İsmi düşündünüz müKız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyorAyrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart
Bana doktorum coledan d3 yazdı her gün ekmeğe 2 damla damlatıp yiyorum güneşe çıktığın gün 1 damla damlat demişti o şekilde uyguluyorum.Ya kızlar d vitamini demişken ben d3 kullanıyorum ama değerlerime henüz baktırmadım. Geçen doktora sordum değerlerine baktır öyle kullan fazlası gebelikte zararlı olabilir dedi. Benimki damla 4 damla suya damlatıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz
Evet düşündük değişmez gibi duruyor bakalımİsmi düşündünüz mü
Ben artık isimli aldım detaylıda daha da süpriz çıkmaz diyorum çıkarsa da giydiririmKız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyorAyrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart
Ya benim bebetonun cinsiyeti kesin ama burda değişen görünce cesaret edemedimBen artık isimli aldım detaylıda daha da süpriz çıkmaz diyorum çıkarsa da giydiririm
Ayy ben o zaman çok damlatıyorum ya 2 ye düşüreyim hemenBana doktorum coledan d3 yazdı her gün ekmeğe 2 damla damlatıp yiyorum güneşe çıktığın gün 1 damla damlat demişti o şekilde uyguluyorum.
Doktorun nasıl dediyse o şekilde kullan günde 8-10 damla kullanan da var.Ayy ben o zaman çok damlatıyorum ya 2 ye düşüreyim hemen
Ben regenesiz 1*1 coledan damla 2* 1 20. Haftadan sonra da demir 1*1 birde coraspirin 1*1 kullanıyorum su anRegenesisi bana multivitamin olarak verdi ek olarak magnezyum, demir ve d vitamini kullanıyorum hergün.
Ya doktor yazarken demedi de eczanede evdekinin aynısını verince almadım sormadım da kaç damla diye. Gebelikten önce 5 damla şeklinde kullanıyordum ama 4 kullanıyorum şimdiDoktorun nasıl dediyse o şekilde kullan günde 8-10 damla kullanan da var.
E nabızdan reçete bilgileri gözüküyor olması lazım ordan bir bak istersen ya da doktoruna mesajla sorabilirsinYa doktor yazarken demedi de eczanede evdekinin aynısını verince almadım sormadım da kaç damla diye. Gebelikten önce 5 damla şeklinde kullanıyordum ama 4 kullanıyorum şimdi
Benim 1 hafta geç döllenme ve erkekKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
Şuydu sanırım linkini bilmiyorum da Instagram da karşıma çıkınca görmüştüm
Bence kendi çantamız ayrı diye düşünmüştüm benAnne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor
Dimi hiç bunu düşünmemiştikBence kendi çantamız ayrı diye düşünmüştüm ben
Ben kendi çantamı ayrıca taşırım diye düşünüyorumAnne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor
Bana 9 damla dedi hergünYa kızlar d vitamini demişken ben d3 kullanıyorum ama değerlerime henüz baktırmadım. Geçen doktora sordum değerlerine baktır öyle kullan fazlası gebelikte zararlı olabilir dedi. Benimki damla 4 damla suya damlatıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz
Felix d3 bebeğimD vitamini hangisini kullanıyorsun canım
Aynen düşünecek ne kadar çok şey varmışDimi hiç bunu düşünmemiştik
Kızlar anne bebek bakım çantası aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız dikkat ettiğiniz bir özelliği falan var mı almadıysanız da araştırıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?