2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hayırlı olsun bana da aynı 13 te erkek dedi alisveris yaptım bir degistiyse yandikkkkk

Kaçıncı haftada aşagıdaydı ve şu an kaçıncı haftadasın canm . Bendede aynı sıkıntı var çıkması için neler yaptın

Haydaaa şansa bak yaaa ne umut etmiştik biz de demek kızdan erkeğe dönüyor hayırlı olsun

Kızlar bir kaç gecedir korkuyorum yani ben normalde hiç korkmam böyle korku vs yoktur çokta önemsemem ama içimde sürekli tetikte bisey var gibi gece uyanıp korkuyorum size de oluyor mu? Değişik bir his var
Bende çok korkuyorum ciddi anlamda bir de üstüne rüyalar eklenince lavaboya bile eşimle gitmek zorunda kaldım geceleri.Gebelike korkular için Allah'ın isimlerinden El mübdi isminin zikredilmesini tavsiye ediyorlar bende başlacağım inşallah

Kızlar selam hepinize geceleri hiç rahat uyuyamıyorum acaba önerdiğiniz kullandığınız bir yastık var mı bazı hamile yastıkları var acaba gereksiz mi olur şu an bi sırtıma koyuyorum bi bacağımın arasına bu seferde o kadar yastık boğuyor

Bende hiç rahat uyuyamıyorum hamile yastıklarından alsam onda da daralırım kesin

Üstümdeki yorganı bacağıma yastık gibi kullanıyorum cekerek, ben de yastığa gecicem. Ay uyuması ne zormuş sanki karnimda ağırlık var baya gibi dönerken falan uyanıyorum normalde hiç hareket etmem

Gebeliğimin başında bel ve sırt ağrılarım arttıgı için e bebekden bunu almıştım ben. Şimdi bunsuz uyuyamıyorum

Ben bebisi bayagi hissediyorum bazi gunler cok hareketli oluyo bazi gunler daha durgun bizimde onumuzdeki hafta c.tesi detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim insallah hersey yolunda giderse park yatagini siparis vericem
Benimki de sabahın körü en hareketli zamanları fıldır fıldır sabah 6 da başlıyor

Kız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyor Ayrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart
Ben beklemedim astral baby den siparişi verdim gitti inşallah değişmez artık en son 15+5te kızdı yoksa oğluşa cemre ismi hiç yakışmayacak

Ya benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…