındayken hafif hafif dönüyordu sola yatmıştım bir vurdu korktum panik oldum sinirlendi bir karış boyuyla

Her gün bi tablet alıyorum öyle değil mi ki

Her gün bir tane içiyorum gebelikten önce başladım doğuma kadar devam edicem

Bana doktor elindeki folik asit bittikden hemen sonra başla dedi ilk etapda 3günde 1 dedi şimdi 2günde 1 diyor merak ettim ondan
Yaa o hareketlenme benim de hep sola yatınca oluyor

Kızlar dün ikindiden beri çok fena ishal oldum, sabah mide bulantılarıyla uyandım azıcık bişey yiyebildim, onu da hemen çıkardım. Ara salgına mi tutuldum, napcam şimdi öneriniz var mı? O eski berbat günlerimde gibiyim 7/24 mide bulantısı istifra olmasından çok korkuyorum eski günlere dönmekten çok korkuyorum

Patates haşlayıp yesen mi acaba bir de muz

Bana doktor elindeki folik asit bittikden hemen sonra başla dedi ilk etapda 3günde 1 dedi şimdi 2günde 1 diyor merak ettim ondan

Yaa o hareketlenme benim de hep sola yatınca oluyor
Benim doktor bunları hep bıraktırdı magnezyum, b vitamini sprey, d vitamini damla, demir alıyorum

Yarım bardak kola iç bir de muz ye kesiyor hemen

Rica ederim Ben detaylı usg’den sonra sipariş vereceğim cinsiyeti değişenleri görünce cesaret edemedim Set ulaştı mı elinize
Kız ne olacak giydir gitsin dert etme Ben ilk çocuğumda kız olduğunu bile bile mavi oyun parkı falan aldım rengi hoşuma gittiği için

Benim doktor bunları hep bıraktırdı magnezyum, b vitamini sprey, d vitamini damla, demir alıyorum
Ya kızlar d vitamini demişken ben d3 kullanıyorum ama değerlerime henüz baktırmadım. Geçen doktora sordum değerlerine baktır öyle kullan fazlası gebelikte zararlı olabilir dedi. Benimki damla 4 damla suya damlatıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz

Kız ne olacak giydir gitsin dert etme Ben ilk çocuğumda kız olduğunu bile bile mavi oyun parkı falan aldım rengi hoşuma gittiği için
Kız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyor Ayrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…