2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslında
Ben gynoferona başladıktan 3 gün sonra kabızlık yaşamaya başladım. Ikınmak durumunda da kaldım endişe ettiğim için de doktora gideceğim. Doktora da yazmıştım, ilacı değiştiririz dedi. Ama çok ciddi sorun yarattı bende hiç böyle olmamıştım.

Bende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen

Kızlar bu ara tuza sardım ya turşu şalgam Allah ne verdiyse sjjdjjskd bi anda 1.5 kilo ödemlendim hatta acil buna bi dur deyip şu ödemi atmam lazım

Bende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen
Beslenme düzeniniz nasıl acaba biraz sebze meyve ağırlıklı olursa rahatlatır ha bi de yürüyüş cok iyi geldi bana

Benim kabızlığıma iyi gelen tek şey her gün 1 bardak kefir içmek oldu. Bebeğe de faydalı ve sindirim sistemini çok güzel hızlandırıyor. Denemediyseniz bir deneyin bence kızlar.

Ben her gün içiyorum. Ara verdiğim birkaç gün sanırım demirin de eklenmesiyle sıkıntı yaşadım.
Evet demir ilacının kabızlık yaptığı doğru bazı kişilerde de tam tersi ishal yapıyor bünye meselesi işte. Bir zamanlar armut yiyordum o da iyi geliyordu ama kefir gerçekten harika. Ara vermeden devam edin mutlaka hem bebeğe de çok faydalı.

Canım inşallah kötü birşey olmaz iyi düşün iyi olsun . Kaç haftalık olmuştu bu arada
İnşallah kuzum 21 haftalık oldu bugün
Tüm dualarımız seninle inşallah. Allah minik bebeğini korusun. Bennolsam bende aldıramazdım. Varsın allah ne nasip ederse onuda yapsın inşallah bebeğin hayata tutunur canım
İnşallah canım
Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın lütfen strese sokma kendini
Stres yapmadan durabilsek keşke
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah umut her zaman yolunuza ışık olsun
Doğarsa arttik adını umut koyarım erkekmis cinsiyeti
İnş bir yanlış anlamadır ya da kolay bir şeydir
Bizi de haberdar edin
Valla kızlar dün devlet hastanesi ne gittim heyet toplandi çocuk kardiyoloji uzmanı geldi sakın aldırma dedi ben ameliyat edicem eğer anne karnında yaşarsa doğduktan sonra hemen ameliyata alıcam dedi umut var dedi bakalım inşallah tutunur oğlum

Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız umut hep var o doktoru hayatım boyunca unutmam artık ameliyat sağ salim gerçekleşir inşallah

Çok sevindim canım çocuğundan vazgeçmediğin için Rabbim seni mükafatlandırır inşallah sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…