- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Benim bebeğim de ultrasona göre 1 hafta önde gidiyor doktorum olumsuz birşey söylemedi seninki de söylemediyse sıkıntı değildir merak etmeKızlar merhaba 16+1 günlük hamileyim. Benim bebişin ultrason ölçümleri 1 hafta önden gidiyor. Kafa çevresi ise 2 haftan önden gidiyor. Sizin ultrason ölçüleriniz nasıl? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Evet canım benim de sop bacagimdaydi dediğin gibi yürümekte zorlanıyordum magnezyum kullanmaya başlayalı daha iyiyim tavsiye ederimArkadaşlar bu saatte yazıyorum ama benim bir sorunum var kuyruk sokumu agrisiyla sol bacağıma vuran bir agri acayip canımı yakıyor kalçamda acayip hissediyorum daha önce yaşayanınız var mi geçer mi bu durum ya
250 liraya almıştım trendyoldanKızlar dolaptan müslin önermişti buradan bi arkadaşımız ona çok teşekür ediyorum çok güzellertrendyolda tanesi 250 tl dolaptan tanesini 140a aldım defolu felan oluyor demişler ama ben hiç farketmedim defosunu gayet kusursuz duruyor
Ohh yarasınValla az önce içtim hem de acılı. Bir şey olmaz umarım ya benim canım da çekiyor djdjfj
Benim de 1 hafta önden gidiyormuş olumsuz konuşmadı. Doğumun 1 hafta erken olur dedi sadeceKızlar merhaba 16+1 günlük hamileyim. Benim bebişin ultrason ölçümleri 1 hafta önden gidiyor. Kafa çevresi ise 2 haftan önden gidiyor. Sizin ultrason ölçüleriniz nasıl? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ay maşallah çok güzel bir şey ya4buçuk aylık olduk benim göbüş hala belli olmadıgaliba iç Karnım geniş
Türklerde kafa yapısı daha büyükmüş doktorum söylemiştiKızlar merhaba 16+1 günlük hamileyim. Benim bebişin ultrason ölçümleri 1 hafta önden gidiyor. Kafa çevresi ise 2 haftan önden gidiyor. Sizin ultrason ölçüleriniz nasıl? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ben normalde s bedendim artık l bile dar geliyorValla adl den deri pantolon aldım bugün. Doğumu düşünsem xl almam gerekirdi ben l aldım. Göbeğime çekmem diye düşündüm normalde de l yim. Çok para seneye xl geniş olur djdjdj
Ben de ben de ilk gebeligimde 9.ayi görmedim erken doğumdu gerçekten merak ediyorum ortalıkta top gibi yuvarlanacagim bu gidisleAy maşallah çok güzel bir şey yaben şimdiden
Ya kızlar size bi sey sorucam. Benim bu karın kasik agrilarimin sebebi demir ilacı olabilir mi? Bugun şu saat oldu atmadım en son dün öğle saatlerinde gibiydi attım. Ama önceki günlere göre ağrılarım en aza indi diyebilirim. Hatta bi çılgınlık yapıp bugünkü dozu almayıp denesem diyorum. Baktığımda ağrıların başlaması ve ilacı kullanmaya başlama zamani nerdeyse aynı zamana denk geliyo. Sizce bugun almayıp deneyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim. Bi sorun olur mu.? Yan etkiler de yaziyo agri. Fakat acillik etti beni defalarca acaba kullandığım ilacı mi değişim talep etsem.ilac da Gyno ferro sanol kapsül
Yaaa djjd iptal ettim xl aldım tamamBen normalde s bedendim artık l bile dar geliyor
Çok güzel ama beden kalmıyor ki S içine girmem mümkün değilKızlar gecelik almak istiyorsanız suwen in kendi sitesinde var başka bir grupta görüp aldım bende 255 tl ye geldi kargo ile
Yaaa djjd iptal ettim xl aldım tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?