Grupta değişenleri görünce bu haftaya kadar bekledim bendeÇoktan pipi görünürdü erkek olsadaha değişmez
Ondan kaynaklı ben denedim canm bir gün kullanma bol su iç sabah aç karna da iç hemen farkediyorKabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslında
Ben gynoferona başladıktan 3 gün sonra kabızlık yaşamaya başladım. Ikınmak durumunda da kaldım endişe ettiğim için de doktora gideceğim. Doktora da yazmıştım, ilacı değiştiririz dedi. Ama çok ciddi sorun yarattı bende hiç böyle olmamıştım.Kabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslında
Size de mi olduOndan kaynaklı ben denedim canm bir gün kullanma bol su iç sabah aç karna da iç hemen farkediyor
Bende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmenBen gynoferona başladıktan 3 gün sonra kabızlık yaşamaya başladım. Ikınmak durumunda da kaldım endişe ettiğim için de doktora gideceğim. Doktora da yazmıştım, ilacı değiştiririz dedi. Ama çok ciddi sorun yarattı bende hiç böyle olmamıştım.
Maşallah canım çok iyi değer inşallah bende görürüm 38leri38 mm dedi geçen hafta bu hafta da rahim ağzında gayet iyi dedi yine
Ben de 21.haftada giricem 2000 TL ödedimÖzel muayenesi var sanırım detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz , fiyat bilgisi verdiler mi , bende 2. Doktor olarak gidebilirim diye düşündüm
Kayısılara ve suya rağmen böyleyse gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Yulaf da deneyeceğim ben işe yararsa yazarım burdan.Bende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen
Evet hatta sordum doktora yapar dedi bol su iç dediSize de mi oldubeni çok etkiledi gerçekten
Beslenme düzeniniz nasıl acaba biraz sebze meyve ağırlıklı olursa rahatlatır ha bi de yürüyüş cok iyi geldi banaBende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen
Ben her gün içiyorum. Ara verdiğim birkaç gün sanırım demirin de eklenmesiyle sıkıntı yaşadım.Benim kabızlığıma iyi gelen tek şey her gün 1 bardak kefir içmek oldu. Bebeğe de faydalı ve sindirim sistemini çok güzel hızlandırıyor. Denemediyseniz bir deneyin bence kızlar.
Evet demir ilacının kabızlık yaptığı doğru bazı kişilerde de tam tersi ishal yapıyor bünye meselesi işte. Bir zamanlar armut yiyordum o da iyi geliyordu ama kefir gerçekten harika. Ara vermeden devam edin mutlaka hem bebeğe de çok faydalı.Ben her gün içiyorum. Ara verdiğim birkaç gün sanırım demirin de eklenmesiyle sıkıntı yaşadım.
Canım bu regenesis max ı doktor mu yazıyor devlet karşılıyor mu?Regenesis Max(2günde1)
D vitamini
Demir olarak Feramat
Birde Magnezyum bu 3ünü hergün kullanıyorum
İnşallah kuzumCanım inşallah kötü birşey olmaz iyi düşün iyi olsun . Kaç haftalık olmuştu bu arada
İnşallah canımTüm dualarımız seninle inşallah. Allah minik bebeğini korusun. Bennolsam bende aldıramazdım. Varsın allah ne nasip ederse onuda yapsıninşallah bebeğin hayata tutunur canım
Stres yapmadan durabilsek keşkeAllahım yardımcın olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın lütfen strese sokma kendini
Doğarsa arttik adını umut koyarım erkekmis cinsiyetiAllah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallahumut her zaman yolunuza ışık olsun
Valla kızlar dün devlet hastanesi ne gittim heyet toplandi çocuk kardiyoloji uzmanı geldi sakın aldırma dedi ben ameliyat edicem eğer anne karnında yaşarsa doğduktan sonra hemen ameliyata alıcam dedi umut var dediİnş bir yanlış anlamadır ya da kolay bir şeydir
Bizi de haberdar edin
Çok sevindim canım çocuğundan vazgeçmediğin için Rabbim seni mükafatlandırır inşallah sağlıkla gelsin bebişinİnşallah kuzum21 haftalık oldu bugün
İnşallah canım
Stres yapmadan durabilsek keşke
Doğarsa arttik adını umut koyarım erkekmis cinsiyeti
Valla kızlar dün devlet hastanesi ne gittim heyet toplandi çocuk kardiyoloji uzmanı geldi sakın aldırma dedi ben ameliyat edicem eğer anne karnında yaşarsa doğduktan sonra hemen ameliyata alıcam dedi umut var dedibakalım inşallah tutunur oğlum
Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız umut hep var o doktoru hayatım boyunca unutmam artık ameliyat sağ salim gerçekleşir inşallah
İnşallah canım benimÇok sevindim canım çocuğundan vazgeçmediğin için Rabbim seni mükafatlandırır inşallah sağlıkla gelsin bebişin
İnşallah bebekler çok dirençli oluyo canm kolay kolay vazgeçmiyor rabbim iyilik sağlık versin miniğine doğsun güzelce iyileşsin inşİnşallah canım benimsağ salim doğar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?