2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Normal doğum mu yaptiracaklar canim çöpe atma yok bebeğin plesantadan sivi ve parça aliyorlar bulunduğu sividan bebeğe otopsi yok canm bütün zarar görmemiş bir şekilde alıyorsun eğer normal doğum yaptırırlar sa afedersin alt taraftan ilac verip dusurttururlerse Kürşat işi yoksa

Haklısın ama bunu da düşünme olacak varsa başka bir şey
Doktoruma sordum artık 4. Aydayım risk yok de mi diye gebelikte risk her zaman var dedi yani onu düşünürsek kafayı yeriz

Bende gomulmesinden yanındayım tıbbi atık gibi görünmesin ben meram tip üniversitesinde prof doktor kazım gezginc in hastasıydim çok.saygili ve halden anlayan biriydi

Kalbini ferah tut inş ya benim de 18. Haftada kızımın bağırsağında parlaklık görüp bir sürü hastalık saymıştı
Şükür kayboldu
Ayrıntılı ultrason nasıldı nasıl baktı renkli mi ? Amniyosentez yaptıracak mısınız

Haklısın ama bunu da düşünme olacak varsa başka bir şey
Doktoruma sordum artık 4. Aydayım risk yok de mi diye gebelikte risk her zaman var dedi yani onu düşünürsek kafayı yeriz
Evet risk her zman var diyorlar canm benim kaybettiğim bebek engelli yüzde 99 yaşama ümidi olmayan bebekti o yüzden bu gebeligim de risk altında ydi ama çok.sujur genetik.bozukluk yoktu rubella laneti yüzünden di bebeğin durumu allahim herkesin gönlüne göre ins

İşte herkese bir şey sebep oluyor Allah daha kötülerinden korusun Allah rahmet eylesin inş

Evet renkli baktı çok detaylı kalbe geldiğinde tekrar tekrar ölçüm yaptı o an anladım bişey olduğunu ama hiç aklıma gelmemişti. Bebek içinde anne içinde yan etkisi çok olan birşey o yüzden düşünmüyoruz yaptırmayı sadece kalp bulgusu tek başına down demek için yeterlimi bilemedim bebeğimin biraz daha büyümesini beklicem anne karnında olduğu sürece gelişimini tamamlamış sayılmaz sonuçta 20. Hafta daha bebeğim gslişiyor

Ah canım
Ah canım benim ne kadar üzüldüm bugün benimde bebeğimin kalbinde anomaliler görüldü 3 delik rabbim bütün bebeklere sağlık versin sanada hayırlı zamanda bu duyguları en güzel şekildw yaşatsın başın saolsun

İnşallah sağlıklı sihatle güzelce hayirla gelsin bebisleriniz

Şimdi suni sancı mi verecekler, alttan ilaç verince de normal doğuma mi giriyor. Normal doğum gerceklesemezse kürtaja mi alıyorlar bilgilendirir misin

Burun kemiği falan görülmemiş miydi omurilik iskeleti 2 li tarama da tabi ki hemen downli denmez çok özel çocuklar oluyorlar herseyin hayırlısı

Şimdi suni sancı mi verecekler, alttan ilaç verince de normal doğuma mi giriyor. Normal doğum gerceklesemezse kürtaja mi alıyorlar bilgilendirir misin
Canim benim rahim açılsın diye alttan ilac verdiler rahmin açılmadı 3 gün boyunca sonra Sünni sancı veriler 2 gün eğer suni savcıyla da olmasaydı beni sezeyana alçaklardi ama.herkesin rahim yapısı farklı 2 saatte de düşürenler oldu ben gibi 5 gün de hastanede kalanlar onu bilemeyiz şimdi ama korkma bebeğin kac haftalik tam

Kaybolur o inşaallah canım. Benim yeğenim de bir delikle doğmuştu, kolay bir ameliyatı var Allah'ın izniyle, geçen hafta ameliyatını oldu 5 yasinda, şu qnda da iyi durumda inşaallah daha da toparlanir. Tedavisi olsun da her hastalığın rabbim beterinden korusun. Hiç üzülme Allah'a dua et bizim imtihanimiz her şey

17. Haftadayim ama doktor bir hafta 10 gün önce durduğunu ve bebeğin toplandığını söyledi,şeklini kaybetmişti ultrasonda görür gormez anladım inşaallah bugün içinde normal bir şekilde olur

20 haftalikken önce dogan bebeklere düşük diye bakıyorlar kadin doğumlcular ama benim doktoruma göre ben lohusaydim sütüm.geldi herkeste farklı hormon ilacı kullandım süt kesilsin diye 20 25 gün kanama oldu ve iki tane alttan dikisim oldu cayi dardı plesantasini eşini alabilmek.icin doktor biraz zorlandı plesta düşmedi onun için Kürşat yaptılar içimi temizlemek icin

Hangi ildeydiniz acaba ya aslında amniyosentezi de iyi Araştırmak lazım yapıp da sıkıntı yaşamayan da çok ama inş kendiliğinden kapanır
Yalnız anlamadığım her bebeğin doğuma kadar açık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…