2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
LCW’ye gidip deneyip alayım ben de en iyisi 1-2 tane yeter hamile kıyafetleri de çok kötü ya L XL kazak alayım diyorum kışlık olarakta
Ya ben alışmışım yüksek pantolon crop giymeye hamile kıyafetleri çok kötü geliyor ama güzel elbise satan birkaç sayfa buldum kazaklarımda bol vardı artık çok kilo alırsam alırım tekrar

Ya ben alışmışım yüksek pantolon crop giymeye hamile kıyafetleri çok kötü geliyor ama güzel elbise satan birkaç sayfa buldum kazaklarımda bol vardı artık çok kilo alırsam alırım tekrar
Ay bendeee hep yüksek bel pantolon crop göbekle çok komik oluyor crop artık

Kızlar Park Yatak ve Ahşap Beşik arasında kaldım.E Bebek'te Park yataklar ve ahşap beşikler böyle çok kalitesiz geldi eşimle bize.Ankara'da bebek mobilyası satan yerler bilen var mı ya İkea'dan divan ve büyük bir gardrop almayı düşünüyorum bebek odası için ama beşik konusunda çok kararsızım.Yatak odam küçük anne yanı ufak beşik gibi mi alayım park beşik mi ahşap mı çok kararsızım

Kızlar bugün yaşlı bir teyze ile konuştuk dedi ki hamileyken en güzel uykuyu gece çekiyorsan bebeğin gece uyur eğer gündüz en güzel uykuyu çekiyorsan gündüz uyur ben geceleri hiç iyi uyuyamıyorum ama gündüzleri o kadar tatlı geliyor ki benim bebe kesin gece nöbet tutturacak

Ben bir tane pantolon aldım 40 beden olana kadar onu giyerim.Normalde giyim kuşama çok düşkünüm ama artık eşofman takımları ve kış önümüz diye triko rahat takımlara takılacağım biraz sütyen bile giymek istemiyorum elimde olsa gecelikle dolaşırım yani gebelik dönemi boyunca boşa da birşeyler almak istemiyorum bende öyle

Eğer öyleyse benim ki de gece nöbet tutturacak en az 3-4 kez uyanıyorum

Sitelerden yaptirabilirsin

İkea sundvik aldım ben anne yanı olabiliyor 2 kademesi var 1i zemine yakın diğeri yatak seviyesinde.

Arkadaşlar bu saatte yazıyorum ama benim bir sorunum var kuyruk sokumu agrisiyla sol bacağıma vuran bir agri acayip canımı yakıyor kalçamda acayip hissediyorum daha önce yaşayanınız var mi geçer mi bu durum ya

Valla adl den deri pantolon aldım bugün. Doğumu düşünsem xl almam gerekirdi ben l aldım. Göbeğime çekmem diye düşündüm normalde de l yim. Çok para seneye xl geniş olur djdjdj

Bundan ben de alayım şimdi güzel duruyor. Güle güle kullansın miniklerimiz

Kızlar merhaba 16+1 günlük hamileyim. Benim bebişin ultrason ölçümleri 1 hafta önden gidiyor. Kafa çevresi ise 2 haftan önden gidiyor. Sizin ultrason ölçüleriniz nasıl? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…