2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Malesef bende adını görüntüsünü bile görmek istiyorum mangal kokusu geldiğinde çok severdim o kokuyu, şimdi kokuyu alınca çok kötü oluyorum ama bu durum beni üzüyor çocuğa yediremiyorum diye suçluyorum kendimi

Omegalı takviye alıyorsan zaten balık yemiş gibi oluyorsun canım hiç dert etme bebiş besleniyor bizim zamanında yediğimiz depolardan onlar rahat olan bize oluyor
Omega vermedi doktorum, mide bulantın var daha sonra veririm dedi bi sonrakinde sorayım

Bende öyleyim canm ya kofte yiyorum eğer et yiyemiuorsan canim yesil.mercimek yemegi eristeli yesil.mercimekmcorbasi gibi şeyler yemeye çalış
Tamam canım onları deneyim ben köfte pide lahmacun hiç bişey yiyemiyorum et ile ilgili hiç bişey malesef

Gene iyi çözümü bulmuşsun ben hiç bi şekilde bulamadım tiksiniyorum zorla yiyorum bazen oda bebek için

Evet bende mutfağa giremedim uzun zaman yemek yapmadım şimdi 19. Haftamdayım yeni yeni yemek yapıyorum oda et yemeklerini hala yapamıyorum yapınca evde durasım gelmiyor

Ya kızlar size bi sey sorucam. Benim bu karın kasik agrilarimin sebebi demir ilacı olabilir mi? Bugun şu saat oldu atmadım en son dün öğle saatlerinde gibiydi attım. Ama önceki günlere göre ağrılarım en aza indi diyebilirim. Hatta bi çılgınlık yapıp bugünkü dozu almayıp denesem diyorum. Baktığımda ağrıların başlaması ve ilacı kullanmaya başlama zamani nerdeyse aynı zamana denk geliyo. Sizce bugun almayıp deneyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim. Bi sorun olur mu.? Yan etkiler de yaziyo agri. Fakat acillik etti beni defalarca acaba kullandığım ilacı mi değişim talep etsem. ilac da Gyno ferro sanol kapsül

benim de 9-6 ya da 8-5 hep ama doktor iyi sorun yok dedi

Bende de tansiyon düşüklüğü var bi yere gezmeye alışverişe gitsek 1 saat bile ayakta duramıyorum kendimi zor atıyorum eve ama doktor yapacak bişey yok sadece su iç dedi

Kızlar şimdi size acil bir sorum var Serina 2 in 1 mi sansa ev tipi anakucağı mı
Deneyimleyen var mı

Valla az önce içtim hem de acılı. Bir şey olmaz umarım ya benim canım da çekiyor djdjfj

Kızlar şimdi size acil bir sorum var Serina 2 in 1 mi sansa ev tipi anakucağı mı
Deneyimleyen var mı
Ben babybjörn aldım. Serina yı arkadaşım kullandı bebeği sevdi. Diğer arkadaşımınki hiç durmamış üstüne biraz şans işi hddjdj

Kızlar bir sorum olacak biberon ısıtıcı alacak mısınız? Araştırırken resmen her gün yeni bir masraf çıkıyor Sağıp dolaba attığımız sütler için kullanılır mı ne düşünüyorsunuz?

Ben babybjörn aldım. Serina yı arkadaşım kullandı bebeği sevdi. Diğer arkadaşımınki hiç durmamış üstüne biraz şans işi hddjdj
Benim kızım o tarz anakucağını hiç sevmemişti ve hamak almıştık çok iyi olmuştu. Serina da hamak mantığında o yüzden alayım diyorum ya

benim de 9-6 ya da 8-5 hep ama doktor iyi sorun yok dedi
Benim de öyle çıkıyor, doktorlar düşük olmasını seviyoryüksek tehlikeli diye.
Bende de tansiyon düşüklüğü var bi yere gezmeye alışverişe gitsek 1 saat bile ayakta duramıyorum kendimi zor atıyorum eve ama doktor yapacak bişey yok sadece su iç dedi
Aynı öyleyim işte.Su içmekten başka yapacak birşey yok sanırım.
ben kullanmamıştım ama biberon aktif kullanılacaksa pratik olabilir aslında, fiyatlar nasıl? Pahalı değilse alınabilir

Ben yegenimde kaynamış altı kapanmış suyun içine koyuyodum sütü. O şekilde isitiyodum biberonla. Hic eve kalabalik edemem şahsen

Omega vermedi doktorum, mide bulantın var daha sonra veririm dedi bi sonrakinde sorayım
Evet al mutlaka canım bir de yemiyorsun da daha iyi olur artık bulantı yapmaz bende ilk zamanlarda yapıyordu artık kesildi her sabah kahvaltı sonrası içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…