2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok şükür rabbim evladına bağışladı hızla iyileşme evresine geçer artık

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Yok ya bu süreçte bence bazen ileri bazen geri geçiyor süreç doğan bebeklerle ortalama aynı oluyor genelde doktor normal dediyse gerisini çok takmamak lazım. Zaten geri bir durum olunca doktor beslemene dikkat et vs diyor
Aynen ya çok şükür öyle bi durum yok olsa söylerdi diye düşünüyorum doktor

İnşallah en kısa sürede toparlar

Allah kolaylıkla bu zor günlerinizi geride bırakmayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun

Merhaba bende önceki hamileliğimde demire başladıktan sonra kabızlıktan çok çekmiştim. Şimdi ise marketten sade kefir aldım. Sade içemediğim için evde meyve ile blendır yapıp içiyorum bana çok iyi geldi.

Ben gynoferon ve imom kullanıyorum

Kızlar ya bu bebişler iki büklüm duruyor ultrasonda çok üzülüyorum yavrum bacakları şöyle rahatça uzatıp yatamıyor analık böyle bisey mi

Çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Sağolun kızlar toplu yazayım dedim
Valla bende de iki gündür gaz feci ya sonra ishal
Gibi de oluyor bende

E bebekde göğüs pedlerinde kampanya var kullanışlı mi bilgisi olan var mı alınmalı bişi mi

Gynoferon kabızlık yaptı mı sizde? Beni maalesef çok etkiledi. Kendimi çok kastığım için de korktum yarın doktora randevu aldım.
Kabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…