- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
İnşallahÇok sevindim canım çocuğundan vazgeçmediğin için Rabbim seni mükafatlandırır inşallah sağlıkla gelsin bebişin
İnşallah canım rabbim hepimizin bebeğine sağlık güç kuvvet versin hayırlısıylaI7
İnşallah bebekler çok dirençli oluyo canm kolay kolay vazgeçmiyor rabbim iyilik sağlık versin miniğine doğsun güzelce iyileşsin inş
Allah büyüktür illaki umut var yaşadığı süreceBenim kuzenimin cocugu 6 aylik doğdu kucucuk gününü tamalayana kadar hastanede kaldi gecirmedigi ameliyat kalmadi yavrumun kalp göz bağırsak neler neler şimdi aslan gibi oldu 2 yaşında masallah rabbim bilir ama tıp ilerledi canm
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Amin canım inşallahİnşallah en kısa sürede toparlar
Rabbim inşallah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah bebeğinde seni inşallah Allah in izniyle bırakmayacak canım dualarımız seninleİnşallah kuzum21 haftalık oldu bugün
İnşallah canım
Stres yapmadan durabilsek keşke
Doğarsa arttik adını umut koyarım erkekmis cinsiyeti
Valla kızlar dün devlet hastanesi ne gittim heyet toplandi çocuk kardiyoloji uzmanı geldi sakın aldırma dedi ben ameliyat edicem eğer anne karnında yaşarsa doğduktan sonra hemen ameliyata alıcam dedi umut var dedibakalım inşallah tutunur oğlum
Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız umut hep var o doktoru hayatım boyunca unutmam artık ameliyat sağ salim gerçekleşir inşallah
Dün Kağan Kocatepe’nin videosunda denk geldim diyor ki anneler üzülüyor bebeğim içerde dar yerde sıkışıyor diye ama onlar rahatlarKızlar ya bu bebişler iki büklüm duruyor ultrasonda çok üzülüyorumyavrum bacakları şöyle rahatça uzatıp yatamıyor analık böyle bisey mi
Allah sabır ve kolaylık versin canım bebek için hayırlısı neyse onu nasip etsinİnşallah kuzum21 haftalık oldu bugün
İnşallah canım
Stres yapmadan durabilsek keşke
Doğarsa arttik adını umut koyarım erkekmis cinsiyeti
Valla kızlar dün devlet hastanesi ne gittim heyet toplandi çocuk kardiyoloji uzmanı geldi sakın aldırma dedi ben ameliyat edicem eğer anne karnında yaşarsa doğduktan sonra hemen ameliyata alıcam dedi umut var dedibakalım inşallah tutunur oğlum
Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız umut hep var o doktoru hayatım boyunca unutmam artık ameliyat sağ salim gerçekleşir inşallah
Bende de demir ilacı kabızlık yaptı. Sade kefir açıp içine muz şeftali ananas gibi meyveler atıyor hangi iki tanesi varsa tek başına bana kokusunu kesmiyorBende de feramat demir ilacı kabızlık yaptı hergün kayısı vs tüketiyorum 4.5lt su içiyorum banamısın demiyor şiştim patlayacağım resmen
Dün aklıma geldi şimdi kahvaltıda bende yulaf yiyeceğim bakalımKayısılara ve suya rağmen böyleyse gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Yulaf da deneyeceğim ben işe yararsa yazarım burdan.
Aslında yemeklerimin yanında mutlaka bi sebze oluyor ama sanırım yeteersizBeslenme düzeniniz nasıl acaba biraz sebze meyve ağırlıklı olursa rahatlatır ha bi de yürüyüş cok iyi geldi bana
Doktor isim olarak verdi reçete yazmadı canım sanırım karşılamıyor.Canım bu regenesis max ı doktor mu yazıyor devlet karşılıyor mu?
Bi kefiri içemiyorum ya o kadar kötı geliyor ki banaBende de demir ilacı kabızlık yaptı. Sade kefir açıp içine muz şeftali ananas gibi meyveler atıyor hangi iki tanesi varsa tek başına bana kokusunu kesmiyorondan sonra gaz da kabızlık da rahatladı
Karşılamıyor. 220 civarında falandı fiyatı geçen hafta almıştım sanirim. Ben cooook uzun zamandir kullanıyorumCanım bu regenesis max ı doktor mu yazıyor devlet karşılıyor mu?
Ben de hamilelikten önce kullanıyordum fiyatı 180 civarındaydı artmış demek ki. Ben decavit kullanıyorum şu an onunla devam ederim o zamanKarşılamıyor. 220 civarında falandı fiyatı geçen hafta almıştım sanirim. Ben cooook uzun zamandir kullanıyorum
Öyle bir mucize olur ki yavrum sapa sağlam doğar ameliyata bile gerek kalmaz hayat mucizeyle dolu Allah razı olsun o doktordanAllah büyüktür illaki umut var yaşadığı sürece
Çok yüksek tansiyon ebe bişey demedi mi?Ana sağlıktan geliyorum t doz asicunku ben ilknhamileligimde 2 doz vurulmuşum gevniskm ikinci hamoleligimde 18 haftalik kaybında hiç gebelik takibine girmemiştir bu üçüncü gebelik bugün ilk doz vuruldu tansiyon 16 10 yüksek demi
Evet yüksek canım düşürmek için bisey söylediler miAna sağlıktan geliyorum t doz asicunku ben ilknhamileligimde 2 doz vurulmuşum gevniskm ikinci hamoleligimde 18 haftalik kaybında hiç gebelik takibine girmemiştir bu üçüncü gebelik bugün ilk doz vuruldu tansiyon 16 10 yüksek demi
Decavit yıllar evvel bende kullanmıştım ama folik asit var mi içindeBen de hamilelikten önce kullanıyordum fiyatı 180 civarındaydı artmış demek ki. Ben decavit kullanıyorum şu an onunla devam ederim o zaman
Tansiyon konusunda doktorunu bilgilendir. Evde tansiyon aleti varsa arada ölçüm yap gene aynı değerlerde çıkarsa biraz limon suyu ile düşürmeye calis. Takipçisi olAna sağlıktan geliyorum t doz asicunku ben ilknhamileligimde 2 doz vurulmuşum gevniskm ikinci hamoleligimde 18 haftalik kaybında hiç gebelik takibine girmemiştir bu üçüncü gebelik bugün ilk doz vuruldu tansiyon 16 10 yüksek demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?