Orası öyle haklısınız çok hızlı fiyat artıyor artık bir aldığımı bir daha aynı fiyata asla alamıyorumEvet orası doğru stok yapmak istersek elimizde kalabilir ama ocaktan sonra da artışlar olacak birde kampanyalar olunca da kaçırmak istemiyorum bilemedim bende
Haklısın canım önce bi değerlerime baktırmam lazımBen günde 8 damla kullaniyirum degerlerm normaldi ona bile 8 dedi doktoruna danismadan düşürme bence
Ben 21 de gidiyorum canım yani haftaya bazı doktorlar daha erken de bakabiliyor.Ya benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Çok su içiyorsun heralde canımKizlar 20.haftaya giriyorum deli gibi idrara cikiyorum yaa delircem gunde 15 20 oluyo sanki normal mi sizde yasiyor musunuz bu durumu
Yokya gunde 1 bucuk litre zor iciyorum niye boyle oluyoÇok su içiyorsun heralde canım
Ben saymadım ama bende de sık oluyor normal diye biliyorum canım son aylara doğru artıyormuş. Bebek büyüdüğü içinYokya gunde 1 bucuk litre zor iciyorum niye boyle oluyo
Benimle ayni durumu paylasan arkadaslarim var miKizlar 20.haftaya giriyorum deli gibi idrara cikiyorum yaa delircem gunde 15 20 oluyo sanki normal mi sizde yasiyor musunuz bu durumu
Bunun setlerini bende çok beğendim çok kaliteli duruyor iyi yorumlarda çok var kötüde genelde fazla yük konulmasından sapları çabuk aşınıyormuş,dikişleride çabuk atıyor diyenlerde varSoho anne bebek çantasına bayıldım acaba bu kadar para vermek gereksiz mi olur yoksa bu tür ürünler bu paraları hak ediyor mu anlamıyorum ya motheric Soho Vegan Deri Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Sırt Çantası, Biberon Çantası Ve Ped Ile Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimde çok yanıyordu doktor rennie alabilirsin ya da gaviscon dediKızlar bir kaç gundur aşırı midem yanıyor mide yanması icin bisey yapib geçen oldumu? Midem yanıyor yediğim yemeğin tadi geliyor agzima sonrada kusuyorum sanki yara baglamış gibi acyor kendimi tutamıyorum acaba ne yapsam
Merhaba hangi sitede indirime giriyor yazar mısınızSağlıkla gelsinler de halledilir merak etmeyin şimdiden bez stoğu yapın indirime çok giriyor sleepy molfix ve turco baby sürekli indirimde takip edin
Rennie verdi doktor bana mide yanması yaşarsan kullab diye. Şurup gibi olandanKızlar bir kaç gundur aşırı midem yanıyor mide yanması icin bisey yapib geçen oldumu? Midem yanıyor yediğim yemeğin tadi geliyor agzima sonrada kusuyorum sanki yara baglamış gibi acyor kendimi tutamıyorum acaba ne yapsam
Sleepy trendyolda 2.si 1tl diye biliyorum. Diğerlerini bilmiyorumMerhaba hangi sitede indirime giriyor yazar mısınız
Rennie verdi doktor bana mide yanması yaşarsan kullab diye. Şurup gibi olandan
Teşekkür ederim kızlar doktorumada yazdim daha cevap vermedi ay inşallah geçer yaBenimde çok yanıyordu doktor rennie alabilirsin ya da gaviscon dedi
çok teşekkür ederimKızlar yanlış anlamazsınız bir öneride bulunmak istiyorum. Ben tekstil mühendisiyim ve bebek - çocuk giyim üretimi yapıyoruz. Naçizane fikrim bilinmedik yerlerden öyle İnstagramdan falan baskılı ürün almayın. Bebeklerimizin çamaşırını bile yıkamak için özel deterjanlar alıyoruz , baskılarda kullanılan boyar madde inanın çok önemli ve sertifikasız ürünler çok ağır metal içermekte ve kansorejen yapıda. Düz şeyler ve ya nakışlı şeyler tercih etmeye çalışın . Baskılı ürünler almak istiyorsanız ve çok para vermek istemiyorsanız bunun en iyi alternatifi lcwaikiki. Ebebek de satılan bir çok markada da test falan yapılmıyor. Dünya genelinde tekstilde Hm ve marks and spencerın özellikle çocuk gurubunda çok ağır test standartları vardır ve lcwaikiki de bu standartları karşılamaktadır. Ya da şöyle söyleyeyim alacağınız ürünün etiketinde/fiyat kartında oekotex ve ya goats ibaresi bulunuyorsa baskılı ürünler alın.
Eki Görüntüle 3302100 Eki Görüntüle 3302101
Allah şifa versin canm ya vücudun su kaybetmesin git bi acile ishalde var diyordun git bence bi serum taksınlar bebeişte büyüdü artık halsiz kalırsın iyiceKızlar bir dua eder misiniz? Kusmalarim başladı, bir bardak su içemedim sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?