Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sleepy trendyolda 2. Ürün 1 tl kampanyasına giriyor çoğu zaman ordan yakalaBende o 2 marka arasındayımama sleepy den uygun indirim bulamadim. Bulursam 1 2 paket ondan da alsam diyorum. Özellikle ilk bezleri sleepy düşünüyorum çünkü molfix e göre bi tık daha Minik oluyolar.
İnşallah canım bazen diyorum İnşallah çabucak geçer bugünler diye sonra kendime kızıyorum vaktinde zamanında gelişimlerini tamamlayarak,hem beden hem ruh sağlığı yerinde gelsinler de bugünler de geçer bu sıkıntılar da unutulur,sen de ihmal etme idrar tahlilini ve alttan muayeneni yaptır muhakkak ve suyunu da iç bol bol ve en önemlisi sanırım stres,sıkıntı bunlardan uzak durmak pek mümkün olmasa daÇok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , doktorun çok önemi var bu konuda bende iyi bir doktor ve hastane arayisindayim çok uzun zaman oldu idrar tahlili vermeyeli alttanda henüz hiç muayene olmadı bunları bir sonraki kontrol zamanında baktırayım, bana en son doğum yaptığım zaman dikkatli olmamı bir sonraki doğumunda erken olabilecegini hatta 35 haftadan da erken olabilir demişlerdi inşallah öyle olmaz ikimizde sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza aliriz![]()
Doğru gerçekten sleppy nin bebek bakım örtüsü aynı özellik ve sayıda 205 lira bu 80 kusur baya fark var aradaJENDER Hasta Altı Serme Bezi 60x90 Yatak Koruyucu Örtü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar tek kullanımlık bebek alt açmalara sakın o kadar paralar dökmeyin şuraya link bıraktım mutlaka bakın hasta alt serme bezi diye geçiyor hastanede kullanılanlardan, fiyat olarak çok çok daha uygun. Medikalerde daha uygundur muhtemelen gidip bakacağım uyguna bulamazsam trendyoldan bu üründen alacağım. Sizlerde yakınlarda medikal varsa bir bakın daha uygun bulamazsanız bu üründen alabilirsiniz![]()
Orda da 2 ürün toplam fiyatı normale geliyo genelde. Denk gelirse gene göz atarım amaSleepy trendyolda 2. Ürün 1 tl kampanyasına giriyor çoğu zaman ordan yakala
Benimde dogum 15-16 subat doktorum nedense 16na çağırdı inşallah guzel geçer bizimkide rahatlarızBenim de daha persembe günü daha . Benim dogum subat sonu gosteriyor. Doktor haftaya al demisti ondan bekliyorum hala.
Rica ederim. Evet kesinlikle alt tarafı üstünde çocuğun bezini değiştirecez bebek alt serme adı altında fiyatları uçurmuşlar. Kirlendikçe atılacak zaten kirlenmediği sürece atmaya gerek yok.Doğru gerçekten sleppy nin bebek bakım örtüsü aynı özellik ve sayıda 205 lira bu 80 kusur baya fark var aradaben de bundan alırım aklımda olsun teşekkürler bir de bu örtüler çok pratik zaten her alt değiştirmeye atılmıyor kirlendiginde yiprandiginda atıyorsun diğer alt açmaları pratik değil hiç ben de vardı onlar bir köşeye atmistim
Olası doğum tarihleri belirlendi mi yaBenimde dogum 15-16 subat doktorum nedense 16na çağırdı inşallah guzel geçer bizimkide rahatlarız
Canım benimde öyle oluyor sanıyordum ki bebek poposunu kaldırıyor yaslıyor ama doktorum bunun kasılma olduğunu söylediBugün sol taraf bir anda top gibi oldu ama sepsert dokununca taş gibi oldu sol göbeğim popoyu dikip top yaptı kendini 2-3 dk kaldı sonra hop kaydıilk korktum sert olunca takla attı içimde
Alt değiştirme masalarının kullanışlı olmadığını söylüyolar ama içinde kalmasın al benceKızlar ikea da alt açma masası gibi bisey var alayım diyorum eşim koltukta değiştir kullanmazsın ki bunu diyo yadoğru mu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3317456
Stres yapmamak çok önemli gerçekten erken doğuma o sebep oldu bende muhtemelen . En yakın zamanda mutlaka gidip tahlil ve muayenemi olacağım sende kendine ve miniğine dikkat et 30 dan sonra yatma imkanın olursa 30 - 36 arasını yatarak geçirmeye çalış bende kendimi ona göre ayarlamaya çalışıyorumİnşallah canım bazen diyorum İnşallah çabucak geçer bugünler diye sonra kendime kızıyorum vaktinde zamanında gelişimlerini tamamlayarak,hem beden hem ruh sağlığı yerinde gelsinler de bugünler de geçer bu sıkıntılar da unutulur,sen de ihmal etme idrar tahlilini ve alttan muayeneni yaptır muhakkak ve suyunu da iç bol bol ve en önemlisi sanırım stres,sıkıntı bunlardan uzak durmak pek mümkün olmasa da
Aaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öyleCanım benimde öyle oluyor sanıyordum ki bebek poposunu kaldırıyor yaslıyor ama doktorum bunun kasılma olduğunu söyledibı anda göbeğim şekil değiştiriyor top gibi kenara toplanıyor serleşiyor taş gibi bir iki dakika sonra düzeliyor.
Alt değiştirme masalarının kullanışlı olmadığını söylüyolar ama içinde kalmasın al bencealt değiştirme için olmasada başka şeyler koymak için rahat kullanırsın bunu
![]()
Kasilma rahim bölgesinde oluyo ama senin bahsettiğin popo dayama gibi hareket bende hep sağ tqrafimda olur. Bebek de zaten sag tarafımda. Uyandığında felan geriniyo sanirim ben öyle yorumladim yada canı sikiyo dayiyo bi yerlerini.Aaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öylekötü bisey mi
Eneee bende çok yedim. En iyi abur cubur.Kızlar patlamış mısır yememizin bir sakıncası var mı ben baya yiyorum çok canım istiyor![]()
Bende de oluyor bu durum ya bende bir yerini dayıyor sanıyordum ve sık sık olan bir şeyAaaaa şok oldum popo değil mi o niye kasılıyoruz öylekötü bisey mi
Benimde sağ tarafa dayanıyor dışarıya doğru semsert oluyor hissediyorum onu bence kasılma değildir diye tahmn ediyorum ama bilemedimKasilma rahim bölgesinde oluyo ama senin bahsettiğin popo dayama gibi hareket bende hep sağ tqrafimda olur. Bebek de zaten sag tarafımda. Uyandığında felan geriniyo sanirim ben öyle yorumladim yada canı sikiyo dayiyo bi yerlerini.
Süper çok sevindimAy çok şükür iyiyiz ya bahsedilen gibi benimde çok kısa sürdü. Herşey yolunda canımteşekkür ederim