2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çikolata yedinizmi

Karnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Malesef 20 günü askindir bende o agrilar var. Net teşhis konulamadi hala. Bi bebek buyuyo dediler bi idrar yolu enfeksiyonu dediler bi rahim ağzı kisalmasi başlamış ondan dediler. Mevlama yasladım kendimi dua ile sifa bekliyorum.

Bende öyleyim ne yazık ki adlarını bile duyunca kusasım geliyor proteini başka şeylerden almaya çalışıyorum köfte falan yersem yiyorum artık kendimi de çok zorlayıp strese sokmak istemiyorum olduğu kadar ne yapalım

Bende de kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor bi anda çok az su içiyorum ilk aylarda sudan soğudum hala da çok içemiyorum demek ki benimki de ondan
Bende hiç su içmezdim normalde sabah akşam yudum yudum o kadar.İlk aylar zorla 2 litre içtim sonra saldım 1 litre felan içince kramplar sancılar girdi doktoruma söylememe rağmen bana ilk muyane ederken karnın sert geliyor 3 litre su içeceksin kasılmaları istemeyiz bu aylarda dedi

Omegalı takviye alıyorsan zaten balık yemiş gibi oluyorsun canım hiç dert etme bebiş besleniyor bizim zamanında yediğimiz depolardan onlar rahat olan bize oluyor

Merhaba geçmiş olsun ne gibi belirtileriniz olmuştu ? Benim çok sık olmuyor ama elimin tersi kolum bacağım arada kaşınıyor. Tek belirti kaşıntı mı oluyor
En büyük belirti kaşıntı ve koyu idrar. Kaşıntı gündüz de var ama geceleri artıyor

Yemedim ama tok gittim baya hareketliydi

Ben de doktorumla gorustum coraspin baslayalim dedi ama modum dustu insallah sorun yasamayiz ilerleyen donemde gelisme geriligi olabiliyomus ya da direnc azalabiliyomus 26 dq bir daha baktiracagiz
Hiç bozma moralini en azından takipli olacaksın , bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..

Bende öyleyim canm ya kofte yiyorum eğer et yiyemiuorsan canim yesil.mercimek yemegi eristeli yesil.mercimekmcorbasi gibi şeyler yemeye çalış

Daha bugün doğal ev tavuğunu yiyemedim . Ama ben çözümü karıştırmakta buldum nasıl diyeceksin
Mesela direkt haşlanmışsa yiyemem ama soslu işte sulu yemeklerde tadı karışacak şekilde olan yemekleri daha iyi yiyorum ya da pilavla karıştırıyorum ya da ekmek arasına kpyuyorum Napim hiç yoktan iyidir

Mutfağa bile giremedim ben 3 ay sonra annemin yanına gittim 1 hafta aynı şeyler devam etti mecbur geldim eve dedim kalk kocan aç oğlun aç iyi kötü girmeye başladım artık yemek yapıyorum mesela tavuk er ama kendim yemiyorum başka şeyler yiyorum tiksinmeler bitti ama bugün iki kere çıkardım usutmeden bol bol su içmekte fayda var şu içen biri değildim gunde 2 litreye basladim hamile.kaldigimdan itibaren sidi 3 litreye çıkardım içmediğim zaman vucut istiyo suyu

Canım çok geçmiş olsun inşallah doktorlar olumlu sonuca varır bişey olmaz neden oluyormus boyle hastaliar? Tedavisi yokmu?
Bilmiyorum ki canım kalp doktorları bakıcaklar eğer tedavi yoksa alacaklarmis ama eğer ki bana bı zararı yoksa aldırmayı düşünmüyorum kıyamıyorum çünkü

Bilmiyorum ki canım kalp doktorları bakıcaklar eğer tedavi yoksa alacaklarmis ama eğer ki bana bı zararı yoksa aldırmayı düşünmüyorum kıyamıyorum çünkü
Cok gecmis olsun rabbim yanında olsun yardımcın olsun inşallah iyi de kötü de Allah'tandır gelir ondan kötü bildiğimiz üzüldüğümüz şeylerde vardır bir hayır

Yemedim ama tok gittim baya hareketliydi

Ben de doktorumla gorustum coraspin baslayalim dedi ama modum dustu insallah sorun yasamayiz ilerleyen donemde gelisme geriligi olabiliyomus ya da direnc azalabiliyomus 26 dq bir daha baktiracagiz
benim de sol tarafımda direnç görüldü iğneye devam dendi ama hiç öyle şeyler söylenmedi ( sağ tarafımda bir sorun yoktu risk vs denmedi

Bu tansiyon düşüklüğü çarpıntı beni çok zorluyor ya, tsh ilaçla düzeldi demir için takviye alıyorum daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bol su iç sıvısız kalma dedi bol su içiyorum ama hiç ayakta durmamam gerekiyor, bir yerde işim varsa 1-1,5 saat bir yere gitsem hemen fenalaşıyorum çok sinir bozucu

Lahmacundan da tiksindim malesef genelde sebze ve meyve yiyorum

Ben balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorum
Ben çok severdim balığı ama yok yiyemiyorum çocuğa faydalı şeyler yediremiyorum diye de üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…