2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Decavit içiyorum bende o da bana bulantinyaoiuo damla varsa bide gunlukn4 damla onu bıraktım o beni kusturuyo ya ne olacak böyle halimiz ben ilk.hamilelihimde hiç bisey den tiksinmedim ha bire yiyoyordum çok güzel 70 kg hamile kaldım 80 kg doğuma girdim doğumdan sonra 74 kg idim r.200 gram.tosuncuk doğurmuştum bunda 78 kg ile hamile kaldım hiç kg almadım daha 18 haftalığına bakalim dogum sonrasi 90 bulurum gibi geliyo

Kızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
hamile pantolonu alsam mı? 4-5 ay için almakta istemiyorum bir yandan ama tekrar eski bedene de dönme hemen olmaz heralde doğumdan sonra da hamile pantolonları giyebiliyor muyuz

Giyinirsin ya ben ilk doğumundan 1 hafta sonra eski pantolonları girmiştim bunda ben de giremem gibime geliyor 2 2 tane hamile pantolonum var kaybettiğim gebelikten kalma onları giyiniyorum eşofmanla evde hala.oluyo pijama falan belki alırsam 1 2 daha alirim gibime geliyo üst tarafı ne etcex

Al bence dediğin gibi doğumdan sonra bacaklar karın hemen inmiyor 2 ay daha kullanırsın en az

Yani 500’den başlıyor kapsamı arttıkça fiyat da artıyor. Kimisi hem biberon ısıtıyor hem buharlı sterilazatör. Emin olamadım işe yarar mı diye

Ben yegenimde kaynamış altı kapanmış suyun içine koyuyodum sütü. O şekilde isitiyodum biberonla. Hic eve kalabalik edemem şahsen
Evet ben de kalabalık yapmak istemiyorum ama şart mı almak onu da bilmediğimden soruşturayım dedim

Yani 500’den başlıyor kapsamı arttıkça fiyat da artıyor. Kimisi hem biberon ısıtıyor hem buharlı sterilazatör. Emin olamadım işe yarar mı diye
Ben ısıtıcı ve sterilizatör almadığıma pişman olmuştum,ama o kadar zaman çile çektikten sonra şimdi de para kıyıp almaya gönlüm elvermiyor ilk gebelikse ve birden fazla çocuk düşünüyorsanız bence almak mantıklı

Kızlar dolaptan müslin önermişti buradan bi arkadaşımız ona çok teşekür ediyorum çok güzeller trendyolda tanesi 250 tl dolaptan tanesini 140a aldım defolu felan oluyor demişler ama ben hiç farketmedim defosunu gayet kusursuz duruyor

Eklentiler

• 20230923_204706.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 67
canım sen kuşadasındasın pantolan giyeceğin zamana kadar eski kilona gelirsin :)) zaten doğumdan 4 ay sonra da giyemezsin sıcaklar başlar :))

Evet ben de kalabalık yapmak istemiyorum ama şart mı almak onu da bilmediğimden soruşturayım dedim
Cok sart değil açıkçası. Çoğul gebelikler için belki mama hazırlama asamasi kısa sürsün vs diye gerekli olabilir. Ama bi çok kişi aldıklarına pişman olmuş. Ben klasik usule devam ederim. Kaynayan suyu ocaktan alıp içine uygun dozdaki sütü koy 1 2 dk sürede isiniyo zaten. O sırada bebeğin bez değişimini yaparsın beslenir gaz çıkartır ardından uykuya geçirirsin

Kendini üzme bebekler zaten bizim depomuzu kullanıyor çoğunlukla senin üzülmen onu daha çok üzer yiyebildiğini zaten yiyorsun canım :)

Kızlar bugün kışlıkları çıkardım hiçbir şeyim üstüme olmuyor B Buffalosos seni çok iyi anlıyorum aşırı üzüldüm hatta düşündüm doğumdan hemen sonrada giyemem gibi geliyor 2 tane hamile pantolonu almıştım ben lcw de baya ucuzdu şu an hep onları giyiyorum ancak pek tarzım değil benim ya o yüzden hamile taytı ve hamile elbisesi alacağım elbiseyi kışın çizmeyle daha rahat kombinlerim gibi geliyor

LCW’ye gidip deneyip alayım ben de en iyisi 1-2 tane yeter hamile kıyafetleri de çok kötü ya L XL kazak alayım diyorum kışlık olarakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…