- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Ben de içtim demin acılıValla az önce içtim hem de acılı. Bir şey olmaz umarım ya benim canım da çekiyor djdjfj
Giyinirsin ya ben ilk doğumundan 1 hafta sonra eski pantolonları girmiştim bunda ben de giremem gibime geliyor 2 2 tane hamile pantolonum var kaybettiğim gebelikten kalma onları giyiniyorum eşofmanla evde hala.oluyo pijama falan belki alırsam 1 2 daha alirim gibime geliyo üst tarafı ne etcexKızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
hamile pantolonu alsam mı? 4-5 ay için almakta istemiyorum bir yandan ama tekrar eski bedene de dönme hemen olmaz heralde doğumdan sonra da hamile pantolonları giyebiliyor muyuz
Al bence dediğin gibi doğumdan sonra bacaklar karın hemen inmiyor 2 ay daha kullanırsın en azKızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
hamile pantolonu alsam mı? 4-5 ay için almakta istemiyorum bir yandan ama tekrar eski bedene de dönme hemen olmaz heralde doğumdan sonra da hamile pantolonları giyebiliyor muyuz
Yani 500’den başlıyor kapsamı arttıkça fiyat da artıyor. Kimisi hem biberon ısıtıyor hem buharlı sterilazatör. Emin olamadım işe yarar mı diyeBenim de öyle çıkıyor, doktorlar düşük olmasını seviyoryüksek tehlikeli diye.
Aynı öyleyim işte.Su içmekten başka yapacak birşey yok sanırım.
ben kullanmamıştım ama biberon aktif kullanılacaksa pratik olabilir aslında, fiyatlar nasıl? Pahalı değilse alınabilir
Evet ben de kalabalık yapmak istemiyorum ama şart mı almak onu da bilmediğimden soruşturayım dedimBen yegenimde kaynamış altı kapanmış suyun içine koyuyodum sütü. O şekilde isitiyodum biberonla. Hic eve kalabalik edemem şahsen
Ben ısıtıcı ve sterilizatör almadığıma pişman olmuştum,ama o kadar zaman çile çektikten sonra şimdi de para kıyıp almaya gönlüm elvermiyorYani 500’den başlıyor kapsamı arttıkça fiyat da artıyor. Kimisi hem biberon ısıtıyor hem buharlı sterilazatör. Emin olamadım işe yarar mı diye
canım sen kuşadasındasın pantolan giyeceğin zamana kadar eski kilona gelirsin :)) zaten doğumdan 4 ay sonra da giyemezsin sıcaklar başlar :))Kızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
Cok sart değil açıkçası. Çoğul gebelikler için belki mama hazırlama asamasi kısa sürsün vs diye gerekli olabilir. Ama bi çok kişi aldıklarına pişman olmuş. Ben klasik usule devam ederim. Kaynayan suyu ocaktan alıp içine uygun dozdaki sütü koy 1 2 dk sürede isiniyo zaten. O sırada bebeğin bez değişimini yaparsın beslenir gaz çıkartır ardından uykuya geçirirsinEvet ben de kalabalık yapmak istemiyorum ama şart mı almak onu da bilmediğimden soruşturayım dedim
Mama neden hemen takviye gida gerekli mi kizlarBen ilk etapta golden goat
Sonra bebelac gold içerik olarak iyi diye biliyordum ama bilemedim değişir o kısım
Süt gelmeyebilir hemen veya komplikasyon olabilir mama tedariği olmasında fayda var her ihtimale karşıMama neden hemen takviye gida gerekli mi kizlar
Bende almistim bundan sanki cok yumusak gelmedi bana yikYimca belki yumusarMüslin örtü 85 aldım kızlar lazım olcak bol bol
Vagonik Bebek Çok Amaçlı Desenli Büyük Boy Müslin Örtü & Battaniye 100X120
Bir tane aldım bakalım olmazsa altına falan sererim kullanılır bir şekildeBende almistim bundan sanki cok yumusak gelmedi bana yikYimca belki yumusar
Kendini üzme bebekler zaten bizim depomuzu kullanıyor çoğunlukla senin üzülmen onu daha çok üzer yiyebildiğini zaten yiyorsun canım :)Malesef bende adını görüntüsünü bile görmek istiyorummangal kokusu geldiğinde çok severdim o kokuyu, şimdi kokuyu alınca çok kötü oluyorum ama bu durum beni üzüyor çocuğa yediremiyorum diye suçluyorum kendimi
LCW’ye gidip deneyip alayım ben de en iyisi 1-2 tane yeterKızlar bugün kışlıkları çıkardım hiçbir şeyim üstüme olmuyorB Buffalosos seni çok iyi anlıyorum aşırı üzüldüm hatta düşündüm doğumdan hemen sonrada giyemem gibi geliyor 2 tane hamile pantolonu almıştım ben lcw de baya ucuzdu şu an hep onları giyiyorum ancak pek tarzım değil benim ya o yüzden hamile taytı ve hamile elbisesi alacağım elbiseyi kışın çizmeyle daha rahat kombinlerim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?