- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.628
- 63
- 27
Ben günde 9 damla kullanıyorumAyy ben o zaman çok damlatıyorum ya 2 ye düşüreyim hemen
Hayırlı olsunKızlar benim kızım olacakmışşB Buffalosos tablodaki erkeği silip kız yapabilirsin canım. 12+4de doktor erkek demişti bugün 16+4dd gittim kesinleşti kız olduğu hatta loplarını dahi görüyorum alışverişini yapabilirsin dedi doktor :)))
Kaçıncı haftada aşagıdaydı ve şu an kaçıncı haftadasın canm . Bendede aynı sıkıntı var çıkması için neler yaptınKızlar bugün rutin muayenem vardı bebeğiş eşiği aşşağıda denmişti bir önceki kontrolümde çok şükür şimdi çıkmış. Bu muayenedede kesedeki suyu fazla gördü doktorum detaylıda net konuşursunuz dedi varmı başına gelen duyan sanırım gebelik şekeriylr alakalı olabilirmiş
Canım çok sağol. Bize de sürpriz oldu :)Hayırlı olsunbana da aynı 13 te erkek dedi alisveris yaptım bir degistiyse yandikkkkk
Haydaaa şansa bak yaaaKızlar benim kızım olacakmışşB Buffalosos tablodaki erkeği silip kız yapabilirsin canım. 12+4de doktor erkek demişti bugün 16+4dd gittim kesinleşti kız olduğu hatta loplarını dahi görüyorum alışverişini yapabilirsin dedi doktor :)))
Teşekkür ederimHaydaaa şansa bak yaaane umut etmiştik biz de demek kızdan erkeğe dönüyor hayırlı olsun
Evet yine pipi gösterdiTeşekkür ederimsizin nasıl oldu en sok takip edemedim erkek olduğu kesinleşti mi ?
Olsun herşeyin başı sağlıkEvet yine pipi gösterdidetaylıda da değişmez kesin gibi artık bizim
Bende çok korkuyorum ciddi anlamda bir de üstüne rüyalar eklenince lavaboya bile eşimle gitmek zorunda kaldım geceleri.Gebelike korkular için Allah'ın isimlerinden El mübdi isminin zikredilmesini tavsiye ediyorlar bende başlacağım inşallahKızlar bir kaç gecedir korkuyorum yani ben normalde hiç korkmam böyle korku vs yoktur çokta önemsemem ama içimde sürekli tetikte bisey var gibi gece uyanıp korkuyorum size de oluyor mu? Değişik bir his var
Ben daha hiçbir şey almadım bilmiyorum cinsiyeti de öğrendik ama ne zaman başlarız bilmiyorum son aylara bırakalım dedik öyle de herşey pahalanıyor git gideBen bebege birkac kiyafet tulum vs aldim islak mendil filan. Son aya kadar almayayim diyorum ya.
Bende hiç rahat uyuyamıyorum hamile yastıklarından alsam onda da daralırım kesinKızlar selam hepinize geceleri hiç rahat uyuyamıyorum acaba önerdiğiniz kullandığınız bir yastık var mı bazı hamile yastıkları var acaba gereksiz mi olur şu an bi sırtıma koyuyorum bi bacağımın arasına bu seferde o kadar yastık boğuyor
Kızlar selam hepinize geceleri hiç rahat uyuyamıyorum acaba önerdiğiniz kullandığınız bir yastık var mı bazı hamile yastıkları var acaba gereksiz mi olur şu an bi sırtıma koyuyorum bi bacağımın arasına bu seferde o kadar yastık boğuyor
Benimki de sabahın körü en hareketli zamanları fıldır fıldırBen bebisi bayagi hissediyorum bazi gunler cok hareketli oluyo bazi gunler daha durgun bizimde onumuzdeki hafta c.tesi detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim insallah hersey yolunda giderse park yatagini siparis vericem
Ben beklemedim astral baby den siparişi verdim gitti inşallah değişmez artık en son 15+5te kızdı yoksa oğluşa cemre ismi hiç yakışmayacakKız bebeğe mavi gidiyorda erkek bebeğe pembe gitmiyorAyrıca takım isimli de yani hiç gideri yok o yüzden detaylıyı beklemem şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?