2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bir kaç gecedir korkuyorum yani ben normalde hiç korkmam böyle korku vs yoktur çokta önemsemem ama içimde sürekli tetikte bisey var gibi gece uyanıp korkuyorum size de oluyor mu? Değişik bir his var
Bende de var 2 gecedir kötü rüya görüyorum

Hissediyorum ben ama hissetmemek de normal diye biliyorum seğirme atım kelebek çırpınır gibi içinde kayıyor gibi oluyor

Kesinlikle çok haklısın. Ben araştırırken alacağım sayfanın (astral baby) sertifikasına bakmıştım. gots+oeko tex sertifikasına sahipmiş o yüzden içim rahat. Bilgilendirme için teşekkürler
Ben de takip ediyorum astral baby ben de oradan alacağım

Canım birşey soracağım dediğin sadece baskı olanlar için mi yoksa kıyafetin rengindeki kumaş içinde mi bu sertifikaya bakmak lazım. Bakıyorumda pek göremedim sertifika koyan site

Evet teşekkür ederiz bende isimli set aldım en güzel oradaydı
Rica ederim Ben detaylı usg’den sonra sipariş vereceğim cinsiyeti değişenleri görünce cesaret edemedim Set ulaştı mı elinize

Kızlar anne bebek bakım çantası aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız dikkat ettiğiniz bir özelliği falan var mı almadıysanız da araştırıyor musunuz

Kızlar anne bebek bakım çantası aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız dikkat ettiğiniz bir özelliği falan var mı almadıysanız da araştırıyor musunuz
Ben Kraft aldım ama Zara’nın yandan çantası da gözümde kaldı

Eklentiler

• IMG_0033.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…