2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bir de acil olmayan ihtiyaçlar için Şubat'ta e bebeğin bir ay süren indirimleri oluyor ordan almak daha uygun oluyor. Uygun fiyat bulamazsam özellikle bebek arabası ana kucağı vs için onu bekleyeceğim.

JENDER Hasta Altı Serme Bezi 60x90 Yatak Koruyucu Örtü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar tek kullanımlık bebek alt açmalara sakın o kadar paralar dökmeyin şuraya link bıraktım mutlaka bakın hasta alt serme bezi diye geçiyor hastanede kullanılanlardan, fiyat olarak çok çok daha uygun. Medikalerde daha uygundur muhtemelen gidip bakacağım uyguna bulamazsam trendyoldan bu üründen alacağım. Sizlerde yakınlarda medikal varsa bir bakın daha uygun bulamazsanız bu üründen alabilirsiniz 👍🏼

Bende o 2 marka arasındayım 🤗 ama sleepy den uygun indirim bulamadim. Bulursam 1 2 paket ondan da alsam diyorum. Özellikle ilk bezleri sleepy düşünüyorum çünkü molfix e göre bi tık daha Minik oluyolar.
Sleepy trendyolda 2. Ürün 1 tl kampanyasına giriyor çoğu zaman ordan yakala

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , doktorun çok önemi var bu konuda bende iyi bir doktor ve hastane arayisindayim çok uzun zaman oldu idrar tahlili vermeyeli alttanda henüz hiç muayene olmadı bunları bir sonraki kontrol zamanında baktırayım, bana en son doğum yaptığım zaman dikkatli olmamı bir sonraki doğumunda erken olabilecegini hatta 35 haftadan da erken olabilir demişlerdi inşallah öyle olmaz ikimizde sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza aliriz 🤲
İnşallah canım bazen diyorum İnşallah çabucak geçer bugünler diye sonra kendime kızıyorum vaktinde zamanında gelişimlerini tamamlayarak,hem beden hem ruh sağlığı yerinde gelsinler de bugünler de geçer bu sıkıntılar da unutulur,sen de ihmal etme idrar tahlilini ve alttan muayeneni yaptır muhakkak ve suyunu da iç bol bol ve en önemlisi sanırım stres,sıkıntı bunlardan uzak durmak pek mümkün olmasa da

JENDER Hasta Altı Serme Bezi 60x90 Yatak Koruyucu Örtü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar tek kullanımlık bebek alt açmalara sakın o kadar paralar dökmeyin şuraya link bıraktım mutlaka bakın hasta alt serme bezi diye geçiyor hastanede kullanılanlardan, fiyat olarak çok çok daha uygun. Medikalerde daha uygundur muhtemelen gidip bakacağım uyguna bulamazsam trendyoldan bu üründen alacağım. Sizlerde yakınlarda medikal varsa bir bakın daha uygun bulamazsanız bu üründen alabilirsiniz 👍🏼
Doğru gerçekten sleppy nin bebek bakım örtüsü aynı özellik ve sayıda 205 lira bu 80 kusur baya fark var arada👍ben de bundan alırım aklımda olsun teşekkürler bir de bu örtüler çok pratik zaten her alt değiştirmeye atılmıyor kirlendiginde yiprandiginda atıyorsun diğer alt açmaları pratik değil hiç ben de vardı onlar bir köşeye atmistim

Doğru gerçekten sleppy nin bebek bakım örtüsü aynı özellik ve sayıda 205 lira bu 80 kusur baya fark var arada👍ben de bundan alırım aklımda olsun teşekkürler bir de bu örtüler çok pratik zaten her alt değiştirmeye atılmıyor kirlendiginde yiprandiginda atıyorsun diğer alt açmaları pratik değil hiç ben de vardı onlar bir köşeye atmistim
Rica ederim. Evet kesinlikle alt tarafı üstünde çocuğun bezini değiştirecez bebek alt serme adı altında fiyatları uçurmuşlar. Kirlendikçe atılacak zaten kirlenmediği sürece atmaya gerek yok. 👍🏼

Bugün sol taraf bir anda top gibi oldu ama sepsert dokununca taş gibi oldu sol göbeğim popoyu dikip top yaptı kendini 2-3 dk kaldı sonra hop kaydı 😅 ilk korktum sert olunca takla attı içimde
Canım benimde öyle oluyor sanıyordum ki bebek poposunu kaldırıyor yaslıyor ama doktorum bunun kasılma olduğunu söyledi 🙁 bı anda göbeğim şekil değiştiriyor top gibi kenara toplanıyor serleşiyor taş gibi bir iki dakika sonra düzeliyor.
Kızlar ikea da alt açma masası gibi bisey var alayım diyorum eşim koltukta değiştir kullanmazsın ki bunu diyo ya 😅 doğru mu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3317456
Alt değiştirme masalarının kullanışlı olmadığını söylüyolar ama içinde kalmasın al bence 🤭alt değiştirme için olmasada başka şeyler koymak için rahat kullanırsın bunu😁😁

İnşallah canım bazen diyorum İnşallah çabucak geçer bugünler diye sonra kendime kızıyorum vaktinde zamanında gelişimlerini tamamlayarak,hem beden hem ruh sağlığı yerinde gelsinler de bugünler de geçer bu sıkıntılar da unutulur,sen de ihmal etme idrar tahlilini ve alttan muayeneni yaptır muhakkak ve suyunu da iç bol bol ve en önemlisi sanırım stres,sıkıntı bunlardan uzak durmak pek mümkün olmasa da
Stres yapmamak çok önemli gerçekten erken doğuma o sebep oldu bende muhtemelen . En yakın zamanda mutlaka gidip tahlil ve muayenemi olacağım sende kendine ve miniğine dikkat et 30 dan sonra yatma imkanın olursa 30 - 36 arasını yatarak geçirmeye çalış bende kendimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum

Canım benimde öyle oluyor sanıyordum ki bebek poposunu kaldırıyor yaslıyor ama doktorum bunun kasılma olduğunu söyledi 🙁 bı anda göbeğim şekil değiştiriyor top gibi kenara toplanıyor serleşiyor taş gibi bir iki dakika sonra düzeliyor.

Alt değiştirme masalarının kullanışlı olmadığını söylüyolar ama içinde kalmasın al bence 🤭alt değiştirme için olmasada başka şeyler koymak için rahat kullanırsın bunu😁😁
Aaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öyle 🥹 kötü bisey mi

Kızlar patlamış mısır yememizin bir sakıncası var mı ben baya yiyorum çok canım istiyor 🥹

Aaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öyle 🥹 kötü bisey mi
Kasilma rahim bölgesinde oluyo ama senin bahsettiğin popo dayama gibi hareket bende hep sağ tqrafimda olur. Bebek de zaten sag tarafımda. Uyandığında felan geriniyo sanirim ben öyle yorumladim yada canı sikiyo dayiyo bi yerlerini.

Kızlar patlamış mısır yememizin bir sakıncası var mı ben baya yiyorum çok canım istiyor 🥹
Eneee bende çok yedim. En iyi abur cubur. 🤗 mısırda seker vardır. Şeker sorunu yoksa yenir tabi koca bi leğen de yeme 😅 ay bu arada yanında da ayran yaparım ohh mis 🤭🤭

Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben kullanmadım şimdiye kadar ama artık gece ağrılarla uyanmaya başladım

Yine bi grip serüvenine giriyorum galiba😞daha kış gelmedi 1,5 ay önce ilk gribimi ağır atlattım zaten😕

Kasilma rahim bölgesinde oluyo ama senin bahsettiğin popo dayama gibi hareket bende hep sağ tqrafimda olur. Bebek de zaten sag tarafımda. Uyandığında felan geriniyo sanirim ben öyle yorumladim yada canı sikiyo dayiyo bi yerlerini.
Benimde sağ tarafa dayanıyor dışarıya doğru semsert oluyor hissediyorum onu bence kasılma değildir diye tahmn ediyorum ama bilemedim

Back
X