- 17 Temmuz 2023
- 53
- 124
- 13
- 30
Cumartesi gittim bende 1 hafta önden gidiyor normalde 18+1 olması gerekirken 19+3 göründü 297 gram dedi doktorum21+1 di dün 480 gr 25 cm dedi
Baya yüksek canm kendi doktorun ne dediAna sağlıktan geliyorum t doz asicunku ben ilknhamileligimde 2 doz vurulmuşum gevniskm ikinci hamoleligimde 18 haftalik kaybında hiç gebelik takibine girmemiştir bu üçüncü gebelik bugün ilk doz vuruldu tansiyon 16 10 yüksek demi
Söylemediler canm bol.bol şu iç dedi yatın yine gel dedi ölelimEvet yüksek canım düşürmek için bisey söylediler mi
Yoğurt sarımsak limon bunları ye canım soğuk suyla yüzünü yıka başını soğuk suyla yıka yüksek tansiyona iyi geliyor ayakları uzat yatSürekli başım.agriyo bundan mı ki acaba ya bisi olmaz demi yatın hem sonuçları göstereyim hem bidaha olcsunler aç karnına tok karnına fark eder mi ben aç gittim kan verdim
Selam canım benim de geçen hafta sonu gözüm gözüme değmemiştir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum sürekli yatakta dönüyorum yatamıyorum bacaklarım hareket ettiriyorum vesaire Bir de bu süreçte mide yanmalarım başladı hala da devam ediyor gerçi ama uyku düzenini oluşturman lazım bilmiyorum sen nasılsın Ama benim pek uyku düzenim yoktu yani akşam 11.00'de yatıyordum eşim gidince tekrar 8'den sonra tekrar uyuyordum 11'de kalkıyordum falan böyle değişik bir uyku düzenim vardı sonra bir şey oldu kendimi yordum yürüdüm dışarı çıktım falan böyle ondan sonra o gece rahat uyudum eğer yapabiliyorsan biraz yürüyüş yap temiz hava al hareket et gün içinde yorul çok yormadan tabii ki de dinlenerek ben öyle yaptım ve şu an iyiyim uyku konusunda bir de dün tetanoz aşısı oldum bu beni hasta gibi yaptı şu an yemek yediğim zamanlarda midem bulanıyor ve kalp atışım hızlı atıyor onun dışında uyukluyorum evin içinde ilk 3 aydaki zamanlardaki gibi, Bir de eğer stresliysen veya heyecanlıysan da uyuyamayabiliyorsun onu da yaşadım taşınma evresindeyiz kiralık ev ararken vesaire heyecan yaptım galiba uyuyamadım bacak ağrılarım içinde magnezyum kullanıyorum mide yanmalarım için gaviskon verdi doktor onu küçük bir yudum akşamları yatmadan eğer yanmam varsa hissediyorsam içiyorum öyle yatıyorum sonra da bir daha hiç kalkmıyorum yaklaşık saat 5'e kadar rahat yatabiliyorum, şimdi havalar da serinlediği için muhtemelen daha rahat yatıyorum diye düşünüyorum ha bir de şunu yaptım yastığımın yükselttim ben çok alçak yastıkta yatardım biraz yastığımı yükselttim ve bacağımın arasına koyduğum yastığı da kalınlaştırdım öylelikle çok daha rahat ettimKızlar bana uyku yok napcam ya gece 3 de yattım saat başı tuvalete kalkıyorum 7 de tam uyandım 1 saat kestireyim dedim yine tuvalet
Gece yatmadan su içmiyorum ama fayda etmiyor
O bende de oluyor yaa nefesim kesiliyor hemenKızlar nefes darlığı çeken tek ben miyim ya iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum kiloda almadım ama oturduğum yerde bile nefes alamıyorum
Dalinin granül çamaşır tozunu alacaktım bende ama maalesef içeriğinin temiz olmadığını okudum bir forumda o sebeple hiç dalin almadımKızlar bebek için Mustela ürünlerini almayı düşünüyorum ama dalin de benim çocukluğumun kokusu çok seviyorum dalinin içeriği temiz mi kullanılır mı? Tavsiye eder misiniz?
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba bugün bebişimin erkek olduğunu öğrendik. Listeye ekler misiniz rica etsem
Ben varım çok fena bende de çekiyorum hava gelmiyor gibi dün akşam çok arttı camı pencereyi açtım iyice , çok tıkanıyorumKızlar nefes darlığı çeken tek ben miyim ya iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum kiloda almadım ama oturduğum yerde bile nefes alamıyorum
Hayırlı olsunnnn bir yakışıklı daha geliyorrrrrMerhaba bugün bebişimin erkek olduğunu öğrendik. Listeye ekler misiniz rica etsem
Bebis yukarı çıkmaya başlamıştır muhtemelen. Bu yüzden akciğerler eskiye oranla daha sıkışık duruma gelmiş olabilir.Kızlar nefes darlığı çeken tek ben miyim ya iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum kiloda almadım ama oturduğum yerde bile nefes alamıyorum
Detaylı ultrason nasıl geçti canımHeyecanlarınızı okumaktan çok keyif alıyorum kızlar <3
Biz ikincide öyle aşırı heyecanlı değiliz. Henüz alışveriş yapmadık. Ekim'de falan kızımdan kalanları kontrol edip sonrasında ek yapacağım. Ki onun hiçbir şeyini atmamıştım o Aralık doğumluydu bu Ocak doğumlu olacak beden ve cinsiyet hep tam uyacak. Ama 7 sene arayla çıkanlar nasıl çıkar onu hiç bilemiyorum
Sadece bebek arabasına karar verdim. Travel sistem alacağım diyordum ama asansöre sığmaz bizim o sebeple doona alacağım. Onu da yine anca Aralık'ta falan alırım. Merak edenler için uzun vadeli kullanmaya asla uygun bir araba değil, pahalı da. Ama benim için en uygunu o olacak çünkü küçük kız doğumdan 1 hafta sonra günde 2 kere minimum yarım saat dışarıda olacak ablasını okula götürüp getirecek. Aşağıda arabayı sök tak vs yapamam.
Salı günü detaylı ultrason var, umarım plasenta yukarı çıkmıştır ama bana çıkmadı gibi geliyor. Sonlara doğru zorlanabilirim.
İsim konusunda da ablası ne derse o olacak. Hiç istemediği isim koyup da büyüğü kızdırmayı göze almamaya karar verdik.doğa düşünüyor. İnşallah ileride fatih gibi sevgilisi olmaz
Doğuma yakın işe ara vermeyi planlıyordum ama mümkün olmayacak. Eve yardıma gelen ablanın günü artacak, yemeği de ona devredeceğim ben sadece çocuklar ve iş arasında kafayı yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?