2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Güle güle kullan canım kraft diamond da böyle ne farkı var acaba

Güle güle kullan canım kraft diamond da böyle ne farkı var acaba
Ya açıkçası çok bir fark yok marka farkı var. Belki birazda kumaş farkı vardır. Kraft bu çantaya en iyi alternatif. Etrafımda hiç Kraft kullanan olmadığı için kalite kıyaslaması yapamıyorum. Ben biraz takıntılı olduğum için bunu almak istedim

Belki kıl dönmesi fln olmuştur. Geçiyorsa üzme kendini.
Yok canım kıl dönmesi olamaz çünkü küçük iç dudaklardan biri orda kıl yok ya enfeksiyon olabilir biraz indi sanki şişlik takip edicem geçmezse doktora gidicem yarın

Mantar canim travazol u hamile kalmadan önce kullanırdım bir kez kullanmaya rahatlatırdi doktoruma geçen hafta kullanabilir miyim diye sordum abartmamak kaydıyla kullanabilirsin dedi

Ben akünün hariç kotlarım için trendyoldam bel genişletici aldım. Küçük bir parça eğer basen ya da bacaklardan fazla kilo almadıysanız tavsiye ederim

Ben akünün hariç kotlarım için trendyoldam bel genişletici aldım. Küçük bir parça eğer basen ya da bacaklardan fazla kilo almadıysanız tavsiye ederim
Tunik vs giyenler için sanırım bu. Tişörtle kullanım için uygun değil gibi geldi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Ben de aynı durumdayım maalesef. Hem kilo aldım hem de çok ödem var. Bu ödem işini nasıl halledeceğiz bilemiyorum
Bu arada ben pentiden hamile taytı aldım inanılmaz rahat , öneririm

Ben de aynı durumdayım maalesef. Hem kilo aldım hem de çok ödem var. Bu ödem işini nasıl halledeceğiz bilemiyorum
Hangi beden aldın acaba m mi L mi olur çok kararsızım s o kadar küçük oldu ki bacaklarımdan geçmedi

Bende dun mide yanmasından kotuyudm doktorum bir ilaç dedi ve maden suyu ic dedi bide elma yedim su icdim bolbol geçti şükür. Amma diger kasinmaya biseu diyemem doktoruna sor mutlaka belki mantar ve ya enfeksiyondur

Yok canım kıl dönmesi olamaz çünkü küçük iç dudaklardan biri orda kıl yok ya enfeksiyon olabilir biraz indi sanki şişlik takip edicem geçmezse doktora gidicem yarın
Eğer şişse kaşınıyorsa ağrı yapıyorsa bartolin apsesi olabilir ben de önceki yıllarda çıkmıştı çok kötü bir şey o şiş yerden sıkınca ya da kendisi boşalıyor iltihap çıkıyor içinden o zaman rahatlıyorsun

Krafta baktim canim amma seninkinide begendim ya cok guzelmis

Canım sabah uyandım işte kasindi normal kasidim bı baktım büyüklük hissi geliyo aynaya kostüm hemen bı baktım ki kocaman olmuş afedersiniz sarkmış şişmiş çok korktum şu an kaşıntı ağrı yok ama sönük bı şişlik yine duruyo off neden oluyor ki bu

Doğal bı yöntemi var mı peki şu an bu şişlik başka nasıl geçecek yarına kadar geçmezse doktora gidicem zaten

Ben trendyolden hem
Genişletici iki hamile kot artış diye bi markanın taytlarını aldım kışlık şardonluymus bi de defactodan hamile t-shirt aldım iki tane her şey o kadar pahalı ki

Tuzu keserek ve bol su içerek ama ben peynir ve zeytin çok sevdiğim için ödemlerimle yaşıyorum maalesef

Ben bekarken bi kere olmuştu, iç dudaklardan sadece biri şişmişti, ama devam etmeden geçti kendi kendine. Neydi o hiç bilmiyorum

Tatlı tatlı kaşınıyor ve sürekli kaşınma isteği geliyor ve kendini durduramiyorsan mantardir ağrı yapmaz mantar
Yok canım ne ağrı ne kaşıntı var, sadece sabah bir kere kasidiktan sonra şişti şimdi ağrı acı kaşıntı yok sadece şişlik var çamaşırın üstünden bile gorunen akıntım koku vs hicbisey yok çok hafif söndü gibi ama yine de var ılık suyla yıkadım sadece

Ben bekarken bi kere olmuştu, iç dudaklardan sadece biri şişmişti, ama devam etmeden geçti kendi kendine. Neydi o hiç bilmiyorum
Ay inşallah öyle olur canım dediğim gibi iç dudak ne ağrı ne kaşıntı nede akıntı var Geçmezse doktora gidicem yarın acaba ne bu böyle çok kötü bir kadın için dışardan belli oluyo pipi ucu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…