2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana doktorum coledan d3 yazdı her gün ekmeğe 2 damla damlatıp yiyorum güneşe çıktığın gün 1 damla damlat demişti o şekilde uyguluyorum.

Kız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyor Ayrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart
Ben artık isimli aldım detaylıda daha da süpriz çıkmaz diyorum çıkarsa da giydiririm

Bana doktorum coledan d3 yazdı her gün ekmeğe 2 damla damlatıp yiyorum güneşe çıktığın gün 1 damla damlat demişti o şekilde uyguluyorum.
Ayy ben o zaman çok damlatıyorum ya 2 ye düşüreyim hemen

Doktorun nasıl dediyse o şekilde kullan günde 8-10 damla kullanan da var.
Ya doktor yazarken demedi de eczanede evdekinin aynısını verince almadım sormadım da kaç damla diye. Gebelikten önce 5 damla şeklinde kullanıyordum ama 4 kullanıyorum şimdi

Ya doktor yazarken demedi de eczanede evdekinin aynısını verince almadım sormadım da kaç damla diye. Gebelikten önce 5 damla şeklinde kullanıyordum ama 4 kullanıyorum şimdi
E nabızdan reçete bilgileri gözüküyor olması lazım ordan bir bak istersen ya da doktoruna mesajla sorabilirsin

Anne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor

Anne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor
Ben kendi çantamı ayrıca taşırım diye düşünüyorum

Bana 9 damla dedi hergün
D vitamini hangisini kullanıyorsun canım
Felix d3 bebeğim

Her doktor farklı ya böyle kafamız karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…