- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ya ben alışmışım yüksek pantolon crop giymeye hamile kıyafetleri çok kötü geliyor ama güzel elbise satan birkaç sayfa buldum kazaklarımda bol vardı artık çok kilo alırsam alırım tekrarLCW’ye gidip deneyip alayım ben de en iyisi 1-2 tane yeterhamile kıyafetleri de çok kötü ya L XL kazak alayım diyorum kışlık olarakta
Ay bendeee hep yüksek bel pantolon cropYa ben alışmışım yüksek pantolon crop giymeye hamile kıyafetleri çok kötü geliyor ama güzel elbise satan birkaç sayfa buldum kazaklarımda bol vardı artık çok kilo alırsam alırım tekrar
Evet ya sütyen gibi duruyorAy bendeee hep yüksek bel pantolon cropgöbekle çok komik oluyor crop artık
Haklısın canımKendini üzme bebekler zaten bizim depomuzu kullanıyor çoğunlukla senin üzülmen onu daha çok üzer yiyebildiğini zaten yiyorsun canım :)
Ben bir tane pantolon aldım 40 beden olana kadar onu giyerim.Normalde giyim kuşama çok düşkünüm ama artık eşofman takımları ve kış önümüz diye triko rahat takımlara takılacağım birazKızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
hamile pantolonu alsam mı? 4-5 ay için almakta istemiyorum bir yandan ama tekrar eski bedene de dönme hemen olmaz heralde doğumdan sonra da hamile pantolonları giyebiliyor muyuz
Eğer öyleyse benim ki de gece nöbet tutturacak en az 3-4 kez uyanıyorumKızlar bugün yaşlı bir teyze ile konuştuk dedi ki hamileyken en güzel uykuyu gece çekiyorsan bebeğin gece uyur eğer gündüz en güzel uykuyu çekiyorsan gündüz uyurben geceleri hiç iyi uyuyamıyorum ama gündüzleri o kadar tatlı geliyor ki benim bebe kesin gece nöbet tutturacak
Aa tamaamm en son hangi mamada karar kildikk :))Süt gelmeyebilir hemen veya komplikasyon olabilir mama tedariği olmasında fayda var her ihtimale karşı
Sitelerden yaptirabilirsinKızlar Park Yatak ve Ahşap Beşik arasında kaldım.E Bebek'te Park yataklar ve ahşap beşikler böyle çok kalitesiz geldi eşimle bize.Ankara'da bebek mobilyası satan yerler bilen var mı yaİkea'dan divan ve büyük bir gardrop almayı düşünüyorum bebek odası için ama beşik konusunda çok kararsızım.Yatak odam küçük anne yanı ufak beşik gibi mi alayım park beşik mi ahşap mı çok kararsızım
Sitelere de bakacağız inşallah gezmek lazım iyiyceSitelerden yaptirabilirsin
BEn ahsap almayacagim canim kullanisli olsin istiyorum. Kendi efimize gecince guzel jir oda yapacagim. Simdi liradayizSitelere de bakacağız inşallah gezmek lazım iyiyce
İkea sundvik aldım ben anne yanı olabiliyor 2 kademesi var 1i zemine yakın diğeri yatak seviyesinde.Kızlar Park Yatak ve Ahşap Beşik arasında kaldım.E Bebek'te Park yataklar ve ahşap beşikler böyle çok kalitesiz geldi eşimle bize.Ankara'da bebek mobilyası satan yerler bilen var mı yaİkea'dan divan ve büyük bir gardrop almayı düşünüyorum bebek odası için ama beşik konusunda çok kararsızım.Yatak odam küçük anne yanı ufak beşik gibi mi alayım park beşik mi ahşap mı çok kararsızım
Bakayım hemen teşekkürlerİkea sundvik aldım ben anne yanı olabiliyor 2 kademesi var 1i zemine yakın diğeri yatak seviyesinde.
Benim 2. Gün sütüm gelmiştiMama neden hemen takviye gida gerekli mi kizlar
Valla adl den deri pantolon aldım bugün. Doğumu düşünsem xl almam gerekirdi ben l aldım. Göbeğime çekmem diye düşündüm normalde de l yim. Çok para seneye xl geniş olur djdjdjKızlar hiçbir şeyimin içine giremiyorum 2-3 tane tayt aldım hamile bir tek onlar var pantolonların hiçbiri bacaktan bile çıkmıyor
hamile pantolonu alsam mı? 4-5 ay için almakta istemiyorum bir yandan ama tekrar eski bedene de dönme hemen olmaz heralde doğumdan sonra da hamile pantolonları giyebiliyor muyuz
İş yerinde giymeye triko elbise ve etekler aldım kış içinLCW’ye gidip deneyip alayım ben de en iyisi 1-2 tane yeterhamile kıyafetleri de çok kötü ya L XL kazak alayım diyorum kışlık olarakta
Bundan ben de alayım şimdiKızlar dolaptan müslin önermişti buradan bi arkadaşımız ona çok teşekür ediyorum çok güzellertrendyolda tanesi 250 tl dolaptan tanesini 140a aldım defolu felan oluyor demişler ama ben hiç farketmedim defosunu gayet kusursuz duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?