2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Nasıl üzüldüm Rabbim içini ferahlatsin bir an önce sağlıklı gebelikle yerini doldursun inşallah
Saglikli bir gebelik olsaydı bırakıp gitmezdi canim senin rabbim böyle uygun görmüş kaderine bunu yazmış kolay değil icinde kaliyo ama zamanla sizi kaliyo aynı şeyleri yaşayan bir anne olarak diyorum önemli olan isyan etmemek rabbim ne eylerse güzel eyler bol bol sabır versin ve kucağını bos bırakmasın hayırlısıyla

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötü ve şok oldum allah yardımcın olsun. Bebeğiniz melek oldu Allah size sabır versin çok zor anlıyorum amma güçlü olmaya çalış dün ağlıyordun anneler hiss ediyor gibi

Cennet bileti olacak inşallah meleğiniz, aybı imtihanı yaşadım biliyorum, bu haftalardaydım bende, ikiz bebeklerim daha büyük bir imtihan yaşamayayım diye beni cennette beklemek üzere gittiler. Rabbim kolaylaştırsın sürecinizi

Kızlar guya ebebek indirim haberi vermeye girmiştim. Kayıp haberi duyunca çok kötü oldum allah bebeklerimizi korusun kimseye bir daha kayıp yaşatmasın.Bu kadar onlara alışmışken kaybetmek insanı öldürüyor gibi. Allahım inşallah bebeğini kaybeden her anneye yine anne olmayı sağlıklı bebekler dogurmayı nasip etsin aminn

Ben öğlen düştüm, aysk bileğim çat etti, üstüne basamıyorum. Acile gittim röntgende çekemediler haliyle, kırık yada çatlaktan şüphelenmediler ama çok canım yanıyor. İnşallah çabuk düzelirim. İki kızım okula gidiyor ne yapacağım bilmiyorum

Gecmis olsun ya buz koy şişmesin

Allah sabır versin kuzum okurken donakaldim başın sağolsun

Geçmiş olsun

Kızlarr detaylı ultrasondan çıktım ne yazıkki düşündüğüm gibi geçmedi. Cinsiyetimiz kesinleşti inşallah bir kzıım daha oluyor. Genel bütün bulguları iyi ve sağlıklı sadece kalbinde 3 delik saptandı zamanla kapanabilme ihtimali çok yüksekmiş amniyosentez öneriyorum diyince çok üzüldüm downlı bebeklerin bulgularından olabilirmiş. Yan etkilernden dolayı yaptırmayı düşünmüyorum bana çok dua edin bebeğimin kalbindeki delikler kendiliğinden zamanla kapansın sağlıkla kucağıma alayım

Gecmis olsun ya buz koy şişmesi
Kıyamam canım ya inş istedigin gibi olur sağlıkla sihhatle doğsun güzel kızın kalbine göre versin rabbim

Rabbim gönlünden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin İnşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim korktuğunuzdan emin eylesin, hemencik kendiliğinden kapansın inşallah

Başın sağolsun Allah size güç kuvvet versin o daha doğmadan ailesini düşünmüş Rabbim en hayırlı zamanda tekrar bir evlat nasip etsin

Basın sağolsun, sağlıkla kucağına al bebeğini insaallah. Farklı bir sehirdeyiz tayin aldık gidicez, doktor genetik teste gönder dedi. Ama o zaman da parçalayıp çöpe mi atarlar. Ben de gömmek istiyorum. Kalbimin bir yarısı hep ilk tayin yerimizde kalacak

Başınız sağolsun amin çok sagolun

Nasıl üzüldüm anlatamam , bebeklerimiz kardeş sayılır bizim de evladımız sayılır acını yakından hissediyoruz Allah tez zamanda güzel sağlıklı gebelikler versin inş. Üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…