- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Çok şükür rabbim evladına bağışladıTeşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahTeşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Aynen ya çok şükür öyle bi durum yok olsa söylerdi diye düşünüyorum doktorYok ya bu süreçte bence bazen ileri bazen geri geçiyor süreç doğan bebeklerle ortalama aynı oluyor genelde doktor normal dediyse gerisini çok takmamak lazım. Zaten geri bir durum olunca doktor beslemene dikkat et vs diyor
İnşallah en kısa sürede toparlarTeşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Allah kolaylıkla bu zor günlerinizi geride bırakmayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsunTeşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Merhaba bende önceki hamileliğimde demire başladıktan sonra kabızlıktan çok çekmiştim. Şimdi ise marketten sade kefir aldım. Sade içemediğim için evde meyve ile blendır yapıp içiyorum bana çok iyi geldi.Merhaba arkadaşlar içinizde kabızlık ve gaz şikayeti olan var mı acaba. 18 haftalık hamile iken sol alt karında yanma şeklinde bir ağrım başladı. Bir haftadir hala devam ediyor. Tahliller temiz çıktı ama ağrım azalmıyor. Buna benzer şikayetler yaşayanlar oldu mu aranızda. Sancım arttıkça bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. İnternette araştırınca bircok bilgi ile karşılaşıyorum, kanser riskine kadar varabiliyormus durum. Ağrıyan alan sanki zaman geçtikçe büyüyor. Bu karın ağrıları yanmaları normal mi acaba. Deneyimi olan varsa ya da bilgisi olan lütfen paylaşabilir misiniz
Tamamdır teşekkürler ben daha 16+5 o yüzden bir ay var gitmemeBenim randevu 11 ekimde gidince paylaşırım
Ben gynoferon ve imom kullanıyorumKızlar bi de demire başlayacağım ben
Regenesiz max alıyorum onun içinde folik asit günlük alınması gereken doz kadar
Doktorum gynoferon yazmış onda da folik asit var bugün sordum sadece demir al dedi
Sizler hangisini kullanıyorsunuz ?
Çoktan pipi görünürdü erkek olsaEki Görüntüle 3308563 kızlar merhaba 20+3 de doktor kesin kız dedi daha degismez degil mi doktor cok net gösterdi hatta :)
Gynoferon kabızlık yaptı mı sizde? Beni maalesef çok etkiledi. Kendimi çok kastığım için de korktum yarın doktora randevu aldım.Ben gynoferon ve imom kullanıyorum
Öyle fena ki iki büklüm kalıyorum gaz sancısı yüzündenYeni guncelleme gaz sorunu galiba hemen hemen hepimiz de var sanırım çok fena ağrı yapıyor ne yesek ne içsek rahatlatır kızlar acabaa
38 mm dedi geçen hafta bu hafta da rahim ağzında gayet iyi dedi yineGeçmiş olsun canım
Rahimağzı uzunluğunu söyledimi acaba
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinTeşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Kimyon iyi gelir normalde ama şuan hamilelikte sorun olur mu bilemedim çocuk içerde gazdan alev alçakÖyle fena ki iki büklüm kalıyorum gaz sancısı yüzünden
Kabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslındaGynoferon kabızlık yaptı mı sizde? Beni maalesef çok etkiledi. Kendimi çok kastığım için de korktum yarın doktora randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?