Çikolata yedinizmiBen ciktim kizlar ileriki aylarda yuksek tansiyon yonunden takip istedi onun disinda sikinti yok 21+4 bebis 520 gr boyunu soylemedi cinsiyet degismedi erkekprof halil aslan a yaptirdik yarim saatten fazla surdu fazla poz vermedi kasilmam varmis yuzunu rahim duvarina dayadi sipa
Malesef 20 günü askindir bende o agrilar var. Net teşhis konulamadi hala. Bi bebek buyuyo dediler bi idrar yolu enfeksiyonu dediler bi rahim ağzı kisalmasi başlamış ondan dediler. Mevlama yasladım kendimi dua ile sifa bekliyorum.Karnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Bende öyleyim ne yazık ki adlarını bile duyunca kusasım geliyor proteini başka şeylerden almaya çalışıyorum köfte falan yersem yiyorum artık kendimi de çok zorlayıp strese sokmak istemiyorum olduğu kadar ne yapalımKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
Yemedim ama tok gittim baya hareketliydiÇikolata yedinizmi
Bende hiç su içmezdim normalde sabah akşam yudum yudum o kadar.İlk aylar zorla 2 litre içtim sonra saldım 1 litre felan içince kramplar sancılar girdi doktoruma söylememe rağmen bana ilk muyane ederken karnın sert geliyor 3 litre su içeceksin kasılmaları istemeyiz bu aylarda dediBende de kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor bi anda çok az su içiyorum ilk aylarda sudan soğudum hala da çok içemiyorum demek ki benimki de ondan
Doğru marketlerden aldığımız tavukların da ne olduğu belli değil zaten belki iyidir bile yememekbence tavuk köy tavuğu değilse yenmemesi gereken bir yiyecek ben zaten sevmezdim artık yemiyorum
Omegalı takviye alıyorsan zaten balık yemiş gibi oluyorsun canım hiç dert etmeKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
En büyük belirti kaşıntı ve koyu idrar. Kaşıntı gündüz de var ama geceleri artıyorMerhaba geçmiş olsun ne gibi belirtileriniz olmuştu ? Benim çok sık olmuyor ama elimin tersi kolum bacağım arada kaşınıyor. Tek belirti kaşıntı mı oluyor
Hiç bozma moralini en azından takipli olacaksın , bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..Yemedim ama tok gittim baya hareketliydi
Ben de doktorumla gorustum coraspin baslayalim dedi ama modum dustu insallah sorun yasamayiz ilerleyen donemde gelisme geriligi olabiliyomus ya da direnc azalabiliyomus 26 dq bir daha baktiracagiz
Bende öyleyim canm ya kofte yiyorum eğer et yiyemiuorsan canim yesil.mercimek yemegi eristeli yesil.mercimekmcorbasi gibi şeyler yemeye çalışKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
Daha bugün doğal ev tavuğunu yiyemedim . Ama ben çözümü karıştırmakta buldum nasıl diyeceksinKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
Bilmiyorum ki canım kalp doktorları bakıcaklar eğer tedavi yoksa alacaklarmis ama eğer ki bana bı zararı yoksa aldırmayı düşünmüyorum kıyamıyorum çünküCanım çok geçmiş olsun inşallah doktorlar olumlu sonuca varır bişey olmazneden oluyormus boyle hastaliar? Tedavisi yokmu?
Cok gecmis olsun rabbim yanında olsun yardımcın olsun inşallah iyi de kötü de Allah'tandır gelir ondan kötü bildiğimiz üzüldüğümüz şeylerde vardır bir hayırBilmiyorum ki canım kalp doktorları bakıcaklar eğer tedavi yoksa alacaklarmis ama eğer ki bana bı zararı yoksa aldırmayı düşünmüyorum kıyamıyorum çünkü
benim de sol tarafımda direnç görüldü iğneye devam dendi ama hiç öyle şeyler söylenmediYemedim ama tok gittim baya hareketliydi
Ben de doktorumla gorustum coraspin baslayalim dedi ama modum dustu insallah sorun yasamayiz ilerleyen donemde gelisme geriligi olabiliyomus ya da direnc azalabiliyomus 26 dq bir daha baktiracagiz
Orası öyle tabi kaderin önüne geçilmiyorCok gecmis olsun rabbim yanında olsun yardımcın olsun inşallah iyi de kötü de Allah'tandır gelir ondan kötü bildiğimiz üzüldüğümüz şeylerde vardır bir hayır
Lahmacundan da tiksindim malesefBenimde malesef protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormus 2 gün evvel doktorum uyardı. Senin gibi zerre içim almiyo et ürünü ne varsa. 2 gündür et yemegi yapıp getiriyo kv dem. Ama iyice tiksindim. Şükür balık olarak hamsi yiyebiliyorum. Onda da protein ne kadar var hic bilgim yok. Hayatımda yemediğim balığı yiyorum umarım tiksinmem. Baklagiller ve yumurtaya yüklenmeye calisicam. Sende öyle yap protein gerekli çünkü. Bide şey denedin mi lahmacun pide tarzı tuketmeyi belki o şekilde yiyebilirsin
Ben çok severdim balığı ama yok yiyemiyorumBen balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?