2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet orası doğru stok yapmak istersek elimizde kalabilir ama ocaktan sonra da artışlar olacak birde kampanyalar olunca da kaçırmak istemiyorum bilemedim bende
Orası öyle haklısınız çok hızlı fiyat artıyor artık bir aldığımı bir daha aynı fiyata asla alamıyorumprima’da sorun çıkmaz bence çoğu bebekte

Ya benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Ben 21 de gidiyorum canım yani haftaya bazı doktorlar daha erken de bakabiliyor.

Yokya gunde 1 bucuk litre zor iciyorum niye boyle oluyo
Ben saymadım ama bende de sık oluyor normal diye biliyorum canım son aylara doğru artıyormuş. Bebek büyüdüğü için

Bunun setlerini bende çok beğendim çok kaliteli duruyor iyi yorumlarda çok var kötüde genelde fazla yük konulmasından sapları çabuk aşınıyormuş,dikişleride çabuk atıyor diyenlerde var

Kızlar bir kaç gundur aşırı midem yanıyor mide yanması icin bisey yapib geçen oldumu? Midem yanıyor yediğim yemeğin tadi geliyor agzima sonrada kusuyorum sanki yara baglamış gibi acyor kendimi tutamıyorum acaba ne yapsam

Benimde çok yanıyordu doktor rennie alabilirsin ya da gaviscon dedi

Kızlar %25 indirim varmış ebebekte bunu aldım

Eklentiler

• 08DD87EE-30CB-40F9-B7DC-6880B2BAA138.webp
    10 KB · Görüntüleme: 48
Rennie verdi doktor bana mide yanması yaşarsan kullab diye. Şurup gibi olandan

çok teşekkür ederim be kadar güzel bir bilgilendirme eşim de tekstil işiyle ilgileniyor dediğniz gibi bazı kriterlere dikkat etmek lazım lcwnin gerçekten kaliteli olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…