2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim kuzenimin cocugu 6 aylik doğdu kucucuk gününü tamalayana kadar hastanede kaldi gecirmedigi ameliyat kalmadi yavrumun kalp göz bağırsak neler neler şimdi aslan gibi oldu 2 yaşında masallah rabbim bilir ama tıp ilerledi canm

Allah büyüktür illaki umut var yaşadığı sürece

Rabbim inşallah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah bebeğinde seni inşallah Allah in izniyle bırakmayacak canım dualarımız seninle

Kızlar ya bu bebişler iki büklüm duruyor ultrasonda çok üzülüyorum yavrum bacakları şöyle rahatça uzatıp yatamıyor analık böyle bisey mi
Dün Kağan Kocatepe’nin videosunda denk geldim diyor ki anneler üzülüyor bebeğim içerde dar yerde sıkışıyor diye ama onlar rahatlar ben de bacaklarını öyle görünce üzülüyorum daha karnımda yer var uzatabilse keşke diye

Allah sabır ve kolaylık versin canım bebek için hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen
Bende de demir ilacı kabızlık yaptı. Sade kefir açıp içine muz şeftali ananas gibi meyveler atıyor hangi iki tanesi varsa tek başına bana kokusunu kesmiyor ondan sonra gaz da kabızlık da rahatladı

Kayısılara ve suya rağmen böyleyse gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Yulaf da deneyeceğim ben işe yararsa yazarım burdan.
Dün aklıma geldi şimdi kahvaltıda bende yulaf yiyeceğim bakalım
Beslenme düzeniniz nasıl acaba biraz sebze meyve ağırlıklı olursa rahatlatır ha bi de yürüyüş cok iyi geldi bana
Aslında yemeklerimin yanında mutlaka bi sebze oluyor ama sanırım yeteersiz
Canım bu regenesis max ı doktor mu yazıyor devlet karşılıyor mu?
Doktor isim olarak verdi reçete yazmadı canım sanırım karşılamıyor.
Bende de demir ilacı kabızlık yaptı. Sade kefir açıp içine muz şeftali ananas gibi meyveler atıyor hangi iki tanesi varsa tek başına bana kokusunu kesmiyor ondan sonra gaz da kabızlık da rahatladı
Bi kefiri içemiyorum ya o kadar kötı geliyor ki bana

Karşılamıyor. 220 civarında falandı fiyatı geçen hafta almıştım sanirim. Ben cooook uzun zamandir kullanıyorum
Ben de hamilelikten önce kullanıyordum fiyatı 180 civarındaydı artmış demek ki. Ben decavit kullanıyorum şu an onunla devam ederim o zaman

Allah büyüktür illaki umut var yaşadığı sürece
Öyle bir mucize olur ki yavrum sapa sağlam doğar ameliyata bile gerek kalmaz hayat mucizeyle dolu Allah razı olsun o doktordan ne kadar iyi insanmış sözleri bile insana güç vermeye yetiyor

Ana sağlıktan geliyorum t doz asicunku ben ilknhamileligimde 2 doz vurulmuşum gevniskm ikinci hamoleligimde 18 haftalik kaybında hiç gebelik takibine girmemiştir bu üçüncü gebelik bugün ilk doz vuruldu tansiyon 16 10 yüksek demi

Çok yüksek tansiyon ebe bişey demedi mi?

Evet yüksek canım düşürmek için bisey söylediler mi

Tansiyon konusunda doktorunu bilgilendir. Evde tansiyon aleti varsa arada ölçüm yap gene aynı değerlerde çıkarsa biraz limon suyu ile düşürmeye calis. Takipçisi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…