2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim bebeğim de ultrasona göre 1 hafta önde gidiyor doktorum olumsuz birşey söylemedi seninki de söylemediyse sıkıntı değildir merak etme çok kafanı kurcalıyorsa sor ama doktoruna.

Arkadaşlar bu saatte yazıyorum ama benim bir sorunum var kuyruk sokumu agrisiyla sol bacağıma vuran bir agri acayip canımı yakıyor kalçamda acayip hissediyorum daha önce yaşayanınız var mi geçer mi bu durum ya
Evet canım benim de sop bacagimdaydi dediğin gibi yürümekte zorlanıyordum magnezyum kullanmaya başlayalı daha iyiyim tavsiye ederim

250 liraya almıştım trendyoldan maalesef çok sonra gördüm arkadaşın mesajını ama yeri çok güzel gerçekten

Benim de 1 hafta önden gidiyormuş olumsuz konuşmadı. Doğumun 1 hafta erken olur dedi sadece

Kızlar gecelik almak istiyorsanız suwen in kendi sitesinde var başka bir grupta görüp aldım bende 255 tl ye geldi kargo ile

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-11-31-44-885_com.android.chrome.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 75
Benimde karin ve kasik agrilarim cok ayni ilaci kullaniyorum ilk hamileligimde boyle agrilarim yoktu bu ilaci kullanirken bunda cok var sanki regl olacagim doktoruma danisacagim agri yapabilirmi.progestan verdi agrilarim cok diye biraz onun faydasi oluyor yoksa durulacak gibi degil.1 gun icmemekten birsey olmaz deneybilirsib

Kızlar gecelik almak istiyorsanız suwen in kendi sitesinde var başka bir grupta görüp aldım bende 255 tl ye geldi kargo ile
Çok güzel ama beden kalmıyor ki S içine girmem mümkün değil geçenlerde de oldu indirim yine beden yoktu hemen tükeniyor keşke yetişebilsek

Kızlar selam , biz İstanbul’a geldik bir iş için gelmişken de güzel bebek mağazası varsa gezeyim diyorum , outlet falan da olur. Var mı bildiğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…